Ads 468x60px

Wednesday

Juventus x Bayern München live tekst kommentarer, score og dekning Champions League )Bayern München 2 0 Juventus

Der er det slutt, og det ender i en fullt fortjent seier til Bayern München. Det at tyskerne vinner, er det ingenting å si på. Det som verre er, er at dommeravgjørelsene ble såpass utslagsgivende, til fordel for Bayern. Deres andre mål er klar offside, samtidig som at Lichtsteiner blir snytt for straffe i den andre enden av banen. Vertene kunne fort vunnet med større sifre, men bør si seg fornøyd med 2-0. Juventus var en stor skuffelse, og Contes spissbytte burde kommet mye tidligere. Først da viste italienerne glimtvis hvilke kvaliteter som bor i laget. Med det sier jeg takk for følget, og ikke glem å 'tune in' på samme sted i morgen for mer Champions League-fotball.
94 Slutt
93 Spiller ut Bayern München Franck Ribery. Spiller inn Xherdan Shaqiri. Den tidligere Basel-spilleren entrer banen.
92 Femmeter til Buffon.
92 Tre minutter skal legges til.
91 Corner Bayern München Arjen Robben. Robben holder ballen nede ved flagget, vinner et innkast.
90 Corner Bayern München Arjen Robben. Tas kort, ny corner.
90 Spiller ut Bayern München Mario Mandžukić. Spiller inn Mario Gómez. Gjort en kjempeinnsats i kveld, spissen!
90 Der kunne du punktert dette, Müller! Får to sjanser mot Buffon, men italieneren viser ved to anledninger hvilken klassemålvakt han er!
90 Nesten så vertene klarer å tre seg helt inn i Juves mål, men en våken Buffon er ute og snapper opp foran labbene på Schweinsteiger.
87 Femmeter til Buffon.
87 Bonucci bryter mesterlig et kontringsforsøk fra Robben, og setter videre fart oppover i banen. Midtstopperen går for scoring, men skuddet fra 23 meter skremmer ingen.
85 Ribery er mildt sagt seint inne på Vidal. Vingen setter hele skosålen oppover leggen på Vidal, som forståelig nok ikke er videre imponert over Clattenburg som ikke får med seg episoden.
82 Gult kort Bayern München Luiz Gustavo. Nå går det varmt i kortstokken til Clattenburg. Nok et gult kort for filming, også denne meget tvilsom.
81 Bayern vinner et frispark på hjørnet av gjestenes 16-meter. Buffon kommer ut og får bokset unna.
79 Mûller drar seg fint inn i banen før han banker til, men tyskeren skyter med løskrutt. Femmeter til Buffon.
78 Juventus har virkelig ikke hatt dommeravgjørelsene med seg her i kveld.
76 Gult kort Juventus Stephan Lichtsteiner. Clattenburg gir gult kort for filming inne i Bayerns boks. Lichtsteiner bør få straffe, men blir avspist med det gule!
75 Spiller ut Juventus Federico Peluso. Spiller inn Paul Pogba.
74 Kun en svak pasning forhindrer Giovinco i å tre Vucinic alene med Neuer!
72 Gjestene virker mye piggere etter spissbyttet!
70 Herlig angrep av Juve! Først er det Vidal som klemmer til fra 12 meter, men Neuer redder enkelt. Vidal er ikke ferdig, og forsøker seg nok en gang, men også dette skuddet får samme skjebne som det første. Herlige driv fra Vucinic i forkant av sjansene!
68 Frisparket svinges inn, men gjestene får omsider klarert unna.
68 Gult kort Juventus Arturo Vidal. Får for hands i forløpet til frisparket.
68 Bayern vinner et frispark på hjørnet av 16-meteren.
65 Spiller ut Juventus Fabio Quagliarella. Spiller inn Sebastian Giovinco. Nok et spissbytte.
65 Spiller ut Juventus Alessandro Matri. Spiller inn Mirko Vučinić. Et reint spissbytte her.
63 Mål Bayern München 2 - 0 Thomas Müller. Målgivende pasning Mario Mandžukić. Müller setter ballen fra kloss hold i det tomme buret, men reprisen viser at det skulle vært avvinket for offside! Gustavo skyter fra ca. 22 meter, og Buffon må gi retur. En offside-plassert Mandzukic plukker opp returen og serverer Müller som får en enkel oppgave med å doble ledelsen.
62 Juventus sliter med å komme inn i kampen, men de skal ha for innsatsen. Jobber godt og løper mye defensivt, men offensivt er det katastrofe.
61 Juventus vinner et frispark ved midtstreken. Etter noen treff så er ballen tilbake hos vertene.
60 Femmeter til Buffon, etter at Robben og Ribery har fått driblet fra seg.
57 Det blir Alaba som skyter. Skuddet tvinger fram en god redning hos Juves kaptein, ser utgangen hele veien og har grei kontroll.
