Ads 468x60px

Friday

Suomi Valko-Venäjä live tekstin kommentaari, pisteet ja kattavuus World Cup 2014 Euroopan karsinnat 7.6.2013

LOPPUTULOS 1-0 (0-0): Erotuomari viheltää ottelun päättyneeksi. Suomi voittaa 1-0 Kasper Hämäläisen maalilla. Tärkeät kolme pistettä kotiottelusta.

90 min +2 Ottelun loppu on ollut Suomelle vaikea. Huuhkajien onneksi Valko-Venäjä ratkaisevat syötöt eivät onnistuneet.

90 min ULOSAJO: Paine jälleen Suomen maalilla. Stadionin yleisö vetää henkeään, kun Pavel Njahaitshik kaatuu  rangaistusaluella Roman Eremenkon edessä. Tuomari näyttää kuitenkin täysin ansaitusti Njahaitshikille toista keltaista korttia filmaamisesta. Vaihtomies suihkun puolelle.

88 min Suomella vastaiskun paikka. Kasper Hämäläinen juoksee puolesta kentästä kohti vastustajan maalia. Muut Huuhkajat eivät kuitenkaan tule ajoissa tukemaan Hämäläistä, jonka oma ratkaisu painuu selvästi ohi maalin.

87 min Valko-Venäjällä vaarallinen vapaapotku. Pallon hieman liian korkeana yli linjan. Tilanne jatkuu. Kisljak saa pallon rangaistusrajan tuntumassa. Hän ohittaa kömpelösti vastaan tulleen Miakel Forssellin, mutta ampuu karkeasti yli.

85 min Ote on nyt Valko-Venäjällä. Suomen maalilla pientä painetta.

84 min Pallo ajautuu keskityksestä koko puolustuslinjan yli vaihtopelaaja Kalatsheville. Keskikenttämiehen matala laukaus painuu vain senttejä Suomen maalin takatolpan ohi. Tasoitus oli lähellä.

82 min Suomen pakka valuu melko alas ja Valko-Venäjä pääsee hyökkäämään. Kisljak kokeilee, mutta ampuu selvästi yli maalin.

81 min VAROITUS: Jarkko Hurme estää vartalollaan Anton Putsilan etenemisen, vaikka pallon on tiessään. Seurauksena keltainen kortti.

80 min Tapio Suominen ilmoittaa Ylen tv-lähetyksessä Olympiastadionin yleisömääräksi noin 25 000 katsojaa. Kunnioitettava määrä katsojia paikan päällä!

77 min VAIHTO: Myös Valko-Venäjä vaihtaa. Igor Shitov ulos ja Timofei Kalatshev tilalle.

76 min VAIHTO: Teemu Pukin pohje kramppaa ja hyökkääjä pyytää vaihtoa. Tilalle hölkää Mikael Forssell.

76 min VAROITUS: Perparim Hetemajta rikotaan arviolta 30:ttä kertaa. Pavel Njahaitshik repii Hetemajn nurmen pintaan ja saa varoituksen.

75 min Anton Putsila jälleen pallon takana. Laukaus lähtee 25 metristä matalana, mutta Niki Mäenpää koppaa päin tulleen laukauksen varmasti.

74 min Kasper Hämäläinen on vähällä päästä karkuun Teemu Pukin pystysyötöstä. Valko-Venäjän toppari pääsee väliin ja pallo karkaa Hämäläisen jalasta yli päätyrajan.

71 min Valko-Venäjällä oivallinen tilanne. Joukkue riistää pallon Suomelta ja Aljaksandr Hleb saa pallon oikealla. Hleb pelaa pallon vasemmalle tyhjään tilaan Anton Putsilalle, jonka sijoitus menee Suomen onneksi yläkulman ohi. Nousussa ollut oikea puolustaja Jarkko Hurme oli myöhässä.

67 min VAIHTO: Kovasti keskikentän keskustassa taistellut Teemu Tainio on päivätyönsä tehnyt. Tim Sparv tulee sisään keskikentän varmistavaksi pelaajaksi.

