Ads 468x60px

Sunday

KRC Racing Genk en Club Brugge live tekst commentary.score, en de dekking België Jupiler Pro League
Racing Genk :  4 --  1  : Club Brugge

Einde. Racing Genk deelt een tik uit aan een zwak Club Brugge: het wint met 4-1.
94'
LIMBOMBE SCOORT!!! Anthony Limbombe wordt goed diepgestuurd door Katuku Tshimanga en rondt de tegenaanval succesvol af.
93'
Geel Duarte. Duarte krijgt nog een gele kaart.
88'
BARDA SCOORT!!! Elyaniv Barda herleidt de Brugse verdedigers tot kegeltjes op het trainingsveld en maakt er 3-1 van.
85'
BACCA SCOORT!! Carlos Bacca geeft de Brugse burger terug wat moed. Hij devieert een voorzet van Fredrik Stenman voorbij Laszlo Koteles.
82'
Vervanging RC Genk. Jelle Vossen scoorde niet maar werkte hard: Elyaniv Barda is zijn vervanger.
76'
Vervanging bij beide ploegen. Carl Hoefkens heeft een blessure opgelopen en wordt afgelost door Jesper Jorgensen. Bij de thuisploeg komt Anthony Limbombe voor Steven Joseph Monrose.
72'
Thuisploeg controleert. Voor Racing Genk hoeft het allemaal niet meer zo nodig, terwijl Club Brugge geen vuist kan maken.
68'
Vervanging Genk. Benji De Ceulaer was dicht bij een doelpunt en dwong de rode kaart af. Hij mag gaan rusten en staat zijn plaats af aan Plet.
66'
Tweede vervanging Club. Maxim Lestienne wordt afgelost door Meme Tchite.
63'
Vervanging Club Brugge. Victor Vazquez staat zijn plaats af aan Gudjohnsen.
61'
Gelooft Club er nog in? Met elf lukte het al niet, wat wordt het met tien man? Kan Club Brugge een eerste competitienederlaag onder Garrido nog vermijden?
58'
HYLAND SCOORT!!!! Khaleem Hyland zet de strafschop perfect om!
56'
Rood De Bock en strafschop Genk. De Bock haalt de doorgebroken Benji De Ceulaer door en krijgt meteen rood. Racing Genk krijgt ook een strafschop, hoewel de fout buiten de zestien meter begaan werd.
55'
Nu komt Genk goed weg. Maxim Lestienne wordt perfect aangespeeld door Ryan Donk maar besluit op de lat. Er komt eindelijk wat animo in deze wedstrijd!
54'
Buffel op de paal!! Het doelhout brengt voor de tweede keer al redding voor de bezoekers. Dit keer is het Thomas Buffel die de paal op zijn weg vindt.
50'
Traag begin tweede helft. De tweede helft is niet meteen flitsend begonnen. Beide ploegen modderen maar wat aan op het middenveld.
46'
Start tweede helft. De tweede helft is van start gegaan.
15:20
Rustverslag. Racing Genk mag met een verdiende voorsprong de rust in na een eerste helft waarin het de minst slechte ploeg was. Khaleem Hyland scoorde met een gelukje, een poging van De Ceulaer verdiende beter. Daarmee is alles gezegd over dit eerste bedrijf, waarin Club Brugge andermaal zonder overleg liep te voetballen en enkel op het einde even kon dreigen via Maxim Lestienne.
De bank van Club Brugge oogt qua namen indrukwekkend: misschien dat een van een oplossing kan bieden voor het ondermaatse spel?
15:19
Rust. Het is tijd voor de koffie, na een zoutloze eerste helft.
43'
Koteles houdt Genk recht. Laszlo Koteles duikt goed in de voeten van Carlos Bacca, Maxim Lestienne pikt op maar ook hij geraakt niet voorbij de Hongaarse doelman.
37'