55 Bayern vinner et frispark i en bra posisjon. Bastian Schweinsteiger gjør seg klar fra ca. 25 meter.
54 Gult kort Juventus Giorgio Chiellini. Får etter en hodeduell med Mandzukic, også denne ser noe billig ut.
53 Nå er det powerplay inne på Juventus halvdel. Etter flere trekk finner Gustavo ut at han skal forsøke seg på et skudd. Om ikke annet så vekker det i alle fall frem latter hos hjemmefansen, hamrer ballen opp på rad Z!
51 Bayern spiller seg altfor enkelt gjennom Juves første pressledd. Spissparet er ikke helt med i den defensive biten.
49 Buffon redder skuddforsøket fra Mandzukic etter en fin Bayern-overgang.
48 Bayern vinner et frispark i venstre korridor.
46 Der er kampens siste 45 minutter i gang!
45 Start andre omgang
- Juventus kunne ikke fått en kaldere dusj enn det de fikk servert her. Bayern går rett i strupen på italienerne, og scoringen er et faktum før vi i det hele tatt har rundet kampens første minutt. Vertene har styrt det meste her i kampens første halvdel, og tyskerne kunne og burde gått til pause med en større ledelse. Det skal bli spennende å se hvilke grep Conte gjør her, ellers kan dette bli stygt.
48 Pause
46 To minutter skal legges til.
45 Corner Juventus Andrea Pirlo. Det er nesten! Bonucci ruver i lufte på første stolpe, men headingen går akkurat over ramma til Neuer.
45 Pirlo svinger inn det påfølgende frisparket, og Juve vinner en corner.
44 Gult kort Bayern München Mario Mandžukić. Feller Vidal, det er et billig gult kort.
44 Juventus kommer seg til en innlegg fra venstresiden, men vertene får ryddet unna i førsteomgang.
43 Schweinsteiger svinger pendelen fra 16 meter etter herlig forarbeid av Müller. Bastian blir litt baktung, og skyter like over treverket til Buffon.
40 Juventus med et frispark inne på Bayerns halvdel. Innlegget går over alt og alle. Det er ikke mye som stemmer for italienerne så langt.
38 Corner Bayern München Arjen Robben. Ender i en femmeter til Buffon.
38 Alaba kommer til et innlegg. Slår en hard markkryper som kun Buffon er borti, vinner en corner.
38 Mandzukic vil ha straffe, men Clattenburg fortsetter å si nei!
37 En oppgitt Matri ber sine lagkamerater om å stå høyere i banen. Alt foregår inne på Juves halvdel nå.
35 Corner Juventus Andrea Pirlo. Bonucci vinner i feltet, men får ikke nok på ballen. Bayern overtar.
34 Frispark til Bayern i en god posisjon. Ender i en femmeter til Buffon.
33 Ny stor sjanse for Bayern! Hvordan kan du bomme der, Robben?! Fra seks meter setter lynvingen ballen utenfor etter nydelig forarbeid fra Müller. Den er feit!
30 Bastian Schweinsteiger gjør seg klar. Forsøker et innlegg på bakerste stolpe, men innlegget går over alt og alle.
29 Vidal feller Ribery bakfra på ca. 20 meter. Hele stadion vil ha frem det gule kortet, men Clattenburg holder hodet kaldt. Slipper unna med en liten pekefinger der, Vidal.
27 Corner Bayern München Arjen Robben. Klareres på bakerste.
27 Bayern kom i hundre ut av startblokkene, og tyskerne har ikke sett seg tilbake siden. Det er vertene som kjører showet her ute.
24 Corner Bayern München Arjen Robben. Denne gangen treffer Dante på mål, men headingen plukker Buffon enkelt i neste trekk.
23 Herlig tempo her ute nå!
21 Corner Bayern München Arjen Robben. Finner Dante på fem meter! Midtstopperen header til side fra kloss hold!
21 Corner Bayern München Franck Ribery. Klareres.
20 Ny sjanse for Bayern! Franck Ribery drar seg nydelig inn i banen og forsøker en avslutning. Skuddet går via en Juve-forsvarer og til corner.
20 Corner Bayern München Arjen Robben. Tas kort til Lahm som forsøket et innlegg. Blir blokkert, men tyskerne beholder ballen på Juves halvdel.
19 Kjempemulighet for Robben! Barzagli klarerer rett i føttene på Robben som klemmer til fra sju meter, men avslutningen går rett på Buffon! Der burde det stått 2-0!
16 Spiller ut Bayern München Toni Kroos. Spiller inn Arjen Robben. Kroos må kaste inn håndkledet. Helgas tomålsscorer entrer banen.
16 Juventus holder ballen i den bakre fireren i noen trekk, før det ender med et håpløst oppspill mot Mand
14 Vidal med et skuddforsøk fra ca. 20 meter, men ender en god meter til side for målet til den tyske landslagskeeperen.
11 Frispark til Juve i en bra posisjon. Pirlo prøver seg han! Stryker tverrliggeren til Neuer som tilsynelatende har kontroll.
