Ads 468x60px

Friday

+@+ Dove Hair Color Care fleurt je pas gekleurde haar op


Het gevoel van pas gekleurd haar langer vasthouden kan met de nieuwste haarverzorgingsproducten van Dove Hair Color Care. Langer genieten van je recent gekleurde haardos? Dan bieden de nieuwste producten van Dove uitkomst.
Dubbele werking
De producten uit de Dove Hair Color Care lijn hebben een dubbele werking, namelijk de Color Revitalizer formule en de voedende bestandsdelen als oliën en proteïnen uit de Fibre Active Technology. De Color Revitalizer formule dankt zijn werking aan het Micromoisture serum die voor een verzorgend en beschermend laagje over het haar zorgt. Hiermee beschermt en repareert het je pas gekleurde coupe tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Fibre Active technology bevat juist oliën en proteïnen om het haar optimaal te voeden.
Bescherming tegen de zon
Tripje naar de zon gepland? Alle producten uit de Dove Hair Color Care lijn bevatten een UV-filter. Je kunt in de lijn kiezen uit een shampoo, een dagelijkse intensieve conditioner, een voedende conditioner en een masker.
De claims:
  • Langer genieten van je haarkleur
  • Verzorgdende werking door Color Revitalizer formule
  • Levendige glans door De Fibre Active technology
  • Beschermt tegen zonlicht door UV-filter
 Lees ook:
  • Kopertinten zijn trend deze winter: kun je dat ook tijdelijk laten in verven?
  • Heerlijke haarmaskers van Moroccan Oil

~!~ Glanzende lokken met Garnier’s ColorBrush Talent kleuring


Voor diegenen die langer willen genieten van een haarkleuring kunnen zomaar eens op de nieuwste haarkleuringen van Garnier stuitten. De ColorBrush Talent producten beloven een intensieve, permanente kleuring die speciaal is gemaakt voor applicatie met een kwast.
Zijdezachte lokken
Pas gekleurd haar heeft een prachtige glans, maar helaas gaat deze naar verloop van tijd weg. Niet volgens Color Brush Talent die 9 weken lang een prachtige hoogglans achterlaat, 100% grijsdekkend is en zijdezacht aanvoelt.
Bloemenoliën
De romige crèmeformule is verrijkt met bloemenoliën en parelmoer, is makkelijk te mengen en drupt niet. Eventjes 30 minuten inwerken en je hebt een nieuwe kleur. Extra handig: de tubes zijn hersluitbaar dus ook erg geschikt om uitgroei meerdere malen ermee te behandelen.

De haarkleuringslijn bestaat uit dertien kleuren variërend van gitzwart en natuurlijk bruin tot aan diamantblond en intens rood. Color Brush Talent is voor 8,99 euro te koop bij de drogist.
De claims:
  • Tot 9 weken langhoudend kleurresultaat
  • 100% grijsdekkend
  • Zijdezachte lokken

Droge ogen met Max Factor Colour X-pert Waterproof eyeliner


Het natte herfstseizoen is begonnen. Dat betekent dat we nog vele regenachtige dagen op de fiets tegemoet gaan. Een goede waterproof eyeliner is daarom aanbevolen. De COLOUR X-PERT Waterproof eyeliner van Max Factor belooft droge ogen tijdens natte momenten!
Stap dit seizoen zorgeloos op de fiets, want de COLOUR X-PERT Waterproof eyeliner is er om je oogmake-up perfect te laten zitten. Zelfs tijdens de ergste regenbuien (of zoetsappige films of tijdens het sporten). De eyeliner is verkrijgbaar in diep zwart en drie metallic tinten als turkoois, antraciet en donkerpaars.
Max Factor’s  make-up artist Marie-Sophie geeft ons nog even een aantal tips voor de perfecte look met deze nieuwste eyeliner.
Look 1: Stella McCartney
Speciaal voor kleine wimpers: teken een aantal dunne wimpers op de huid onder je ogen. Zet daarna je onderwimpers aan met mascara voor een volle look.
Look 2: Versace
Teken een lijntje onder je ogen en zet de onderkant nog even aan met oogschaduw voor een zachter effect. Voor een opener en vriendelijke look laat je de uiteinden van de eyeliner iets van de oogrand afstaan.
Look 3: Lanvin
Voor katachtige ogen laat je de eyeliner in de richting van het oog meelopen. Moeite met het bepalen van de richting? Zet dan een potlood horizontaal langs de onderkant van je oog richting te slaap. Zo zijn scheve lijntjes verleden tijd!
De eyeliner is vanaf oktober te koop bij de drogist voor 9,95 euro.
En?
Nou, BeautyJournaal’s Monique heeft hem getest en ze is er zeer tevreden over. Ze heeft hem op z’n Laura Merciers aan de binnenkant op de rand van de waterlijn en de wimperrand van het bovenoog gezet en het bleef 8 uur lang zitten. Wel voorzichtig eraf halen want er zitten best scherpe glittertjes in.

