Ads 468x60px

Monday

~#Tromsø x Odd Grenland live tekst kommentarer, score, og dekningen Norge Tippeligaen 1/4/2013Tromsø   2  -  1  Odd Grenland

Da er kampen over på Alfheim. Tromsø vinner 2-1, og det er en fortjent seier, selv om det ble mer spennende i sluttminuttene enn hjemmefansen satte pris på.

95 Slutt 

94 Gult kort Odd Morten Fevang. Fevang feller Ciss og får kampens første gule kort.

93 Causevic kom aldri tilbake igjen. TIL avslutter med 10 mann.

92 Frode Johnsen får stå på 12 meter og skyte rimelig uforstyrret, men Sahlman redder det ikke alt for gode skuddet.

91 Det legges til minst 4 minutter.

90 Adnan Causevic ble liggende igjen i feltet etter Odds mulighet. Spillet er nå i gang igjen, men Causevic er utenfor banen for behandling.

89 Spiller ut Odd Niklas Gunnarsson. Spiller inn Morten Fevang.
88 Stor Odd-mulighet! Ballen slås inn i feltet og Sahlman kommer ut for å bokse, men kommer litt for sent. Det blir en febrilsk kamp for å nå ballen, men Tromsø får med nød og neppe ryddet opp.
87 Spiller ut Tromsø Zdeněk Ondrášek. Spiller inn Aleksandar Prijović.
87 Moldskred får en mulighet til å skyte fra like utenfor 16-meteren, men han sender skuddet høyt over.
85 Ciss med en strålende crosser til Drage. Han mottar ballen på høyrekanten og vender innover før han prøver å slå på tvers i feltet for å finne medspillere, men pasningen blir for upresis fra Drage.
81 Innlegg fra Odds venstreside som Frode Johnsen header rett i beina til Jone Samuelsen inne i boksen. Kun et elendig førstetouch fra Samuelsen hindrer en utligning der.
80 Ciss kommer seg rundt på venstre og slår inn, men innlegget blir i hardeste laget og forsvinner gjennom feltet og ut til en femmeter for Odd.
77 Mål Odd 2 - 1 Herolind Shala. Shala går for kraft og banker straffen hardt til høyre i målet.
76 Straffe Odd Herolind Shala. Odd får straffe etter at Güven har kommet seg inn i feltet og blit taklet av Ciss.
74 Güven kommer til et innlegg fra høyre, men han slår ballen litt for langt for Frode Johnsen i feltet.
70 Corner Tromsø Ruben Yttergård Jenssen. Drage stusser ballen bakover i feltet. Den triller et stykke før Gunnarsson får et bein på og måker unna.
67 Annullert mål Tromsø Thomas Drage. Etter et flott raid av Ciss får Tromsø tre sjanser til å få ballen i nettet. Først fyrer Kind Bendiksen av. Skuddet stoppes, men returen går til Moldskred som prøver å sette ballen i lengste hjørne. Heller ikke han lykkes, men en ny retur gir Drage muligheten, og han løfter ballen over Hansen og i mål. Imidlertid blir det ikke tellende resultat for Tromsø. Drage var i offside da Moldskreds skudd gikk.
65 Corner Odd Fredrik Oldrup Jensen. Corneren fra Oldrup Jensen skrur ut over dødlinja og rett i nettveggen.
62 Spiller ut Odd Mattias Andersson. Spiller inn George White.
60 Spiller ut Tromsø Magnus Andersen. Spiller inn Thomas Drage.
58 Corner Tromsø Ruben Yttergård Jenssen. Etter litt frem og tilbake i feltet går ballen rett til værs og lander oppå nettaket til André Hansen. Odd får et utspill fra femmeter.
58 Ruben Kristiansen kommer rundt på høyre og forsøker å finne Ondrasek, men innlegget kommer ikke frem.
57 Odd med en stikker som finner Andersson fri på venstre, men det vinkes av for offside.
55 Gunnarsson slår inn fra høyre, men Koppinen rager høyest og header unna for hjemmelaget.
53 Pritchard bryter en pasning midt på banen og setter fart fremover. Han får slått på tvers idet han kommer inn i feltet, men Odds sisteskanse fanger innlegget.
50 Oldrup Jensen skyter fra 20 meter, men skuddet går for høyt.
46 Spiller ut Odd Christer Kleiven. Spiller inn Herolind Shala.
46 Spiller ut Tromsø Remi Johansen. Spiller inn Josh Pritchard.
46 Da tar vi fatt på andre omgang. Odd starter med ballen.
45 Start andre omgang
- Pause på Alfheim! Tromsø leder 2-0 og har vært det beste laget, men sant å si har det vært lite aktivitet foran begge lagenes mål så langt. Tromsø har scoret på de to sjansene de har hatt, mens Odd ikke kom til noe som kan kalles sjanser før Güven fikk løpe seg fri og heade rett før pause. Vi satser på en noe friskere andreomgang.
46 Pause
46 Corner Odd Christer Kleiven.
45 Stor mulighet for Odd! Jonassen slår inn og finner en umarkert Güven. Fra to meters old header han med god kraft på mål, men Sahlman står der avslutningen kommer og greier å få slått ballen over.