De Ceulaer op de paal. De Ceulaer levert een heerlijk vluchtschot af, maar zijn poging spat uiteen op de paal. Deze aanval verdiende meer!
34'
Goal De Ceulaer afgekeurd. De Ceulaer denkt voor de 2-0 te zorgen, maar het doelpunt wordt terecht afgekeurd wegens voorafgaandelijk buitenspel van Jeroen Simaeys.
32'
Matig Club Brugge. Het doet pijn aan de ogen om te zien hoe flauw Club Brugge opbouwt van achteruit. Geen enkele van de vier verdedigers slaagt erin om een normale, degelijke pass af te leveren.
27'
Geel De Bock. Laurens De Bock gaat iets te fel door op Thomas Buffel en krijgt geel.
23'
Geel Vossen. Jelle Vossen krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd na een duel met Ryan Donk.
19'
Bacca te hoog. Carlos Bacca neemt een afvallende bal meteen op de slof, maar ziet het leer de Cristal Arena uit vliegen.
16'
Kans Bacca. Carlos Bacca draait zich goed vrij in de zestien meter en gaat zijn kans met buitenkant voet. Laszlo Koteles staat pal.
12'
HYLAND SCOORT!!! Khaleem Hyland brengt de thuisploeg met een gelukje op voorsprong. Hij dacht eigenlijk een voorzet af te leveren, maar de bal dwarrelt via het been van Laurens De Bock over Vladan Kujovic in doel.
7'
Kans Lestienne. Fredrik Stenman stuurt Maxim Lestienne diep met een goeie inworp, maar de kwieke aanvaller mist zijn trap compleet.
6'
Genk neemt initiatief. Club Brugge was overtuigend begonnen maar laat het initiatief nu toch aan de thuisploeg. Kansen vielen er echter nog niet te noteren.
2'
Gekraakt schot Adu. Na een mooie actie van Carlos Bacca gaat Adu zijn kans, maar de Ghanees kraakt zijn schot.
1'
Aftrap. De eerste Super Sunday van 2013 is op gang gefloten.
14:27
Opstellingen. Mario Been houdt Julien Gorius op de bank omdat hij tijdens de vorige wedstrijden een gebrek aan evenwicht vaststelde op het middenveld. Onder meer Kumordzi moet hier verandering in brengen. Bij Club Brugge maakt Oscar Duarte zijn debuut centraal achterin. Ryan Donk keert terug uit schorsing en start op het middenveld, en ook Maxim Lestienne is er weer van bij het begin bij.
13:09
Hoefkens toch in de basis? Niet Carl Hoefkens maar Tom Hogli lijkt het slachtoffer te worden van de matte prestatie van vorige week. Net als Bart Buysse en Michael Almeback zal hij de wedstrijd vanuit de tribune moeten volgen.
12:54
Vooraf. Na de nederlaag van KV Mechelen in Kortrijk kan Racing Genk vanmiddag een kloof van zeven punten slaan met de zevende in de stand. En dat is, met nog vervelende wedstrijden tegen Standard, Kortrijk, AA Gent en Bergen in het vooruitzicht zeker geen overbodige luxe.
Club Brugge van zijn kant staat al net iets comfortabeler in de top zes, maar wil de kloof met de top drie in geen geval groter laten worden. Bovendien heeft het nog iets goed te maken na de fletse prestatie van vorige week tegen AA Gent. Coach Garrido toonde zich alvast opgelucht dat hij opnieuw beroep kan doen op Ryan Donk, een speler die hem naar eigen zeggen toelaat een ander spelconcept te hanteren. Mogelijk verdwijnt kapitein Carl Hoefkens hierdoor wel uit de basis.
Genk-Club Brugge is vanmiddag live te volgen vanaf 14u30.

