Sunday

Lierse SK - Lokeren live tekst commentary.score, en de dekking België Jupiler Pro League

Einde De match is afgelopen.   Lierse SK:  1  --   1  :Lokeren
90'
Knappe redding Matz Sels duwt een pegel van Killian Overmeire uit zijn doel. Knappe redding van de doelman!
86'
Match Krijgen we nog een winnaar?
82'
Wissel Nill De Pauw wordt vervangen door Hamdi Harbaoui. Die viert zijn terugkeer op de Belgische velden.
79'
Rode kaart Benjamin Mokulu Tembe werkt zijn frustratie uit op Karim Saïdi en krijgt hiervoor een rode kaart van de ref. Zo spelen beide ploegen nu met tien spelers.
78'
Gele kaart De volgende gele kaart is voor Benjamin Mokulu Tembe.
75'
GOAL! Een indraaiende vrije trap vliegt via de kruin van Kostadin Hazurov in doel. Lierse SK staat op gelijke hoogte!
74'
Wissel Sergio Dutra wordt gewisseld door Enes Saglik.
71'
Match De match wordt nu bitsiger. Sergio Dutra is de volgende die geboekt wordt voor een te late tackle.
69'
Rode kaart Ayew krijgt een rode kaart voor een totaal onnodige trap op Nill De Pauw. Nu wordt het wel heel moeilijk voor de thuisploeg.
64'
Wissel Bij Lokeren wordt Milos Maric vervangen door Ivan Leko.
63'
Wissel Mohamed El Gabas wordt vervangen door de debuterende Christian Pouga.
60'
Nog een halfuur Kan Lierse SK het tij nog keren?
56'
Match De Lokerse storm is gaan liggen. De ingevallen Soufiane Bidaoui haalt uit, maar zijn schot gaat over.
49'
Kans Benjamin Mokulu Tembe stuurt Sergio Dutra diep. Richard Ofori is net op tijd om op te ruimen. Lokeren is sterk gestart in deze tweede helft.
46'
Aftrap tweede helft De tweede helft is begonnen. Ashour El Takky is tijdens de rust vervangen door Soufiane Bidaoui.
20:49
Rustverslag Lierse SK staat 0-1 in het krijt tegen Lokeren. Via een doelpunt van Koen Persoons leidt de derde van het klassement. Houdt Lokeren deze voorsprong vast?

Volg de tweede helft zo meteen terug LIVE mee...
45'+2
Rust De eerste helft is afgelopen.
45'+1
1 minuut extra Er wordt een minuut bijgeteld.
41'
Strafschop? De ref fluit geen penalty voor vermeend handspel van Alexander Scholz. Hier komt Lokeren goed weg.
36'
Bijna 1-1 Ashour El Takky bedient de vrijstaande Daylon Claasen. Jugoslav Lazic is echter bij de pinken.
31'
Gele kaart De eerste gele kaart van de match is voor Daylon Claasen.
26'
Lierse Lierse SK probeert de bakens te verzetten, maar veel gevaar komt er voorlopig niet.
18'
GOAL! Koen Persoons opent de score! Hij komt na een corner in balbezit en scoort in de draai zijn vijfde doelpunt van het seizoen.
17'
Lokeren Lokeren komt meer en meer in de match. Een kopbal van Alexander Scholz wordt voor de lijn gekeerd.
15'
Voorzet De snelle Sergio Dutra zet de bal voor. De voorzet landt op het dak van het doel.
13'
Kopbal Een kopbal van Ashour El Takky gaat ruim naast. De voorzet was van Ibrahim Ayew.
8'
Openingsfase Het begin van de match is voor de thuisploeg.
4'
Gevaar Lierse SK is meteen gevaarlijk. Een afgeweerde hoekschop valt voor de voet van Daylon Claasen. Die knalt de bal tegen Mijat Maric.
1'
Aftrap De match is begonnen. Harbaoui start bij de bezoekers nog op de bank.
18:46
Voorbeschouwing Voor Lierse SK is het al negen competitiewedstrijden geleden dat het nog eens kon winnen. De Pallieters staan samen met Beerschot voorlaatste, maar hebben een iets zwaarder programma voor de boeg. Een overwinning tegen Lokeren zou dan ook welgekomen zijn. De Waaslanders steken echter in bloedvorm. Ondanks een 0-2 nederlaag tegen Anderlecht, staat de ploeg van Peter Maes nog steeds keurig derde. De tijdelijke afwezigheid van Harbaoui wordt opgevangen door Benjamin Mokulu Tembe.

Lierse SK mist enkel de geschorste Aboumosalam. Bij de bezoekers zijn Patosi, Taravel, Trompet, Gueye en Mitu geblesseerd.

Wie haalt het vanavond? Lierse of Lokeren?