Ads 468x60px

Friday

België en Servië live-tekst commentaar, score, en de dekking van de world cup 2014 europese kwalificatie 2013/07/06


België :      2     --    1      :  Servië
13'De Bruyne
60' M Fellaini      88' Kolarov

België wint met 2-1 van Servië De Belgen winnen met bloed (vraag maar aan Kompany), veel zweet en enkele tranen van een taai Servië. Kroatië verliest van Schotland en zo staan onze Duivels als leider in hun groep drie punten los op de tweede plaats. De barrages zijn al een zekerheid. Maar iedereen wil meer.

93'
Courtois bokst weg De goalie is baas in de lucht.

93'
Hoekschop Servië Uitkijken voor een koude douche.

93'
Slotseconden De Belgen pompen alles weg nu. Het is snakken naar het einde...

91'
Geel Bisevac Kompany trapt het leer ver weg. Bisevac kopt naast het leer en raakt em zo met de hand.

90'
3 minuten extra tijd De Rode Duivels moeten nog minstens drie minuten stand houden om een gouden zaak te doen.

89'
Lukaku te ver van de voet Een slordige inspeelpas wordt onderschept door Benteke. Die lanceert Lukaku. De invaller tikt de bal te ver van de voet en Stojkovic kan wegwerken.

87'
Kolarov scoort 'em! Een harde krul naast de muur van de back verdwijnt tegen de netten. Courtois zet net een pasje naar links als het leer naar rechts gaat. 2-1 met nog een dikke vijf minuten op de klok (blessuretijd inclusief).

86'
Vrije trap net buiten de zestien Witsel trekt Basta neer rond het halve maantje. Kolarov maakt zich op voor een herkansing.
83'
Tadic naast De poging van de middenvelder zwaait af.
82'
Applausvervanging Een van de sterkste - en zeker beslissendste man - vandaag mag onder luid gejuich naar de kant. Lukaku krijgt nog tien minuten om samen met Benteke in de spits te spelen.
80'
Petrovic geblokt De invaller probeert zich vrij te maken, maar geraakt niet voorbij Van Buyten. Een hoekschop is het hoogst haalbare.
79'
Het stadion viert Al minutenlang zingen, springen en dansen de fans. Brazilië komt voor hen al lichtjes tevoorschijn aan de einder.
76'
Benteke kan niet afdrukken Man tegen man kan Benteke op doel af. Subotic kan met een ultieme tackle de afwerking nog blokken.
74'
Chadli hoog over Infiltratie Chadli. Hij probeert te schieten maar wordt teveel gehinderd door zijn belagers. Daardoor waait zijn poging hoog over.
73'
Benteke moet het zelf doen Onze diepste man houdt het leer eerst goed bij, maar ziet dat er weinig afspeelmogelijkheden zijn. Hij passeert zijn man en schiet laag. Stojkovic moet zo nog eens aan het werk.
71'
Dembele er nu wel in Met enige vertraging komt Dembele nu wel in het veld. Fellaini gaat er af.
71'
Courtois moet plat Invaller Petrovic schiet meteen naar doel. Courtois bokst weg.
69'
Dubbele wissel Servië Milivojevic en Mitrovic gaan naar de kant. Scepovic en Petrovic komen in hun plaats.
68'
Kroatië verliest van Schotland! Er is afgefloten in Kroatië met een 0-1 eindstand. Dat betekent dat de Belgen bij winst drie punten los staan bij winst vandaag. En dat met nog drie matchen te gaan.
66'
Reuzemisser Benteke Hazard slalomt zich voorbij de glijdende Servische benen. Hij speelt De Bruyne vrij. Die is niet egoïstisch en legt breed voor doel waar Benteke maar binnen te duwen heeft. Toch slaagt de spits er in om naast te besluiten.
65'
Reflex Courtois Voorzet van op links. Markovic klimt het hoogst en kopt naar de grond. Courtois redt de poging.
64'
Nu toch een wissel Wilmots voert dan toch een vervanging uit, maar niet diegene die gepland stond. Het is Mirallas die naar de kant mag en Hazard krijgt een halfuurtje.
63'
Redding Courtois Milivojevic draait zich vrij in de zestien. Hij test de vuisten van onze doelman.
63'
Fellaini moest er eigenlijk af Vlak voor de hoekschop was Wilmots een wissel aan het voorbereiden: Fellaini er af, Dembele er in. Het zit soms in een klein hoekje...
61'
Fans wanen zich al in Brazilië 'Brasil' 'Brasil' zingt de uitbundige suportersschare nu.
60'
2-0 Fellaini Uit die hoekschop zet Fellaini de Belgen op rozen! De Bruyne zwiept de bal aan de eerste paal. De krullenbol van Everton is baas over Ivanovic en kopt simpel binnen.
59'
Mitrovic bijna in eigen doel De Bruyne gooit een vrije trap voor doel. Mitrovic duikt met het hoofd in hoekschop. Al gaat het leer niet ver naast zijn doelpaal.
58'
Schot Tadic Weer teveel ruimte voor een withemd. Tadic' schot raakt de bips van Kompany. De bezoekers krijgen geen hoekschop.
56'
Weer Courtois Een dieptepass kan niet onderschept worden door Kompany. Daardoor krijgt Basta het leer. Zijn voorzet schampt af op het been van Vertongen. Courtois moet pakken.
55'
Courtois moet aan het werk Basta krijgt ruimte. Hij gaat z'n kans en zijn zwabberbal noopt Courtois tot een redding.
52'
Blijven opletten Zolang het geen 2-0 staat, blijft het uitkijken voor de Servische tegenprikken.
50'
Slotfase in Kroatië De Schotten zijn ons een serieuze dienst aan het bewijzen. Nog een kwartiertje volhouden die voorsprong!
48'
Kans Benteke Benteke kan na veel horten en stoten toch afdrukken. Via het lichaam van Stojkovic gaat het leer in hoekschop.
47'
Wel opwarmers Er is intussen wel activiteit aan de zijlijn: onder andere Eden Hazard warmt zich op.
46'
Tweede helft Dezelfde 22 spelers beginnen aan de tweede helft.
21:34
België 1-0 voor aan de rust Na een leuk eerste kwartier stonden de Duivels op voorsprong via De Bruyne.