66 min Pallo pelataan Pukille 20 metriin. Pukki pommittaa voimalla, mutta maalivahti Veramko torjuu kulmaksi. Markus Halsti pääsee ohjaamaan kulman jälkitilanteesta, mutta pallo painuu hieman ohi.

65 min Valko-Venäjä vaihtaa. Ensimmäisellä jaksolla pari vaarallista puskua esittänyt Stanislav Dragun vaihtoon ja keskikenttämies Aljaksander Paulau tilalle.

64 min Markus Halsti katkaisee Valko-Venäjän keskityksen Bruce Lee -kuvaston kungfupotkulla. Valko-Venäjälle kulma, josta ei seuraa mitään vaarallista.

63 min Valko-Venäjä joutunee avaamaan peliään. Tämä saattaa tarjota Suomelle enemmän mahdollisuuksia nopeisiin hyökkäyksiin.

61 min Suomen toinen maali on enemmän kuin lähellä. Roman Eremenko siirtää kantapäällään rangaistusalueelle Teemu Pukille. Pukki kääntyy ohi valkovenäläispuolustajan ja pääsee vapaaseen paikaan. Maalivahti Veramko torjuu kuitenkin Pukin vasemman jalan laukauksen kulmaksi.

Maali oli juuri sellainen, jonka Suomi tarvitsi ottelussa, jossa tyylipisteitä ei jaeta. Se ei ollut erityisen näyttävä, mutta sitäkin tärkeämpi. Hämäläinen oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

56 min MAALI 1-0 Kasper Hämäläinen: Jarkko Hurme heittää sivurajaheiton oikeassa laidassa liikkeen tehneelle Roman Eremenkolle, joka etenee vahvasti ohi puolustajan päätyyn ja kääntää takaviistoon maalille. Teemu Pukki kurottaa palloon ja häntä vartioinut Valko-Venäjän puolustaja ohjaa sen maalin eteen, josta Kasper Hämäläinen sutii sen epäonnistuneella laukauksella maaliin. Suomi 1-0 johtoon.

56 min MAALI 1-0 Hämäläinen

55 min Suomi saa kuin varkain hyvän tilanteen. Pallo kimpoilee päätyrajalle Hämäläiselle, joka kääntää kohti maalia. Eremenko virittelee jo laukausta, mutta Martinovitsh ehtii väliin ja siirtää pallon yli päätyrajasta. Suomen kulmapotku, josta ei seuraa mitään mainittavaa.

54 min Hurme heti kovassa paikassa. Putsila haastaa rangaistusalueen kulmassa, mutta laukaus viuhtuu yli ja ohi maalin.

52 min VAIHTO: Kari Arkivuo joutuu jättämään kentän. Takareisi ilmeisesti loukkantui. Arkivuon tilalle tulee TPS:n Jarkko Hurme. Suorastaan melko yllättävää.

50 min Stadionilla alkaa rankka vesisade. Valkovenäläisfanit reagoivat tilanteeseen riisumalla paitansa. Kari Arkivuo pitelee takareittään ja on hoidettavana kentän laidalla.

46 min Roman Eremenko saa pallon keskellä 25 metrissä ja päättää kokeilla. Laukaus hieman ohi alakulman. Hyvä alku Suomelta.

45 min Toinen jakso käyntiin! Suomi ei ole tehnyt vaihtoja puoliajalla.

PUOLIAIKA: Mixu Paatelainen marssii päättäväisen näköisenä takaisin vaihtopenkin suuntaan. Samalla myös Suomen joukkue palaa kentälle. Valko-Venäjä kävelee Olympiastadionin nurmelle hetken perässä.

PUOLIAIKA: Stadionin dj:n biisivalintana puoliajalla. Tommi Läntinen - Via Dolorosa. Toivottavasti kappalevalinta ei ennakoi toisen jakson tapahtumia Suomen osalta.

PUOLIAIKA: Suomi aloitti ensimmäisen jakson kontrolloiden peliä. Jakson edetessä Valko-Venäjä pääsi mukaan peliin ja loi selvästi vaarallisimmat tilanteet. Suomen täytyy nopeuttaa hyökkäysten rakenteluaan ja oltava terävämpi ratkaisevilla hetkillä.