Bergen - W. Beveren live tekst commentary.score, en de dekking België Jupiler Pro League
 Bergen :  3 --   0 :W. Beveren

Einde Bergen houdt de drie punten thuis.
90'
De Belder Dylan De Belder trapt vanuit een heel scherpe hoek op doel. Zijn poging gaat voorlangs.
87'
Doelpunt Bergen 3-0 !! Arnor Angeli maakt de derde van de avond voor de thuisploeg.
85'
Vervanging W. Beveren De Boeck haalt Jordan Remacle naar de kant. Wesley Sonck krijgt nog vijf minuten.

Bij Bergen komt Bahattin Köse in de ploeg voor Shlomi Arbitman.83'
Schot Farssi Rachid Farssi met een schot uit de tweede lijn. Zijn schot gaat een metertje over.
78'
Doelpunt Bergen 2-0 !! Peter Franquart speelt breed tot bij Thomas Chatelle die het leer in één tijd heerlijk op de slof neemt. Geen verhaal voor Colin Coosemans.
77'
Chatelle Thomas Chatelle kan nog eens de lijn af. Hij zet voor, maar Karim Belhocine kan de bal in hoekschop koppen.
70'
Arbitman Shlomi Arbitman probeert Karim Belhocine te omspelen, maar Belhocine laat zich niet vangen.
68'
Remacle Jordan Remacle doet een voorzet afwijken en ziet de bal voorlangs gaan. W. Beveren bijna op gelijke hoogte.
66'
Vervanging Bergen Dylan De Belder komt Aloïs Nong vervangen en daar gaan de supporters niet echt met akkoord.
63'
Nong Mustapha Jarju stuurt Aloïs Nong diep. De aanval gaat echter niet door. Aloïs Nong stond buitenspel.
58'
Arbitman Aloïs Nong draait zich goed vrij en legt breed voor Shlomi Arbitman. De Israëlier trapt in één tijd op doel. Colin Coosemans pakt.
48'
Timmermans Lange bal op Barak Badash. Nicolas Timmermans beroert de bal met de hand, maar Bourdouxhe heeft niets gezien.
46'
Chatelle Mustapha Jarju bedient Thomas Chatelle, die vanuit een scherpe hoek in het zijnet knalt.
46'
Tweede helft Geen wissels bij de start van de tweede helft.
20:50
Rust Weinig kansen, maar Bergen staat wel op voorsprong bij de rust.
Kan De Boeck iets uit zijn hoed toveren?
45'+2
Jarju Mustapha Jarju trapt uit een scherpe hoek op doel. Colin Coosemans pakt.
45'+1
Weinig te beleven De 22 spelers slepen zich naar het einde van de eerste helft.
36'
Doelpunt Bergen 1-0 !! Gregory Lorenzi achter de bal en die blijft heel kalm. Hij trapt de bal mooi in de bovenhoek.
35'
Strafschop Bergen Strafschop voor Bergen.
Het leek een vrij gevaarloze voorzet vanop de rechter flank, maar Mustapha Jarju wordt bij het truitje getrokken en gaat neer.
34'
Chatelle Thomas Chatelle snijdt naar binnen en houdt Gal Shish af, maar besluit daarna te zwak naast.
26'
Spelbeeld Voorlopig vallen er niet veel kansen te noteren. Beide ploegen zoeken naar die eerste goede opening.
16'
Plut Jonas Ivens gaat neer in een duel met Mustapha Jarju, maar Bourdouxhe laat het spel doorgaan. Vito Plut komt daardoor in schietpositie, maar Olivier Werner gaat goed plat op de schuiver van Vito Plut.
14'
Vrije trap Bergen Na een overtreding op Aloïs Nong. Thomas Chatelle trapt de vrije trap rechtstreeks op doel. Geen problemen voor Colin Coosemans.
8'
Ivens Een voorzet vanop rechts richting Shlomi Arbitman wordt door Jonas Ivens bijna in eigen doel gekopt.
1'
Bergen Bergen steekt voor de eerste keer de neus aan het venster. Een voorzet richting Mustapha Jarju wordt door Gal Shish in hoekschop gekopt.
1'
Aftrap W. Beveren heeft de wedstrijd op gang getrapt.
19:15
Voorbeschouwing Vanavond neemt Bergen het op tegen W. Beveren.

Bergen heeft ondertussen niets meer te winnen of te verliezen. Met 32 punten en een negende plaats, is Bergen nu al zeker dat het Play-off 2 zal spelen.
De Walen kunnen dus rustig toeleven naar de nacompetitie en zich zes wedstrijden lang perfekt voorbereiden.

Ook voor W. Beveren ziet het er ondertussen goed uit. De Waaslanders hebben er onder De Boeck een knappe reeks opzitten en staan ondertussen al zeven punten voor op de voorlaatste plaats. Ook voor W. Beveren betekent dit dus zo goed als zeker deelname aan Play-off2.
De Waaslanders zijn nu al zes wedstrijden ongeslagen. Kunnen ze daar vanavond een zevende aan toevoegen of houdt Bergen de drie punten thuis? 

OH Leuven - Charleroi live tekst commentary.score, en de dekking België Jupiler Pro League OH Leuven:  1  - 0  : Charleroi