Meteen daarna miste Benteke de 2-0. Daarna zakten onze jongens echter te fel terug, mede door de opkomende Serven.

Alderweireld moest een bal van de lijn halen en Ivanovic mikte gevaarlijk naast.

Het is dus bijlange nog niet gespeeld. Al is het goeie nieuws ook afkomstig uit Kroatië, waar de Schotten op voorsprong staan.
45'+1
Deviatie Fellaini De krullenbol devieert de inworp richting doel. Stojkovic pakt makkelijk.
45'
Opgejaagde doelman Nu is het Fellaini die gaat jagen op de goalie. Weer moet hij een inworp die op eigen helft toestaan.
45'
Geen zorgen De vrije trap vliegt tot ergens ver in de tribunes. Normaal halen we de rust met een voorsprong.
44'
Vrije trap Servië Nog even opletten vlak voor rust. Net als zijn bondscoach kan ook Kolarov een stevige vrije trap afvuren.
41'
Doorsteekpass De Bruyne De doelpuntenmaker van vandaag veinst een schot, maar steekt slim door naar Benteke. Die gelooft er niet volledig in en gaat niet door. Jammer, anders kon hij weer nagenoeg alleen op doel af.
39'
Balbezit 44 - 56% De Serviërs hebben meer balbezit tot nu toe. Logisch ook, want na de goal hebben de Belgen te weinig laten zien.
38'
En Kompany er weer op Tweede poging om terug te keren voor Vince The Prince.
38'
Kompany er weer af Scheidsrechter Lannoy stuurt Kompany weer van het veld. Er is nog teveel bloed op zijn gelaat. Dat moet eerst gestelpt vooraleer hij verder mag.
37'
Kompany terug Voorlopig staat Kompany weer tussen de lijnen.
36'
Bijna de 1-1 Tadic speelt snel door naar Basta. Die legt achteruit naar Markovic. Diens schot wordt van de lijn gered door Alderweireld. België ontsnapt!
34'
Frontale botsing Op een hoekschop voor de Duivels komen Kompany en doelman Stojkovic vol in botsing. Vooral onze kapitein ziet even sterren en heeft verzorging nodig. Er loopt bloed van zijn gezicht.
32'
Eerste geel Mitrovic mist zijn controle en wil dat nog goed maken. Daardoor gaat hij fors in op Witsel, die er van geweten heeft. Terechte kaart.
28'
Ivanovic doet harten stil staan Op die hoekschop is de verdediger van Chelsea bij de pinken om af te drukken. Hij krijgt opvallend veel vrijheid rond het penaltypunt. Heel het stadion houdt zijn adem in. Gelukkig draait het leer naast doel.
27'
Glijdende Vertonghen Potentieel gevaarlijke aanval van de bezoekers. Net voor er een schot kan komen, is Vertonghen terug om in hoekschop te glijden.
24'
Mitrovic doet zijn best De jonge spits knokt voor wat hij waard is. Kompany en Van Buyten blijven best op hun hoede. Genk zou geïnteresseerd zijn om hem in te lijven.
22'
Rusten in Kroatië Halfweg de andere partij in groep A - tussen Kroatië en Schotland - staat het verrassend genoeg 0-1. Dat is echter een goeie zaak voor ons! Ginds is de partij een halfuur vroeger begonnen.
20'
Kompany trapt op Witsel De kapitein wil het leer wegjassen. Hij trapt behoorlijk wild op Witsel. De bezoekers kunnen er echter geen gevaar uit puren.