PUOLIAIKA: Erotuomari viheltää ensimmäisen jakson päättyneeksi.

45 min Valko-Venäjän maali lähellä. Stanislav Dragun nousee vapaapotkukeskitykseen Petri Pasasen edestä ja puskee vain hieman ohi vasemman alakulman. Huuhkajat selviää säikähdyksellä.

43 min Aljaksandr Hleb saa pallon vasemmalla. Hleb katsoo rauhassa ja pelaa keskelle vapaaseen tilaan Sjarhei Kisljakille, jonka kärkkärituikkaus ohi maalin yläkulmasta.

41 min Tainio pelaa oikeassa laidassa nousseelle Arkivuolle, joka keskittää puolimatalan pallon maalille. Pallo tulee puolustajan jalasta Eremenkolle, joka pelaa takaviistoon Ringille. Martinovits ehtii peittämään Ringin laukauksen.

39 min Suomella hyvä ote. Ratkaisevista syötöistä puuttuu kuitenkin ajatus ja laatu.

37 min Stanislav Dragun pääsee puskemaan rangaisturajan tuntumasta huonon suomalaispurkupallon jälkeen. Niki Mäenpää heittäytyy ja koppaa pallon alakulmasta. Ottelun vaarallisin tilanne toistaiseksi.
19 min Teemu Pukki etenee oikealta ja hankkii Suomelle toisen kulman. Pallon taakse Roman Eremenko. Pallo pomppii maalin edustalla, mutta Perparim Hetemaj'n vaikeasta asennosta lähtenyt tuikkaus ei osu maalia kohti

16 min VAIHTO: Valko-Venäjä joutuu tekemään ensimmäisen vaihtonsa. Halstin kanssa kolaroinut Sjarhei Balanovitsh loukkaa itseään ja joutuu vaihtoon. Tilalle Pavel Njahaitshik.

15 min Ensimmäinen kunnon laukaus. Valko-Venäjän Anton Putsila ampuu 20 metristä kohti alakulmaa. Niki Mäenpää vangitsee pallon varmasti.

13 min Pelin käsikirjoitus vaikuttaa selvältä. Suomi pitää palloa, tempo on hidas ja Valko-Venäjä pyrkii nopeisiin vastaiskuihin. Melko odotettua.

11 min Halsti ja Balanovits kovassa kaksinkamppailussa Suomen päätyrajan tuntumassa. Balanovits jää kentän pintaan. Muistetaan, että Halstilla on varoitus alla.

10 min Roman Eremenko yrittää vasemmalla laidalla upeaa harhautusta. Valitettavasti pallo karkaa päätyrajalta yli.

8 min Suomi pyrkii rakentamaan hyökkäyksiään melko rauhallisesti. Valko-Venäjä ei prässää kovin aktiivisesti.

4 min VAROITUS: Ottelun ensimmäinen varoitus Markus Halstille. Hän jää vastustajan pelaajan taakse ja pysäyttää tämän vauhdin käsillään. Halsti pelikiellossa tiistaina Valko-Venäjällä.

3 min Arkivuo pelaa tyylikkäästi kropallaan valkovenäläisepelaajan irti pallosta päätyrajalla. Maalipotku Suomelle.

2 min Pukki nousee oikealta ja kääntää maalille. Puolustus väliin ja Suomen ensimmäinen kulma. Hämäläinen pääsee ampumaan Eremenkon kulmasta, mutta päin puolustajaa.