Einde OH Leuven wint voor het eerst sinds 31 oktober 2012.
92'
Vervanging OHL Net voor affluiten gaat OH Leuven nog eens wisselen. Ibou Ebrahima wordt vervangen door Loris Brogno.
85'
Gele kaart Martos Javier Martos trapt Ibou Ebrahima langs achter aan en krijgt geel.
82'
Vervanging OHL Gunther Vanaudenaerde wordt vervangen door Ludovic Buysens.
70'
Gele kaart Kumedor Voor een onnodige overtreding op Ibou Ebrahima
65'
Ibou Ibou Ebrahima snoept de bal af en zet voor. Michail Sifakis is net iets sneller op de bal dan Derick 'Chuka' Ogbu.
63'
Hoekschop OHL Nieuwe hoekschop voor OH Leuven. Karel Geraerts kopt net naast.
OH Leuven speelt met vertrouwen.
62'
Robson Ibou Ebrahima mag een hoekschop trappen, maar krijgt de bal terug. Zijn tweede poging is veel beter. Severino Da Silva Robson kan op doel koppen, Michail Sifakis tikt de bal over de lat.
60'
Vervanging Charleroi Giuseppe Rossini wordt vervangen door Danijel Milicevic.
59'
Vrije trap OHL Ibou Ebrahima trapt vanop zo'n 20 meter een half metertje over.
55'
Doelpunt OHL 1-0 !! Eindelijk !! Kans na kans werd de nek omgewrongen, maar Derick 'Chuka' Ogbu scoort nu toch dat oververdiende doelpunt. Hij kopt een voorzet vanop de linkerflank onhoudbaar binnen.
55'
Geraerts Karel Geraerts verknoeit opnieuw een grote kans. Hij neemt een lange bal aan in de zestien en trapt recht op Michail Sifakis.
50'
Chuka Derick 'Chuka' Ogbu snoept de bal af van Javier Martos en gaat meteen diep. Hij speelt de bal echter te ver voor zich uit en ook hij verliest de bal.
46'
Tweede helft Bij Charleroi is Matan Ohayon in de kleedkamer gebleven. Hij wordt vervangen door Samuel Fabris.
20:55
OHL de betere ploeg Het was aanvankelijk niet echt een aangenaam kijkstuk, maar het derde kwartier nam OH Leuven resoluut het heft in handen met enkele kansen tot gevolg.
OH Leuven morste echter met de kansen en zo staat de nul nog steeds op het bord.
20:51
Rust OH Leuven en Charleroi gaan rusten bij een 0-0 tussenstand.
44'
Druk OHL Kenny Thompson ziet zijn kans op een afvallende bal. Hij trapt in één tijd, maar Michail Sifakis haalt de bal van onder de lat.
42'
Grote kans OHL Karel Geraerts werkt een lage voorzet vanop rechts bijna binnen, maar ziet zijn schot tegen Matan Ohayon belanden. Die laatste mag nog van geluk spreken dat Michail Sifakis bij de pinken is.
40'
Gele kaart Vanaudenaerde Gunther Vanaudenaerde gaat nogal onorthodox met de voet en knie hoog in duel en krijgt daarvoor terecht geel.
32'
Ibou Ibou Ebrahima ontpopt zich tot smaakmaker van deze wedstrijd. Nu gaat hij voor eigen succes. Hij snijdt naar binnen en trapt naar de verste hoek. Zijn schot gaat maar net over de kruising.
30'
Geraerts Opnieuw Ibou Ebrahima met de actie op links. Hij zet laag voor en nu is het Karel Geraerts die heel zwak besluit. Alleen voor doel trapt hij recht op Michail Sifakis.
28'
Chuka Ibou Ebrahima met de actie op links. Hij legt breed voor Derick 'Chuka' Ogbu, maar die krijgt de bal niet tussen de palen. Uitstekende mogelijkheid voor OH Leuven.
24'
Slordig Zowel bij OH Leuven als bij Charleroi zitten er veel te veel slordigheden in het spel.
Een doelpunt zou niet slecht zijn voor deze wedstrijd.
21'
Chuka Derick 'Chuka' Ogbu neemt de bal iets te ver naar buiten mee, maar kan uit een scherpe hoek toch nog op doel trappen. Michail Sifakis pakt.
14'
Kumedor Abraham Kumedor stift de bal over de uitkomende Logan Bailly. Tomislav Mikulic kan ontzetten.
9'
Ngolok Evariste Ngolok trapt in één tijd op doel. Zijn schot belandt echter op de rug van iemand van Charleroi.
6'
Ohayon Matan Ohayon heeft de hele flank vrij. Hij probeert Giuseppe Rossini te bereiken, maar zijn voorzet is te scherp.
2'
OHL Eerste aanval voor de thuisploeg. Derick 'Chuka' Ogbu haalt de achterlijn, maar hij kan de tackle niet ontwijken. Hij haalt er wel een hoekschop uit.
1'
Aftrap Charleroi trapt af.
19:29
Voorbeschouwing In Leuven staat vanavond de wedstrijd OH Leuven-Charleroi op het programma.