11 Bayern forsøker seg med noen kombinasjoner mellom Müller og Ribery, men så langt blir det med forsøket.
10 Bayern står høyt, men det er mer enn nok kvalitet i Juventus til å håndtere det. Spiller seg mesterlig ut av en vanskelig situasjon.
8 Corner Juventus Andrea Pirlo. Klareres på første.
8 Håpløst av målscoreren, corner til Juve.
7 Det er en drømmestart for tyskerne. Det skal bli spennende å se hvordan Juventus svarer på dette.
6 Bayern vinner et frispark ved midtstreken.
3 Corner Juventus Andrea Pirlo. Klareres.
1 Mål Bayern München 1 - 0 David Alaba. Målgivende pasning Bastian Schweinsteiger. Her må man følge med! Schweinsteiger triller til Alaba på 25 meter. Backen kliner til, og ballen får en merkelig bane som setter Buffon ut av spill, 1-0! Må frikjenne Buffon på den, skuddet går innom skøytene på en Juve-spiller og gjør det vanskelig for sisteskansen.
1 Der er vi i gang!
0 Kampstart
- Kampstart er bare noen små minutter unna, og lagene står i spillertunnelen, venter kun på klarsignal fra Clattenburg til å entre parketten!
- Da har jeg fått besøk i bua av en Juve-supporter som frykter en 2-1-seier til Bayern Mûnchen i kveld, men holder døra litt på gløtt for at italienerne kan overraske. 'Bayern vant jo 9-2 her om dagen, men Juve har jo Pirlo'. Det... er godt sagt!
- Engelske medier var tidlig ute og kritiserte balløyas innsats i turneringen ettersom ingen lag klarte og komme seg til kvartfinalen. Vi blir imidlertid ikke uten engelske innslag her i kveld, Mark Clattenburg har fått ansvaret at kveldens oppgjør går ryddig for seg.
- Bookingselskapene har tyskerne som favoritter. Det må de nok tåle å være etter hva de har vist så langt, og stempelet ble ikke mindre etter helgens kalassifre. Det skal dog nevnes at Juventus ikke har tapt på ni bortekamper i europeisk sammenheng, samt at Bayerns forrige hjemmekamp i turneringen endte med 0-2-tap mot Arsenal.
- Juventus har møtt tysk motstand i kvartfinalen ved fem anledninger i europeisk sammenheng, fasiten viser avansement i samtlige.
- Conte derimot har noen usikre kort i Giovincio og Vucinic, men begge er med i troppen. Manageren snakket på pressekonferansen om han muligens ofrer en spiss for en ekstra midtbanemann, noe han tydeligvis har lagt fra seg. Uansett, så kommer vi nok til å se et meget godt defensivt organisert Juve her i kveld.
- Heynckes må klare seg uten en skadet Martinez og en suspendert Badstuber her i kveld.
- Juventus har også et lag fra balløya på samvittigheten etter å ha tatt seg videre fra åttedelsfinalen. Celtic fikk en tøff oppgave som tidlig skulle vise seg å være for stor. 5-0 sammenlagt ble fasiten, og Contes avansement var egentlig aldri truet.
- Vertenes har kommet seg hit på bekostning av Wengers menn, og det ble en nervepirrende slutt da tyskerne kom seg videre på bortemålsregelen etter 90 minutter i München. Arsenal vant 2-0, men med 1-3 i sekken fra første oppgjør så ble exit med tynnest mulig margin.
- Lagoppstilling klar
- Juventus skinner i Serie A, og leder nå serien med ni poeng ned til nærmeste rival, Napoli. I helgen viste «den gamle dame» sin styrke, da hun beseiret Inter på Giuseppe Meazza med en sterk 1-2-seier. Scoringer av Quagliarella og Matri sikret laget fra Torino tre viktige poeng i kampen om Scudettoen. Om ikke laget går på noen virkelige smeller, så ser mye ut til at det må ryddes plass i troférommet for klubbens 31. ligatittel!
- Bayern München er i en latterlig god form om dagen, og det fikk vår norske venn Per Ciljan Skjelbred kjenne på kroppen foregående helg. Heynckes menn ga seg ikke før det stod 9-2 på lystavla, og om ikke den tyske serien har vært avgjort en stund så er det i alle fall nå. Med 20 poeng ned til nærmeste utfordrer, og kun sju kamper igjen å spille, så må nok verdens største kampfiksingskandale inntreffe for å hindre at Bayern hanker inn sin 22. serietittel gjennom tidene.
- Hei, og velkommen til denne livedekningen av Champions League-kvartfinalen mellom Bayern München og Juventus fra Allianz Arena! Det er duket for åpningspartiet idet Heynckes åpner opp egen stue og ønsker den gamle dame velkommen inn.

0 comments:

Post a Comment