Ads 468x60px

Sunday

OH Leuven - Charleroi live tekst commentary.score, en de dekking België Jupiler Pro League OH Leuven:  1  - 0  : Charleroi

Einde OH Leuven wint voor het eerst sinds 31 oktober 2012.
92'
Vervanging OHL Net voor affluiten gaat OH Leuven nog eens wisselen. Ibou Ebrahima wordt vervangen door Loris Brogno.
85'
Gele kaart Martos Javier Martos trapt Ibou Ebrahima langs achter aan en krijgt geel.
82'
Vervanging OHL Gunther Vanaudenaerde wordt vervangen door Ludovic Buysens.
70'
Gele kaart Kumedor Voor een onnodige overtreding op Ibou Ebrahima
65'
Ibou Ibou Ebrahima snoept de bal af en zet voor. Michail Sifakis is net iets sneller op de bal dan Derick 'Chuka' Ogbu.
63'
Hoekschop OHL Nieuwe hoekschop voor OH Leuven. Karel Geraerts kopt net naast.
OH Leuven speelt met vertrouwen.
62'
Robson Ibou Ebrahima mag een hoekschop trappen, maar krijgt de bal terug. Zijn tweede poging is veel beter. Severino Da Silva Robson kan op doel koppen, Michail Sifakis tikt de bal over de lat.
60'
Vervanging Charleroi Giuseppe Rossini wordt vervangen door Danijel Milicevic.
59'
Vrije trap OHL Ibou Ebrahima trapt vanop zo'n 20 meter een half metertje over.
55'
Doelpunt OHL 1-0 !! Eindelijk !! Kans na kans werd de nek omgewrongen, maar Derick 'Chuka' Ogbu scoort nu toch dat oververdiende doelpunt. Hij kopt een voorzet vanop de linkerflank onhoudbaar binnen.
55'
Geraerts Karel Geraerts verknoeit opnieuw een grote kans. Hij neemt een lange bal aan in de zestien en trapt recht op Michail Sifakis.
50'
Chuka Derick 'Chuka' Ogbu snoept de bal af van Javier Martos en gaat meteen diep. Hij speelt de bal echter te ver voor zich uit en ook hij verliest de bal.
46'
Tweede helft Bij Charleroi is Matan Ohayon in de kleedkamer gebleven. Hij wordt vervangen door Samuel Fabris.
20:55
OHL de betere ploeg Het was aanvankelijk niet echt een aangenaam kijkstuk, maar het derde kwartier nam OH Leuven resoluut het heft in handen met enkele kansen tot gevolg.
OH Leuven morste echter met de kansen en zo staat de nul nog steeds op het bord.
20:51
Rust OH Leuven en Charleroi gaan rusten bij een 0-0 tussenstand.
44'
Druk OHL Kenny Thompson ziet zijn kans op een afvallende bal. Hij trapt in één tijd, maar Michail Sifakis haalt de bal van onder de lat.
42'
Grote kans OHL Karel Geraerts werkt een lage voorzet vanop rechts bijna binnen, maar ziet zijn schot tegen Matan Ohayon belanden. Die laatste mag nog van geluk spreken dat Michail Sifakis bij de pinken is.
40'
Gele kaart Vanaudenaerde Gunther Vanaudenaerde gaat nogal onorthodox met de voet en knie hoog in duel en krijgt daarvoor terecht geel.
32'
Ibou Ibou Ebrahima ontpopt zich tot smaakmaker van deze wedstrijd. Nu gaat hij voor eigen succes. Hij snijdt naar binnen en trapt naar de verste hoek. Zijn schot gaat maar net over de kruising.
30'
Geraerts Opnieuw Ibou Ebrahima met de actie op links. Hij zet laag voor en nu is het Karel Geraerts die heel zwak besluit. Alleen voor doel trapt hij recht op Michail Sifakis.
28'
Chuka Ibou Ebrahima met de actie op links. Hij legt breed voor Derick 'Chuka' Ogbu, maar die krijgt de bal niet tussen de palen. Uitstekende mogelijkheid voor OH Leuven.
24'
Slordig Zowel bij OH Leuven als bij Charleroi zitten er veel te veel slordigheden in het spel.
Een doelpunt zou niet slecht zijn voor deze wedstrijd.
21'
Chuka Derick 'Chuka' Ogbu neemt de bal iets te ver naar buiten mee, maar kan uit een scherpe hoek toch nog op doel trappen. Michail Sifakis pakt.
14'
Kumedor Abraham Kumedor stift de bal over de uitkomende Logan Bailly. Tomislav Mikulic kan ontzetten.
9'
Ngolok Evariste Ngolok trapt in één tijd op doel. Zijn schot belandt echter op de rug van iemand van Charleroi.
6'
Ohayon Matan Ohayon heeft de hele flank vrij. Hij probeert Giuseppe Rossini te bereiken, maar zijn voorzet is te scherp.
2'
OHL Eerste aanval voor de thuisploeg. Derick 'Chuka' Ogbu haalt de achterlijn, maar hij kan de tackle niet ontwijken. Hij haalt er wel een hoekschop uit.
1'
Aftrap Charleroi trapt af.
19:29
Voorbeschouwing In Leuven staat vanavond de wedstrijd OH Leuven-Charleroi op het programma.

OH Leuven begon sterk aan de competitie, maar is ondertussen ver weggezakt in de klassering. Met 28 punten en een tiende plaats doet het iets beter dan de tegenstander van vanavond. Charleroi staat twaalfde met 24 punten.
OH Leuven won voor het laatst op 31 oktober 2012 en het snakt dan ook naar een overwinning. Wie weet lukt het wel vanavond tegen Charleroi.
De Karolingers krijgen dit seizoen geen constante in hun resultaten en daar ligt waarschijnlijk net het gevaar voor de thuisploeg.
Charleroi verloor nu twee keer op rij en wil vast en zeker terug aanknopen met een overwinning.

0 comments:

Post a Comment