17'
Benteke mist de 2-0 Benteke kan alleen op doel af. Hij wil de doelman omspelen maar raakt het leer niet goed.
16'
Jagende De Bruyne De doelpuntenmaker gaat doorjagen op de goalie en zorgt zo voor een inworp diep op de helft van Servië.
14'
Toch op voorsprong na moeilijke start De openingsfase was degelijk. Maar de Serviërs toonden wel dat ze niet gekomen zijn voor een plezieruitstap. De voorsprong kan de Duivels misschien meer in een zetel zetten.
13'
1-0 De Bruyne Benteke wurmt zich voorbij enkele verdedigers. Na nog enkele tikken in de breedte zet Vertonghen voor naar de tweede paal. Daar kopt De Bruyne in het kleine gaatje tussen de paal en Stojkovic binnen!
11'
Poging Kolarov De linksachter gaat een stevig duel aan met Alderweireld. Tadic' voorzet wordt maar half weggewerkt. Zo kan Kolarov in de draai toch nog afdrukken. Courtois pakt het rollertje makkelijk.
5'
Schot Mirallas De Bruyne speelt Benteke in de diepte aan. De targetspits legt het leer zeer breed naar Mirallas. Diens schot naar de eerste paal gaat een metertje naast.
2'
Slechte pass De Bruyne De Bruyne kan oprukken. Chadli kan centraal aangespeeld worden maar die staat randje buitenspel. Er is nog volk mee rond de zestien. Er komt echter niets uit omdat De Bruyne een slordige pass verstuurt.
1'
Aarzeling Courtois Een simpele terugspeelbal loopt bijna fout af als Courtois opgejaagd wordt door debutant Mitrovic. Gelukkig draait alles goed uit.
1'
Aftrap Meteen goed nieuws bij de start van de wedstrijd: de Schotten staan op voorsprong op het veld van Kroatië.
20:38
Spelers komen op het veld Een stralend lentezonnetje, een kolkend stadion en zelfs een vak vol vrouwelijke supporters: ideale voetbalomstandigheden dus waarin de Belgen op zoek moeten naar een driepunter tegen Servië.
20:20
Opstellingen Bondscoach Wilmots kiest voor Van Buyten centraal in de defensie. Op het middenveld krijgt de kopbalsterke Fellaini een plaats, net als Chadli die met zijn infiltraties voor gevaar moet zorgen. Mirallas en De Bruyne zijn de flanken.

Servië speelt met de verwachte namen. Zij het dat enkele grote namen zoals Tosic en Djuricic er niet bij zijn.

Servië zal spelen tegen België op 7 juni 2013 om 18:45 PM GMT bij een thuiswedstrijd in de WK-Europese kwalificatie. Vraag je "waar ik kan kijken gratis België vs Servië livestream op de PC"? België vs Servië livestream zal beschikbaar zijn in de volgende link op streaming kanalen met een hoge kwaliteit. Blijf hier tuned voor een live-verslaggeving van de wedstrijd inclusief preview, preparaten, voorspellingen, weddenschappen, nieuws, live score, resultaat, opmerkingen, hoogtepunten en doelpunten van youtube, en herhalingen en je kunt replay van België vs Servië te kijken van video streaming sites. Dus vergeet niet om naar te kijken online Servië vs België streaming gratis Servië - België, dat is vandaag vrijdag 7,6,2013

0 comments:

Post a Comment