OH Leuven begon sterk aan de competitie, maar is ondertussen ver weggezakt in de klassering. Met 28 punten en een tiende plaats doet het iets beter dan de tegenstander van vanavond. Charleroi staat twaalfde met 24 punten.
OH Leuven won voor het laatst op 31 oktober 2012 en het snakt dan ook naar een overwinning. Wie weet lukt het wel vanavond tegen Charleroi.
De Karolingers krijgen dit seizoen geen constante in hun resultaten en daar ligt waarschijnlijk net het gevaar voor de thuisploeg.
Charleroi verloor nu twee keer op rij en wil vast en zeker terug aanknopen met een overwinning.

Cercle Brugge - Zulte Waregem live tekst commentary.score, en de dekking België Jupiler Pro League
Cercle Brugge:  1 --   2  :Zulte Waregem


Einde De match is afgelopen.
94'
Schot Een plaatsbal van Arnar Vidarsson gaat net naast doel.
89'
GOAL! Een afgeweken schot van Jonathan Delaplace zorgt voor de 1-2! Zulte Waregem lijkt hier opnieuw de volle buit te pakken.
87'
Match Krijgen we nog een winnaar?
84'
Laatste wissel Een geblesseerde Francis Dickoh wordt vervangen door Stef Wils.
82'
Wissel Dury wisselt een laatste keer. Thorgan Hazard wordt vervangen door spits Ivan Lendric. Zulte Waregem zet nog alles op alles.
82'
Kans Mbaye Leye mist de kans op 1-2. Hij krult de bal over.
80'
Schot Sammy Bossut gaat goed plat op een schot van Kevin Janssens.
79'
Wissel Olafur Skulason wordt vervangen door Junior Malanda. Zo mag het jonge talent toch nog wat minuten maken.
75'
Wissel Jens Naessens wordt vervangen door Ibrahima Conte.
70'
Wissel Tim Smolders wordt vervangen door Kevin Janssens. Kan hij de match nieuw leven inblazen?
69'
Match De match is wat stilgevallen na een boeiend begin van de tweede helft.
63'
Voorzet Een voorzet van Franck Berrier bereikt niemand.
60'
Wissel Een matige Mushaga Bakenga wordt vervangen door Joaquin Boghossian.
56'
Schot Een schot van Bryan Verboom belandt tegen de paal. Het spel gaat snel op en neer.
54'
Penalty gemist Gregory Mertens knalt de bal tegen de paal. Cercle Brugge laat hier zo een uitgelezen kans op de 2-1 liggen.
54'
Strafschop Cercle Brugge krijgt een penalty na een lichte fout van Bryan Verboom op Joey Godee.
53'
Uchebo Michael Uchebo komt net te laat om geklungel van de bezoekers af te straffen.
21:04
Kopbal Een kopbal van Mbaye Leye gaat net over.
21:03
Aftrap tweede helft De tweede helft is begonnen.
20:49
Rustverslag Cercle Brugge en Zulte Waregem staat bij de rust 1-1. Cercle Brugge kwam via een knap doelpunt van Michael Uchebo op voorsprong, maar al snel maakte Mbaye Leye met wat geluk gelijk. Net voor de rust kwam Zulte Waregem nog dicht bij een tweede doelpunt, maar Bram Verbist redde.