#Estee Lauder Perfectionist CP+R lifting serum


Lauder kwam in 2002 voor het eerst met een Perfectionist serum uit en gaf het de claim mee dat het het eerste serum was dat zonder retinol lijntjes en rimpels kon aanpakken.
Drie generaties Perfectionist
In 2004 kwam Perfectionist CP+ waaraan ‘ polycollageen’-peptiden waren toegevoegd tegen de lijntjes. Weer vier jaar later werden aan de naam de woorden Wrinkle Lifting Serum toegevoegd en werd de claim veranderd in ‘ eerste serum met exclusieve winkel lift restructuring peptides’ en in 2012 wordt de letter ‘ R’ eraan toegevoegd en de term firming en heet de pay-off ‘ eerste serum dat de natuurlijke collageenproductie in slechts 1 week verdubbeld’. Wow, dat is nogal een statement – binnen 1 week verdubbeling…- De C staat voor correct, de P voor prevent en de R voor repair.
Energie afgifte
De focus ligt bij energie afgifte aan de cellen waardoor ze zo optimaal mogelijk kunnen blijven functioneren. Lauder spreekt van een CPR-75 techniek: een aminozuur en eiwitcomplex, dat ‘ een energieboost geeft en de collageenproductie dus moet kunnen verdubbelen in een week.
Dierlijk plankton
De voornaamste actieve ingrediënten zijn een dierlijk plankton, genaamd artemia extract, waarvan volgens een andere bron het patent op deze specifieke toepassing van dit extract bij ISP Vinscience ligt. Het wordt ook gebruikt in de Resilience face and neckcream voor de normaal tot gecombineerde huid. Verder zit er een wei extract in, de proteïne waarover we eerder spraken, en vermoedelijk is dit een melkpeptiden complex en er zit chlorella in, een micro alg, eveneens een energie stimulator op celniveau. In vitro zijn er aanwijzingen dat het collageensynthesis op gang kan brengen.
Instant effect
Voor een onmiddelijk en sensorisch effect zijn er elastomeren toegevoegd die als een vloeibaar verband werken en de lijntjes in de huid minder gevoelig maken voor bewegingen door de spieren, lichtverspreidende ingrediënten voor een heldere, egale teint en diverse peptiden waarvan eveneens in vitro is aangetoond dat ze collageen en elastine kunnen stimuleren in aanmaak. Onze andere bron geeft aan dat de peptiden wellicht ook de werking van de elastomeren versterkt.

@Brononderzoek/waarheidsvinding TOP-functionaris AIVD


Naar aanleiding van de vele namen die Samson in onze gesprekken liet vallen en de gegevens die hij uitgebreid met mij deelde (ik hoefde vaak niet eens iets te vragen) ben ik eens gaan bellen met die personen.

Ter bescherming van enkele functionarissen en collega's zal ik hier geen namen noemen, zij weten zelf over wie ik het heb als ze dit lezen.

Wat ik kan zeggen, is dat zowel mijn contacten en de door Samson genoemde personen allen, ik herhaal allen, hebben bevestigd de man te kennen, maar niet als voormalig of huidig lid van de AIVD. Ook betrokken stichtingen (uit het boek en aanwezig bij de bijeenkomst zaterdag bij Genova thuis) hebben bij hun contacten bij politie en recherche en AIVD navraag gedaan over deze Richard Carl Samson-Dimov. Zij ontvingen dezelfde informatie.

Beweringen, leugens en beloftes

De heer Samson heeft het volgende verklaard ten overstaan van meer dan 10 aanwezigen:

    Hij is een oud-AIVD'er, topfunctionaris A5 status
    Hij heeft met de Mossad naar de black box gezocht op de plek van de Bijlmerramp
    Hij heeft undercover onderzoek gedaan als AIVD'er naar het pedofielennetwerk waar ook J.Demmink aan gelinkt wordt
    Hij zou leiding gegeven hebben over Paul Herrie, de AIVD'er die laatst bij P&W zijn verhaal deed
    Hij heeft thuis de rolodex liggen, waar hij naar vernoemd is
    Hij heeft hard bewijs (telefoontap) dat Demmink op het IJsselmeer een dood (misbruikt) jongetje heeft laten zinken vanaf een boot door zijn dienst
    Hij zegt dat vele BN'ers en hooggeplaatste ambtenaren verbonden zijn aan / deelnemen in een zeer wijd netwerk van zeer jonge kinderen, vooral jongetjes, onder andere uit Bulgarije
    Hij zegt dat ook Robert M in dat netwerk zit (zijn naam viel regelmatig)

    Hij heeft enkele maanden in coma gelegen, is nu terminaal ziek, heeft nog maar een jaar te leven
    Hij is gedeeltelijk verlamd
    Hij heeft diabetes
    Hij gebruikt dagelijks 200 gr morphine en lyreca tegen de pijn, waarvoor hij toestemming heeft moeten vragen om zoveel te mogen nemen

    Hij heeft 38.000 euro weg te geven aan een platform of stichting die zich bezig houdt met mensenhandelslachtoffers
    Hij kan 8 ton euro loskrijgen uit Europese gelden om een platform op te richten voor stichtingen die zich bezig houden met slachtoffers van mensenhandel

In telefonische contacten na onze ontmoeting bleef hij hameren op zijn ziekte(s) en terminale toestand. Van oplichters is het algemeen bekend (kijk maar eens naar het programma Opgelicht! op Nederland1) dat zij een terminale ziekte opgeven om (op voorhand) medelijden te kweken bij slachtoffers.