1 min Kasper Hämäläinen vaikuttaisi pelaavan "joulukuusen" ylimpänä pelaajana.

klo 19.02 Pallo pelissä ja ottelu käynnissä!
klo 19.00 Stadionilla hiljainen hetki Pekka Hämäläisen muistoa kunnioittaen. Kunnianosoitus päättyy komeisiin aplodeihin.

klo 18.58 Ja sitten vuorossa Maamme-laulu. Kapteeni Teemu Tainio ja kokenut Petri Pasanen Suomen joukkueesta parhaiten mukana kansallislaulussa.
klo 18.57 Vierasjoukkue Valko-Venäjän kansallislaulu kajahtaa ilmoille. Paikalla joitakin vierasjoukkueen kannattajia,

klo 18.56 Ylen tv-lähetystä selostavan Tapio Suomisen arvion mukaan stadionilla on noin 20 000 katsojaa

klo 18.55 Suomen kapteenina tänään Teemu Tainio. Huuhkajat marssivat "Tornion terrierin" johdolla kentälle.

klo 18.53 Mixu Paatelainen Ylen haastattelussa hetki ennen ottelua: "Siitä lähdetään, että me viedään peliä ja hyökätään."

klo 18.51 Roman Eremenkolla on tänään suuret saappaat Suomen pelinteon suhteen. Toivotaan, että Eremenko on pelipäällä alusta saakka.

klo 18.46 15 minuuttia avauspotkuun. Sää stadionilla toistaiseksi mitä parhain huippujalkapallo-ottelua varten.

klo 18.36 Etukäteen ajateltuna Valko-Venäjän vaarallisin pelaaja on Aljaksandr Hleb, jolla on kokemusta esimerkiksi Arsenalista ja Barcelonasta. Suomi saa olla tarkkana taitavan keskikenttämiehen kanssa.

klo 18.30 Valko-Venäjän avaus: Sjarhei Veramko, Stanislav Dragun, Aljaksandr Martinovits, Maksim Bardatshev, Jegor Filipenko, Igor Shitov, Aljaksandr Hleb, Anton Putsila, Sjarhei Kisljak, Sjarhei Balanovits, Vitali Rodionov

klo 18.22 Suomen topparitilanne on puhuttanut ennen ottelua. Kapteeni Niklas Moisander on pelikiellossa. Joona Toivio ja Juhani Ojala puuttuvat loukkaantumistensa vuoksi. Toppareina avaavat Petri Pasanen ja Markus Halsti.

klo 18.16 Suomi pelaa tänään surunauhoissa aiemmin tällä viikolla edesmenneen Pekka Hämäläisen muistoa kunnioittaen. Hämäläinen toimi Suomen Palloliiton puheenjohtajana 1997-2009.

klo 18.14 Suomen vaihtopelaajat: Lukas Hradecky, Henri Sillanpää, Jarkko Hurme, Paulus Arajuuri, Sebastian Mannström, Mikael Forssell, Erfan Zeneli, Tim Sparv, Mika Ojala, Mikko Sumusalo, Timo Furuholm

klo 18.12 Suomen avauskokoonpano tänään: Niki Mäenpää; Kari Arkivuo, Petri Pasanen, Markus Halsti, Jukka Raitala; Perparim Hetemaj, Alexander Ring, Teemu Tainio; Roman Eremenko, Kasper Hämäläinen, Teemu Pukki

klo 17.59 Tervetuloa seuraamaan Suomen ja Valko-Venäjän välistä MM-karsintaottelua Yle Urheilun verkkosivuille. Liveseurannasta vastaa tänään Juho Talja.

Valko-Venäjä pelata Suomessa 7. kesäkuuta 2013 16:00 GMT at home ottelu World Cup Euroopan karsinnat. Kysyt ", jossa voin katsella ilmaiseksi Suomi vs Valko-Venäjä Livestream pc"? Suomi vs Venäjä live stream on saatavilla oheista linkkiä streaming kanavilla laadukkaita. Pysy kuulolla täällä suorana lähetyksenä ottelun kuten esikatselu, valmisteet, ennustukset, vedot, uutiset, live pisteet, tulokset, kommentit, kohokohtia ja tavoitteet YouTubesta ja koosteet ja voit katsella uusinnan Suomi vs Valko video streaming sivustot. Joten älä unohda katsella verkossa Valko-Venäjä vs Suomi streaming ilmaiseksi Belarus - Suomi on tänään perjantai 7,6,2013 World Cup Euroopan ajot