Volg de tweede helft zo meteen terug LIVE mee...
20:48
Rust De eerste helft is afgelopen.
20:47
Save Bram Verbist redt een poging van Olafur Skulason met de voet. Knappe redding!
20:46
1 minuut extra Er wordt een minuut bijgeteld.
20:44
GOAL! Mbaye Leye scoort de gelijkmaker. Een hoge bal belandt tegen de lat en de spits is goed gevolgd om het leder achter de doellijn te verwerken.
20:44
Kopbal Een kopbal van Steve Colpaert strandt op de vuisten van Bram Verbist.
20:42
Match Valt er nog een doelpunt in deze eerste helft? Het doelpunt heeft de thuisploeg alvast deugd gedaan.
20:35
GOAL! Michael Uchebo opent de score met een prachtige goal. Hij krult de bal buiten het bereik van Sammy Bossut. Cercle Brugge staat zo gevleid op voorsprong.
20:30
Kans Olafur Skulason glijdt de bal bijna in doel. Zulte Waregem komt er steeds snel uit en is zo de gevaarlijkste ploeg.
20:25
Schot Een schot van Thorgan Hazard wijkt af in corner. Hier ontsnapt Cercle Brugge, want Bram Verbist lag al op de grond.
20:22
Cercle Cercle Brugge speelt te zwak om de bezoekers te verontrusten. Het is duidelijk nog zoeken naar het juiste ritme.
20:17
Doelpunt afgekeurd Een doelpunt vanMbaye Leye wordt afgekeurd voor buitenspel. De assist kwam andermaal van Franck Berrier.
20:12
Actie Een te optimische Mushaga Bakenga knalt zwak naast doel.
20:07
Leye Mbaye Leye knalt van dichtbij op de vuisten van Bram Verbist. De openingsfase is aangenaam om volgen.
20:06
Buitenspel Joey Godee wordt afgevlagd voor buitenspel.
20:05
Schot Nieuweling Joey Godee laat zich meteen opmerken. Zijn schot gaat over.
20:04
Schot De jarige Franck Berrier trapt over doel.
20:04
Hoekschop Sammy Bossut plukt een hoekschop van Lukas Van Eenoo uit de lucht.
20:02
Aftrap De match is begonnen.
19:59
Malanda Olafur Skulason start bij Zulte Waregem in de basis. Zo zit Malanda na een hectische week op de bank.
18:37
Voorbeschouwing Het was alsof de duivel er mee speelde de afgelopen weken bij hekkensluiter Cercle Brugge. Groen-Zwart zag tot vier keer toe een wedstrijd afgelast worden en kwam zo na de winterstop nog maar eenmaal in actie. Cercle Brugge staat hierdoor voor bijzonder drukke weken. Thuis tegen Zulte Waregem kan de ploeg van Foeke Booy maar beter punten pakken, want de achterstand in het klassement wordt steeds groter en groter. Eenvoudig wordt dit echter niet! Zulte Waregem staat op de tweede plaats en zijn in de competitie ongeslagen sinds half oktober.

Bij Cercle Brugge ontbreken Cornelis en D'Haene door een blessure. Zulte Waregem zakt op volle sterkte af naar Brugge.

Verkleint Cercle Brugge zijn achterstand? 

Kortrijk - KV Mechelen live tekst commentary.score, en de dekking België Jupiler Pro LeagueKortrijk :  2  -  1   :KV Mechelen

Einde wedstrijd Scheidsrechter Lambrechts fluit het eindsignaal.

Kortrijk houdt verdiend de drie punten thuis.
92'
També voor Capon Bij Kortrijk komt Alassana També nog in de plaats van Brecht Capon.
91'
Twee minuten extra Er komen twee minuten bij.
91'
Uitstekende plek Vrije trap KV Mechelen aan de rand van de zestien.

Nicklas Pedersen eist de bal op, maar krult het leer ver naast het doel van Darren Keet.
89'
Geel De Storme Pablo Chavarria houdt Maxime Biset goed af en lokt slim de overtreding uit.

David De Storme houdt het niet meer en trapt de bal ver weg.
Een domme gele kaart is het gevolg.
88'
Iddi net niet David De Storme brengt de bal voor doel. Abdul Yakuni Iddi krijgt de voorzet niet onder controle.
Darren Keet laat de bal over de achtelijn rollen.
86'
Dubbele wissel Bij Kortrijk komt Ismaila N'Diaye in de plaats van Brecht Dejaeghere.

Bij KV Mechelen wordt Antonio Ghomsi gewisseld voor Robin Henkens.
85'
Geel Pedersen Nicklas Pedersen gaat op de enkels staan van Baptiste Martin en krijgt een gele kaart.
85'
Keet eerder op de bal David De Storme stuurt Mads Junker in de diepte, maar doelman Darren Keet is eerder op de bal.
83'
Chavarria net naast Na knap samenspel met Thomas Matton komt Pablo Chavarria tot een schot.
Zijn lage schuiver gaat maar net naast het doel van Tomislav Pacovski.
81'
Weinig structuur Beide teams vallen nu aan zonder al te veel overleg en structuur.
79'
Dejaegere afgeblokt Brecht Dejaeghere blijft een gesel voor de bezoekende verdediging.
Zijn schot wordt echter afgeblokt door Maxime Biset.
77'
Wat paniek bij de thuisploeg Kortrijk heeft het moeilijk en krijgt de bal niet weg. KV Mechelen gelooft in de kansen en komt opzetten.
75'
Bijna 2-2 David De Storme lijkt een vrije trap binnen te krullen. Doelman Darren Keet tikt de bal nog net in hoekschop.
74'
Poppen aan het dansen Mads Junker en Romain Reynaud krijgen het aan de stok en staan even neus aan neus.
Het komt beide heren op een gele kaart te staan.
73'
Matton voor Nfor Bij Kortrijk wordt Ernest Nfor naar de kant gehaald voor Thomas Matton.
72'
2-1 Junker Via een been van Nebosja Pavlovic krijgt David De Storme de bal bij Mads Junker. De invaller brengt opnieuw spanning in de wedstrijd.
70'
Niet De Storme Aan de tweede paal kan David De Storme net niet bij de bal. Darren Keet kan opruimen.
68'
Capon op de lat Brecht Capon haalt staalhard uit. Zijn schot met de binnenkant van de voet spat uit elkaar op de dwasligger.
67'
Junker voor Cordaro Bij KV Mechelen komt Mads Junker in de plaats van Alessandro Cordaro.
67'
Geen oog voor de bal Steven De Petter gaat stevig door op Ernest Nfor en krijgt terecht de fout tegen.
65'
Vrije trap KV Mechelen David De Storme staat klaar voor een vrijeschop vanop 20 meter.