44 Johnsen vinner i lufta for Odd og header ballen ned i feltet, men hva hjelper vel det når nærmeste medspiller er 30 meter unna?
44 Yttergår Jenssen hælsparker gjennom til Moldskred som kommer til et innlegg, men Odd får headet unna i feltet.
41 Moldskred setter i gang Ciss på venstre med en fin pasning. Senegaleseren avanserer til et par og tjue meter før han fyrer av et skudd, men han treffer et stykke til side for mål.
38 Yttergård Jenssen spiller frem Andersen på høyresiden. Han slår inn, men innlegget slår innom Jonassen og endrer retning slik at det blir keepermat for André Hansen.
37 Jone Samuelsen lufter skuddfoten fra nesten 30 meter. Skuddet går omtrent en meter over mål, men er likevel noe av det farligste Odd har levert så langt.
34 Odd slår langt i retning Andersson. Han går ned i boksen, men det gjør og Ruben Kristiansen som han var i duell med, og det dømmes frispark for Tromsø-backen.
31 Odd kommer på en overgang, men Kleivens forsøk på å nå Andersson i bakrom blir slått alt for langt, og Sahlman får kontroll.
29 Tromsø får nesten en gratismulighet etter en horribel pasning fra Gunnarsson, men det stopper opp for hjemmelaget idet Moldskred går seg fast.
25 Kind Bendiksen og Andersen kombinerer fint på høyre kant. Bendiksen får lagt inn, men innlegget går rett i klypene til André Hansen.
22 Ruben Kristiansen slår inn fra høyre, men ballen heades unna av Steffen Hagen.
20 Corner Odd Christer Kleiven. Innoverskrudd corner fra Kleiven. Oldrup Jensen kommer til et skuddforsøk, men det blokkeres i feltet.
19 Kristiansen slår inn og finner Moldskred, men han kommer fra en offsideposisjon, og Odd overtar ballen.
15 Mål Tromsø 2 - 0 Magnus Andersen. Ondrasek stusser et langt oppspill bakover i feltet. Emil Jonassen er først på ballen, men han bommer med headingen og legger ballen nydelig til rette for Magnus Andersen som pirker den inn nede ved stolperota.
12 Corner Tromsø Ruben Yttergård Jenssen. Kort variant til Kind Bendiksen som TIL ikke får noe ut av. Hjemmelaget beholder ballen, men må starte på nytt.
11 Gunnarsson slår inn fra bortelagets høyreside, og Johnsen vinner i lufta, men avslutningen er slapp og Sahlman redder enkelt.
10 Ciss kommer i stor fart langs venstresiden, men Güven avskjærer løpet, og han må søke støtte bakover i banen.
6 Mål Tromsø 1 - 0 Zdeněk Ondrášek. Mål for Tromsø! Magnus Andersen slår inn fra høyre og finner Moldskred. André Hansen redder, men kan ingenting gjøre med returen fra Ondrasek.
6 Frode Johnsen stusser et langt oppspill inn i bakrom, men Marcus Sahlman er våkent ute og snapper ballen foran beina til Andersson.
4 Remi Johansen slår inn fra høyre mot Ondrasek i boksen, men Fredrik Semb Berge får headet unna for gjestene.
2 Frode Johnsen header ned til Güven som går i bakken inne i TILs 16-meter, men dommeren vinker spillet videre. Det så ut som en riktig vurdering.
1 Tromsø tar avsparket.
0 Kampstart
- Dagens kamp blir hjemmedebut som hovedtrener for Agnar Christensen som overtok hovedansvaret i Tromsø i vinter etter Per-Mathias Høgmo. Debut på Alfheim blir det og for midtstopper Adnan Causevic, mens en annen nykommer, Josh Pritchard, starter kampen på benken.
- Odd endte fjorårssesongen på 10.-plass, men laget leverte brukbart på bortebane. På fremmed gress var 'Oddrane' 6. beste lag i fjor.
- Telemarkingene har imidlertid ikke vært noen enkel jobb for 'Gutan' tradisjonelt sett. Lagene har møtt hverandre 24 ganger i Eliteserien, og halvparten av oppgjørene har endt med seier for Odd, mens TIL kun har triumfert ved 6 anledninger. Det tilsvarende oppgjøret i fjor var det og Skienslaget som vant med 0-1.
- Tromsø endte på fjerdeplass i fjor etter andre- og tredjeplasser i de to foregående sesongene. Skal laget være med helt der oppe og kjempe også i år må mye av grunnlaget legges her på Alfheim, og for TIL vil det være viktig å komme igang med en seier mot Odd.
- Tromsø serieåpnet med uavgjort borte mot Sogndal, mens Odd innledet årets sesong med å tape 0-1 hjemme mot Rosenborg.
- Velkommen til Tromsø og Alfheim! Dagens måling viser at Tromsø i dag har 141 centimeter snø. Like fullt er det ikke vinteridrett, men fotball som står på programmet her i dag når TIL tar imot Odd i Tippeligaens andre serierunde.

0 comments:

Post a Comment