Cercle Brugge - Zulte Waregem live tekst commentary.score, en de dekking België Jupiler Pro League

Cercle Brugge:  1 --   2  :Zulte Waregem

Einde De match is afgelopen.
94'
Schot Een plaatsbal van Arnar Vidarsson gaat net naast doel.
89'
GOAL! Een afgeweken schot van Jonathan Delaplace zorgt voor de 1-2! Zulte Waregem lijkt hier opnieuw de volle buit te pakken.
87'
Match Krijgen we nog een winnaar?
84'
Laatste wissel Een geblesseerde Francis Dickoh wordt vervangen door Stef Wils.
82'
Wissel Dury wisselt een laatste keer. Thorgan Hazard wordt vervangen door spits Ivan Lendric. Zulte Waregem zet nog alles op alles.
82'
Kans Mbaye Leye mist de kans op 1-2. Hij krult de bal over.
80'
Schot Sammy Bossut gaat goed plat op een schot van Kevin Janssens.
79'
Wissel Olafur Skulason wordt vervangen door Junior Malanda. Zo mag het jonge talent toch nog wat minuten maken.
75'
Wissel Jens Naessens wordt vervangen door Ibrahima Conte.
70'
Wissel Tim Smolders wordt vervangen door Kevin Janssens. Kan hij de match nieuw leven inblazen?
69'
Match De match is wat stilgevallen na een boeiend begin van de tweede helft.
63'
Voorzet Een voorzet van Franck Berrier bereikt niemand.
60'
Wissel Een matige Mushaga Bakenga wordt vervangen door Joaquin Boghossian.
56'
Schot Een schot van Bryan Verboom belandt tegen de paal. Het spel gaat snel op en neer.
54'
Penalty gemist Gregory Mertens knalt de bal tegen de paal. Cercle Brugge laat hier zo een uitgelezen kans op de 2-1 liggen.
54'
Strafschop Cercle Brugge krijgt een penalty na een lichte fout van Bryan Verboom op Joey Godee.
53'
Uchebo Michael Uchebo komt net te laat om geklungel van de bezoekers af te straffen.
21:04
Kopbal Een kopbal van Mbaye Leye gaat net over.
21:03
Aftrap tweede helft De tweede helft is begonnen.
20:49
Rustverslag Cercle Brugge en Zulte Waregem staat bij de rust 1-1. Cercle Brugge kwam via een knap doelpunt van Michael Uchebo op voorsprong, maar al snel maakte Mbaye Leye met wat geluk gelijk. Net voor de rust kwam Zulte Waregem nog dicht bij een tweede doelpunt, maar Bram Verbist redde.

Volg de tweede helft zo meteen terug LIVE mee...
20:48
Rust De eerste helft is afgelopen.
20:47
Save Bram Verbist redt een poging van Olafur Skulason met de voet. Knappe redding!
20:46
1 minuut extra Er wordt een minuut bijgeteld.
20:44
GOAL! Mbaye Leye scoort de gelijkmaker. Een hoge bal belandt tegen de lat en de spits is goed gevolgd om het leder achter de doellijn te verwerken.
20:44
Kopbal Een kopbal van Steve Colpaert strandt op de vuisten van Bram Verbist.
20:42
Match Valt er nog een doelpunt in deze eerste helft? Het doelpunt heeft de thuisploeg alvast deugd gedaan.
20:35
GOAL! Michael Uchebo opent de score met een prachtige goal. Hij krult de bal buiten het bereik van Sammy Bossut. Cercle Brugge staat zo gevleid op voorsprong.
20:30
Kans Olafur Skulason glijdt de bal bijna in doel. Zulte Waregem komt er steeds snel uit en is zo de gevaarlijkste ploeg.
20:25
Schot Een schot van Thorgan Hazard wijkt af in corner. Hier ontsnapt Cercle Brugge, want Bram Verbist lag al op de grond.
20:22
Cercle Cercle Brugge speelt te zwak om de bezoekers te verontrusten. Het is duidelijk nog zoeken naar het juiste ritme.
20:17
Doelpunt afgekeurd Een doelpunt vanMbaye Leye wordt afgekeurd voor buitenspel. De assist kwam andermaal van Franck Berrier.
20:12
Actie Een te optimische Mushaga Bakenga knalt zwak naast doel.
20:07
Leye Mbaye Leye knalt van dichtbij op de vuisten van Bram Verbist. De openingsfase is aangenaam om volgen.
20:06
Buitenspel Joey Godee wordt afgevlagd voor buitenspel.
20:05
Schot Nieuweling Joey Godee laat zich meteen opmerken. Zijn schot gaat over.
20:04
Schot De jarige Franck Berrier trapt over doel.
20:04
Hoekschop Sammy Bossut plukt een hoekschop van Lukas Van Eenoo uit de lucht.
20:02
Aftrap De match is begonnen.
19:59
Malanda Olafur Skulason start bij Zulte Waregem in de basis. Zo zit Malanda na een hectische week op de bank.
18:37
Voorbeschouwing Het was alsof de duivel er mee speelde de afgelopen weken bij hekkensluiter Cercle Brugge. Groen-Zwart zag tot vier keer toe een wedstrijd afgelast worden en kwam zo na de winterstop nog maar eenmaal in actie. Cercle Brugge staat hierdoor voor bijzonder drukke weken. Thuis tegen Zulte Waregem kan de ploeg van Foeke Booy maar beter punten pakken, want de achterstand in het klassement wordt steeds groter en groter. Eenvoudig wordt dit echter niet! Zulte Waregem staat op de tweede plaats en zijn in de competitie ongeslagen sinds half oktober.

Bij Cercle Brugge ontbreken Cornelis en D'Haene door een blessure. Zulte Waregem zakt op volle sterkte af naar Brugge.

Verkleint Cercle Brugge zijn achterstand?