Ads 468x60px

Thursday

Live Staatsloterij trekking oudejaarsloterij


Ervaar het echte plezier in de spanning van het spel!. Het is weer zover het jaar 2012 staat op het punt van beginnen. Traditioneel koopt iedereen altijd zijn of haar loten rond de jaarwisseling in de hoop om zo heel veel geld te winnen. Deze keer staat er een kanjer jackpot op het spel van maar liefst €30 miljoen belastingvrij.
Vanavond zal vanaf 22:30 op televisie zender SBS6 het programma Staatsloterij Oudejaarsfeest 2011: Nederland telt af! live uitgezonden worden. Tijdens dit fantatische oudejaarsloterij tv programma zullen de uitslagen tijdens het programma ook bekend worden omdat de trekking ook tijdens het programma plaats vindt.
De uitslag van deze Oudejaars Staatsloterij trekking zal snel bekend zijn via de link Staatsloterij Uitslag. Vele miljoenen mensen hebben loten gekocht in zitten met smart te wachten op de uitslag. Bovengenoemde informatie komt makkelijk van pas zodat u snel de Oudjaarstrekking uitlsag te weten komt. Alle loterij spelers een goed en gelukkig 2012 toegewenst. Voor wie de Staatsloterij oudejaarsloterij trekking niet op de tv kan zien is er altijd nog de mogelijkheid voor een live stream van sbs6 die veel op internet te vinden zijn.

0 comments:

Post a Comment