Ads 468x60px

Monday

#Malmö FF x Halmstads BK live text kommentarer, poäng, och täckning 1/4/2013 Sverige Allsvenskan

Malmö FF :  1 --  1  : Halmstads

Därmed säger jag tack för idag! Ni läser snart mer om matchen, och de andra allsvenska matcherna, på eurosport.se!
94•

Matchen är över. Bara 1-1 för Malmö i en match som de dominerade. Halmstad lär vara skapligt nöjda med poängen.
93 •

Nu håller HBK kvar bollen på MFF:S planhalva. Tiden går för Malmö.
92•

Hamad slår den över alla.
91•

Hands på HBK och bra frisparksläge för MFF.
90•

Istället får Antonsson en chans för HBK. Men hans skott går utanför.
90•

Fyra minuters tillägg. INte mycket tidf kvar nu för Malmö att ta en hemmaseger.
88•

Oh! Erik Johansson nickar en hörna rakt på mål - det är bra men Lukics räddning är bättre. Han får bort bollen med en hand.
86•

Oj! En uppvaktad Boman får fram bollen till Selakovic i straffområdet, som skjuter. Över.
84•

Malmö fortsätter att kontrollera spelet, de förösker gå fram men det blir aldrig riktigt farligt.
81•

Bra chans för MFF. Fint inlägg mot Rexhepi som nickar framför mål, men utanför.
77•

Det är tyfligt att malmö går för segern, det rä de som har spelet fortsatt och de försöker anfalla. Men HBK håller undan.
77•

Ricardino slår ett för långt och högt inlägg, det blir inget av den frisparken.
76•

Eriksson fälls och det är ett bra frisparksläge några meter utanför straffområdet.
74•

Friberg kliver av, Erik Johansson kommer in och gör sina första minuter i Allsvenskan för Malmö.
72•

Byte i Halmstad: Blomberg går ut, Steindorsson kommer in.
69•

Csports kommentatorer får besked om att det är en muskelbristning på Rantie.
67•

Hörna Malmö, Eriksson kommer upp och nickar och det är nära att han får in den vid bortre stolpen.
66•

Vad som är felet medf Rantie vet jag inte, men MFF lär hoppas mycket på att det inte är alltför allvarligt. Förutom det väldigt vackra målet där han snurrade sig förbi tre HBK-backar så har han varit rörlig och farlig större delen av matchen.
64•

Dardan Rexhepi kommer in, det är slutspelat för Rantie.
64•

Rantie tas ut på bår nu.
63•

Rantie sitter ner i HBK:s straffområde. Håller sig för vaden.
62•

Inget av lagen får till nåt rikrigt spel efter de två målen. Thern hade ett par fruktlösa ruscher på vänsterkanten. Men han gick ut nu.
61•

Emil Forsberg kommer in.
59•

Byte på gång. Simon Thern ska gå ut och Emil Forsberg kommer in i MFF.
55•

Bra lång frispark av Järdler mot MFF:s mål, Dahlin ska boxa bort den men lyckas inte riktigt. Men inte superfarligt.
52•

HBK svarar direkt. Baldvinsson jagar en boll som slås mot straffområdet, han tar ner bollen före försvararen och slår den skickligt i mål.
52•

Mål!
47•

SÅ snyggt Rantie gör det målet. Han dribblar sig förbi flera spelare på väg in mot mål från straffområdeskanten. Sedan bara pang upp i nättaket. Det här är bara den första matchen, men det där målet kommer nog att stå sig länge som ett av de allra snyggaste i årets Allsvenska.
47•

Mål!
45•

Thern tar sig fram med en tunnel på västerkanten, inspelet går inte fram till någon.
45•

Där är andra halvlek igång.
15:55•

Malmö har dominerat spelet i första halvlek, de blev farligare och farligare framåt också. Rantie hade mycket väl kunnat pfå in en boll. Vi får se om han lyckas med det i andra, strax tillbaka!
15:54•

Stefan Selakovic i HBK är nöjdare, och tycker att hans lag har varit farligt när de har stuckit upp. "Vi måste bara vara noggrannare i sista tredjedelen."
15:53•

"Krampaktigt känns det som, det känns som att vi går och väntar, det är premiär och så vidare men jag tycker att vi kan göra det mycket bättre", säger Magus Eriksson till Csport.
45•

Hamad får in en boll snett bako till Rantie som str mitt i straffområdet. Men han lyckas inte ta emot bollen. Mycket Rantie i första halvlek.
45•

En minuts tillägg.
44•

Malmö spelar mest runt bollen de här sista minuterna av halvleken. Publiken blir lite missnöjd.
42•

Pekalski uppe på benen igen., det verkar inte har varit så farligt.
39•

Publiken börjar igen vissla på frispark när Pekalski knockas i en duell med Rojas utanför straffområdet, precis när HBK kontrar. Han ligger ner så domaren måste till slut blåsa.
38•

Fribergs frispark i ganska bra inläggsläge går över alla i straffområdet.
28•

Ranties boll som var i mål kom till efter att Simon Thern hade skjutit på en retur efter en hörna. Bollen hamnade hos Rantie precis framför mål, han sköt den jag tror mellan benen på målvakten, men, han var offside.
28•

Efetr att ha kontrollerat spelet men inte kommit någon stans blir MFF nu giftigare och giftigare. Rantie är het. Ett Malmömål ligger i luften.
28•

Och ännu farligare! Magyar får slå bort en boll på mållinjen efter ett fint MFF-anfall.
27•

Mål - såg det ut som i en sekund. Men Rantie vinkas av för offside.
24•

MFF har börjat komma igenom HBK:s försvar några gånger nu.
23•

Farligare för MFF! Rantie tar emot bollen vid hörnan av straffområdet och skjuter längs med marken. Men inget mål.
22•

Järdler slår en hög hörna som går in nära mål. Dahlin boxar bort den. Lite farligt.
22•

Hörna för HBK igen.
21•

Publiken buar och vill ha frispark när MFF:s Eriksson faller strax utanför straffområdet. Backen hade ryggen mot och domaren blåser inte.
19•

Concha får in en boll längs med marken, Rantie får den inte på mål, men det blir hörna för MFF.
18•

Malmö får in en boll i HBK:s straffområde till slut. Inspelet plockas av Stojan Lukic.
17•

HBK håller sig kvar vid MFF:s straffområde. Selakovic får in en boll i straffområdet, men farligare än så blir det inte.
16•

Johan Blomberg får på ett skott för Halmstad från mitt framför straffområdet. Det går rakt i famnen på målvakten.
13 •

MFF kontrollerar som sagt mycket av spelet, men kommer aldrig innanför någon slags osynlig linje framför HBK:s staffområde. Där är det totalstopp.
8•

Det ser ut som att Malmö gärna vill kontrollera spelet, men åtta minuter in har HBK haft de vassare chanserna.
15:12•

Frisparken i muren, ut till hörna.
15:10•

Halsti tar med sig bollen med handen när han ska ta emot en långboll vid eget staffområde, ser det ut som i alla fall. Frispark Halmstad i bra lägem, men inget gult kort på Malmöbacken.
15:07•

Frispark för Halmstad. Järdler slår den mot straffområdet, men Malmö får bort den.