Zijn poging mist de nodige kracht en strandt in de handen van Darren Keet.
63'
Zwak schot Alessandro Cordaro neemt de bal uitstekend aan en legt het leer terug op David De Storme. De aanvaller kraakt echter zijn schot en plaatst de bal meters naast het doel van Darren Keet.
61'
Hoekschop Mechelen Gert-Jan Demets pakt uit met een stevige tackle op Steven De Petter en staat zo een hoekschop toe.

Veel levert de corner echter niet op.
59'
Chavarria op Pacovski Pablo Chavarria loopt Maxime Biset er af en kan alleen op Tomislav Pacovski af. De doelman blijft echter lang staan en kan het schot van de Argentijn keren.
58'
Poging Pederson Tomislav Pacovski lanceert meteen aanvaller Nicklas Pedersen. De spits probeert het van ver, maar zijn poging gaat hoog over de kooi van Darren Keet.
57'
Hoekschop KVK Nebosja Pavlovic haalt de achterlijn op aangeven van Brecht Dejaeghere. Sheldon Bateau staat goed opgesteld en werkt de voorzet in hoekschop.
56'
Capon net naast Brecht Dejaeghere geeft de bal knap mee met Mustapha Oussalah. De middenvelder brengt het leer tot aan de eeste paal. Brecht Capon plaatst de bal echter naast het doel van Tomislav Pacovski.
54'
Hopelijk nu weer voetbal Hopelijk ontspoort de wedstrijd niet en denken de heren opnieuw aan voetballen.
52'
Geel De Petter Enkele minuten later neemt Steven De Petter revanche. De middenvelder trapt bewust op de enkels van Nebosja Pavlovic.
Een meer dan terechte gele kaart is het gevolg.
50'
Tik in aangezicht Steven De Petter krijgt een elleboog van Nebosja Pavlovic in het aangezicht.
Scheidsrechter Lambrechts houdt de tweede gele kaart op zak.
48'
Geel Pavlovic Invaller Jerry Vandam staat op scherp en gaat met de bal aan de haal, maar wordt tegen de grond gewerkt door Nebosja Pavlovic.
De aanvoerder van Kortrijk krijgt een gele kaart.
46'
Start tweede helft KV Mechelen trapt de tweede helft op gang.

Bij de bezoekers komt Fransman Jerry Vandam in de plaats van Anthony Van Loo.
45'+2
Rust Meteen hierop fluit scheidsrechter Lambrechts het rustsignaal.

Bij KV Mechelen kunnen ze gaan bezinnen hoe ze deze achterstand nog gaan omzetten in de tweede helft.
45'
2-0 Chavarria Mustapha Oussalah verovert de bal en lanceert Brecht Dejaeghere. De jonge middenvelder bewaart het overzicht en tikt het leer tot bij de vrijstaande Pablo Chavarria.
De Argentijn maakt er op slag van rust 2-0 van. Zijn zesde van het seizoen.
44'
Knappe actie Rechtsachter Anthony Van Loo haalt de achterlijn en brengt de bal voor doel.
Na wat geharrewat kan Stefan Mitrovic ontzetten.
42'
Uitspelen tot de rust Kortrijk controleert de wedstrijd en probeert de rust te halen met de voorsprong.
40'
Amper doelgevaar Het spel speelt zich nu voornamelijk op het middenveld af. Doelgevaar valt er amper te noteren.