Na de bijeenkomst gaf hij regelmatig aan nog steeds contact te hebben met 'de dienst', waarbij hij zei Genova te laten oppakken, screenen, vast te zetten en meer omdat zij hem genoemd had in haar blog en het boek. Later keerde hij zich tegen Jacques Smits, die samen met mij onderzoek naar hem deed, en zou ook hem laten doorlichten. Later gaf hij aan dat Jacques een dik dossier had bij 'de dienst' met vooral veel oplichting en wetsovertredingen. Gelukkig was ik 'cleared' en zouden we door kunnen gaan met het schrijven van zijn memoires, zoals we dat hadden afgesproken. Als het samen schrijven van het boek goed zou gaan, mocht ik ook zijn Rolodex hebben. Want als auteur en journalist zou ik er na zijn dood meer aan hebben dan hij.

Wat betreft het geld is het logisch dat hij achter subsidies aan zit met de hoeveelheid schulden en schuldeisers die hij aan zijn broek heeft hangen. In telefonisch contact met Jacques Smits zegde hij Jacques toe dat 1 van de 8 ton subsidie voor het op te richten platform voor hem was. Jacques zou namelijk plaatsnemen in het bestuur van het op te richten platform. Een vreemde vorm van met geld omgaan, mijns inziens, als het gaat om voorlichting, onderzoek, publicaties etc in het belang van slachtoffers van mensenhandel.

Dat platform kwam overigens ook van Samson en werd voorgesteld tijdens de bijeenkomst. Die bijeenkomst was door Genova georganiseerd om een zwartboek te maken (reeds aangekondigd in haar boek) en een burgerinitiatief tegen mensenhandel. Aanwezig waren verscheidene afgevaardigden van stichtingen die zich dus bezighouden met slachtoffers van mensenhandel en gedwongen prostitutie. Terwijl iedereen enthousiast werd voor alle drie de voorstellen, deed Samson voorkomen alsof een anonieme donor 38.000 euro zou bijdragen aan het platform als startkapitaal, om vervolgens stichting StoploverboysNu datzelfde bedrag ook toe te zeggen.

Samson zegt dat een hooggeplaatste functionaris van de Nationale Recherche de voorkeur heeft voor een burgernet (informerend aan politie) in plaats van een platform van stichtingen die zich met mensenhandelslachtoffers bezig houdt. In mijn gesprek met betreffende functionaris kreeg ik niet de indruk dat deze op de hoogte was van het idee van een burgernet of platform.

Na een beetje onderzoek blijkt dat alle details waar Samson mee aankomt zetten betreffende het pedonetwerk, Demmink, Poot, de rolodex, etc allemaal terug te vinden is op internet. Niets van wat hij me vertelde, kon ik niet terug vinden op het web. Behalve misschien de opmerking: "Vele BN'ers en hoge functionarissen zijn betrokken bij het pedonetwerk. Een directeur van een grote bank vertelde me dat hij het heerlijk vond om het geluid te horen van een knappend  jongenskutje dat voor de eerste keer gepenetreerd wordt."  Hij wist ook te vertellen voor hoeveel geld er op welk plein in Den Haag jongetjes te huur zijn.

De heer Samson (zelf nog net geen 60) is in 2003 getrouwd met een destijds 23 jarige Bulgaarse jongen. Gezien bovenstaande opmerkingen, verwijzingen naar het pedonetwerk en zijn partnerkeuze heb ik via een collega onderzoeksjournalist een Bulgaarse collega gevraagd e.e.a na te gaan. Ook Jacques Smits heeft een collega Private Investigator ingeschakeld in Bulgarije om de heren en eventuele netwerken te traceren.

Hulp

Ik heb dit onderzoek niet alleen gedaan. Alle betrokkenen die op die middag bijeen waren en de verhalen van Richard Carl Samson-Dimov hebben aangehoord, hebben op hun manier mee gewerkt aan dit onderzoek. Vooral Jacques Smits heeft met zijn onderzoek het mijne kunnen aanvullen en andersom. Samen hebben we een dossier samengesteld over deze man en anderen geactiveerd om verder te zoeken.

Niemand die hier aan meegewerkt heeft, krijgt een vergoeding in welke vorm dan ook. Allen zijn gedreven door een gevoel van onrecht en bescherming van (vaak minderjarige) slachtoffers. Ik wil hen dan ook bedanken voor de samenwerking en wens hen veel sterkte toe in het bestrijden van mensenhandel.

The Simpsons-intro gespeeld door echte acteurs


De Amerikaanse reeks 'The Simpsons' kwam in 1989 voor het eerst op de buis en werd zeer populair bij jongeren en volwassenen. Kenmerkend aan de serie is de intro waarin kort de familie Simpson wordt voorgesteld. Hoe deze intro er zou uitzien als deze werd nagespeeld door echte acteurs, kan je hieronder zien