Ads 468x60px

Tuesday

Lokeren en Zulte Waregem live tekst commentaar, score, en dekking België Jupiler Pro League



Einde partij, 1-1! De partij eindigt op een billijk gelijkspel.
92'
Sterke Malanda Junior Malanda heeft er weer een goede partij opzitten bij de bezoekers. Wat staat de middenvelder stevig op zijn benen.
90'
Drie minuten extra We spelen drie minuten langer.
88'
Corryn in Alexander Corryn mag nog even van de grasmat proeven. Hij komt in de ploeg voor de gekwetste Hassan El Mouataz.
87'
Spannend Het blijft spannend in Lokeren. Mbaye Leye kan voorzetten maar hij vindt geen ploegmaat aan de tweede paal. Krijgen we nog een winnaar?
82'
Op en neer Beide ploegen willen winnen. Walter Fernandez gaat er vandoor op de linkerkant. Thorgan Hazard komt de bal uit de voeten halen aan de eigen achterlijn. Fraai staaltje van werklust van het kleine broertje van Eden.
81'
Redding Lazic Ibrahim Conte krijgt teveel ruimte en mag aanleggen. Zijn schot wordt gepakt door doelman Jugoslav Lazic.
79'
Vinnige Peter Maes Coach Peter Maes kan het niet laten aan de zijlijn. Hij gaat verbaal in de clinch met de Nederlandse ref Janssen.
78'
Harbaoui op de lat Hamdi Harbaoui heeft pech. Zijn plaatsballetje met de rechtervoet ploft op de lat.
73'
Vervnging bezoekers Olafur Skulason ruimt het veld voor de Gentenaar Ibrahim Conte.
71'
Verboom kan niet verder Bryan Verboom kan niet verder en wordt vervangen door Bruno Godeau.
70'
Schot Dutra Lokeren wil absoluut de drie punten op Daknam houden. Junior Dutra rukt op en haalt uit met zijn rechter. Vangballetje voor doelman Sammy Bossut.
68'
Afgekeurde goal Fernandez Walter Fernandez doet het net voor de tweede maal trillen maar de Spanjaard staat buitenspel. Juiste beslissing van ref Janssen.
59'
Botsing Junior Malanda blijft liggen na een botsing met Alexander Scholz. De stevige middenvelder is even groggy en heeft verzorging nodig.
55'
Dribbel Dutra Junior Dutra dribbelt en wurmt zich door de Waregemse verdediging. Zijn puntertje gaat voorlangs buiten.
52'
Goal Fernandez Wat een invalbeurt van Walter Fernandez. Bij zijn eerste echte baltoets is het raak. Hij schiet de bal knap voorbij Sammy Bossut met zijn linkerpootje.
49'
Geel Skulason Olafur Skulason gaat iets te makkelijk tegen de vlakte en krijgt geel voor een schwalbe.
46'
Vervanging Bij Lokeren is Nill De Pauw in de kleedkamer gebleven. Walter Fernandez krijgt zo zijn kans. Hij neemt de rechterflank voor zijn rekening.
46'
Tweede helft We zijn begonnen aan de tweede helft.
20:50
Rust Zulte Waregem voetbalde zoals we de West-Vlamingen kennen. De organisatie staat perfect en de mannen van coach Dury prikken het als het kan.
Lokeren had het meeste balbezit maar echte kansen bleven uit. Aan de ovezrijde was de eerste bal tussen de palen meteen raak. Thorgan Hazard ging aan de haal met de bal en pegelde het leer meesterlijk in de winkelhaak.
De thuisploeg probeerde de bakens te verzetten maar kopballen van Hamdi Harbaoui en Koen Persoons misten precisie.
Zo leidt Essevee met 0-1 bij de rust.
45'+1
Kopbal Persoons Koen Persoons kopt een corner van Milos Maric over. Zo gaan we rusten met een 0-1-voorsprong voor Zulte Waregem.
40'
Geel Dutra De Braziliaan Junior Dutra krijgt geel na een late tackle op Bryan Verboom.
39'
0-1 Hazard Thorgan Hazard drijft de bal op en pegelt de bal in de winkelhaak. Wat een doelpunt van de broer van!
37'
Corner Essevee Franck Berrier dropt de bal in de zestien maar Hassan El Mouataz kopt het gevaar weg.
34'
Persoons over Koen Persoons klimt hoger dan Steve Colpaert maar hij krijgt de bal niet tussen het kader.
32'
Maric over Hamdi Harbaoui krijgt de bal tot bij Milos Maric maar de kale middenvelder krult de bal over. Even voordien kregen de we eerste gele kaarten van de partij. Mijat Maric en Bryan Verboom kwamen in het boekje van de Nederlander Janssen.
26'
Vrije trap Berrier Franck Berrier mag voor het eerst een vrije trap nemen. Het kanon van de Fransman staat nog niet op scherp.
25'
Steal Hazard Thorgan Hazard pikt de bal in van Killian Overmeire. Hij gaat er vandoor maar zijn voorzet waait in de lange grijparmen van doelman Jugoslav Lazic.
23'
Fout Leye Mbaye Leye gaat er fel in en plant zijn knie ongewild in de rug van Mijat Maric. De verdediger moet even bekomen.
19'
Technisch werkloos Beide doelmannen zijn voorlopig technisch werkloos. Ondanks alles zit de sfeer er goed in op Daknam.
17'
Wachten op doelkans Het is wachten op de eerste echte doelkans. Hamdi Harbaoui is te gretig bij de thuisploeg want hij is al een paar keer afgevlagd wegens buitenspel.
11'
Counter Zulte Waregem speculeert op de counter en probeert er zo snel uit te komen. Mbaye Leye is de diepe spits en moet de bal bijhouden.
10'
Lokeren probeert Lokeren probeert de bakens te verzetten maar botst voorlopig op een stevige groen-rode gordel.
9'
Voorzet Galitsios Giorgos Galitsios gaat zijn lijntje af maar zijn voorzet lijkt nergens op.
4'
Middenveld Zulte Waregem spijkert het middenveld dicht. Zo is het moeilijk voetballen voor de thuisploeg.
1'
Veel volk, Lazic in doel Daknam is aardig volgelopen voor deze topper. De sfeer is opperbest in het Waasland. Ondertussen staat Jugoslav Lazic bij de thuisploeg onder de lat. Boubacar Copa heeft zich gekwetst bij de opwarming.
1'
Aftrap Lokeren trapt de topper op gang.
19:33
Opstellingen Bij Lokeren keren Boubacar Copa en Hamdi Harbaoui terug in de basis na hun terugkeer uit de Africa Cup. Milos Maric neemt centraal de plaats in van Ivan Leko. De Kroaat begint op de bank.

Bij Zulte Waregem begint Jens Naessens op de bank. Olafur Skulason versterkt samen met Junior Malanda het middenveld.
19:27
Voorbeschouwing Lokeren ontvangt vanavond op Daknam de tweede uit de stand Zulte Waregem. Zo krijgen we een topper tussen de subtoppers in deze competitie. De kloof tussen de nummer twee en drie van de JPL bedraagt momenteel zes punten. De Oost-Vlamingen krijgen de kans om het gat te halveren. Bij Zulte Waregem verlengde coach Dury zijn contract tot juni 2017. Hij zou dit graag vanavond vieren met een driepunter.

Wie trekt er straks aan het langste eind? Francky Dury of Peter Maes?

Volg het LIVE vanaf 20 uur! 





0 comments:

Post a Comment