De bezoekers slagen er niet in David De Storme en Nicklas Pedersen te bereiken.
38'
Bijna Cordaro Abdul Yakuni Iddi knokt zich op het middenveld bij de bal en stuurt vervolgens Alessandro Cordaro in de diepte.
Romain Reynaud werkt het leer in hoekschop.
36'
Geen risico Anthony Van Loo geeft Maxime Biset goed rugdekking en trapt het leer vervolgens ver weg.
34'
Bezoekers hebben het moeilijk Kortrijk heeft het meeste initiatief en drukt de bezoekers steeds verder achteruit.
32'
Buitenspel Pablo Chavarria speelt op het randje, maar wordt deze keer afgevlagd wegens buitenspel.
30'
Bijna 2-0 Pablo Chavarria gaat met de bal aan de haal. De Argentijn haalt hard uit met rechts, maar plaatst de bal naast het doel van Tomislav Pacovski.
Zijn schot kruisen was een betere optie geweest.
28'
Sturende coaches Zowel Hein Vanhaezebrouck als Harm Van Veldhoven staan vootdurend recht en roepen hun jongens aanwijzingen toe.
26'
Keet voorlopig baas De vele hoge ballen in de grote rechthoek kunnen doelman Darren Keet voorlopig niet verontrusten.
24'
KVK wil meer Kortrijk probeert snel om te schakelen en te profiteren van de snelheid van Pablo Chavarria, Brecht Capon en Ernest Nfor.
22'
Hoekschop Kortrijk Na een knappe aanval over Pablo Chavarria en Brecht Capon gaat de bal in hoekschop.
20'
Arm in aangezicht In een duel met Nebosja Pavlovic laat David De Storme de armen wapperen. Scheidsrechter Lambrechts blust het brandje.
18'
Bikkelen Er wordt weinig ruimte weggegeven en het gaat er bij momenten hard aan toe.
16'
Stevige tackle van Iddi Abdul Yakuni Iddi gaat erg driest door op de onderbenen van Mustapha Oussalah.
Lambrechts houdt de kaart op zak.
14'
Kortrijk controleert Kortrijk laat de bal nu goed rond gaan.
12'
Overtreding op Cordaro Aan de rand van de zestien begaat Romain Reynaud een overtreding op de kwieke Alessandro Cordaro.

David De Storme krult de bal voor doel. Pablo Chavarria staat, als aanvaller, goed opgesteld en kan ontzetten.
10'
Slordige Martin Tot drie keer toe trapt Baptiste Martin het leer recht in de voeten van een tegenstander.
8'
1-0 Mitrovic Mustapha Oussalah zwiept de vrije trap hard voor doel. Stefan Mitrovic staat helemaal vrij aan de tweede paal en opent de score.
8'
Geel Bateau Aan de overkant gaat Pablo Chavarria voorbij Sheldon Bateau. De verdediger begaat de professionele overtreding en krijgt de logische gele kaart.
7'
Schot Iddi Abdul Yakuni Iddi draait zich knap vrij en komt tot een schot.
Darren Keet zweeft naar de tweede paal en heeft de bal klemvast.
5'
Druk Mechelen Het balbezit is in de eerste minuten overduidelijk voor de bezoekers.
Darren Keet bedreigen zat er echter nog niet in.
3'
Hoekschop KV Mechelen De eerste hoekschop van de partij is voor KV Mechelen.
1'
Start wedstrijd Ernest Nfor en Brecht Dejaeghere trappen de wedstrijd op gang.
20:03
Minuut stilte De wedstrijd wordt eerst nog vooraf gegaan door een minuut stilte ter ere van een overleden jonge KVK-fan.
20:02
Aftrap door Vincent Van Quickenborne De aftrap wordt vanavond gegeven voor nieuwbakken burgemeester Vincent Van Quickenborne.
20:01
Toss Aanvoerders Nebosja Pavlovic en Maxime Biset staan bij scheidsrechter Lambrechts voor de toss.
19:30
Zwaar veld Het veld in het Guldensporenstadion ligt er bijzonder drassig en zwaar bij. Hopelijk staat dat goed voetbal niet in de weg.
16:15
Kortrijk - KV Mechelen Op de 25ste speeldag in de Jupiler Pro League ontvangt Kortrijk (8ste met 32 punten) vanavond KV Mechelen (7de met 35 punten).

Bij de bezoekers speelt Nicklas Pedersen de laatste weken alles kapot.
Kan hij samen met zijn maatje David De Storme ook tegen Kortrijk beslissend zijn?