Ads 468x60px

Thursday

(NO) Barcelona Paris Saint Germain live tekst kommentarer, score og dekning Champions LeagueBarcelona   1  --   1   Paris Saint Germain

- Jeg takker med dette for følget, og ønsker alle som har fulgt kampen en god natt.
- Barcelona er likevel videre til sin sjette strake semi-finale i UEFA Champions League, sammen med Paris Saint-Germain, Dortmund og Real Madrid. Kanskje blir det spansk-spansk og tysk-tysk i neste runde.
- Selv om Messi kanskje stjeler overskriftene nok en gang, selv uten scoring, så vil undertegnede utpeke Zlatan som kampens store spiller. Svensken stod bak det meste Paris Saint-Germain skapte i denne kampen. Med sin lekne teknikk og lette touch på ballen satte han ved flere anledninger lagkameratene opp til kjempesjanser. Blant annet var Zlatan mannen bak målet. Egentlig hadde både Zlatan og PSG fortjent å gå videre etter dagens prestasjon.
- Mye forandret seg likevel da Messi endelig entret banen, og han satte på ny fart i lagkameratene sine. PSG kjempet likevel iherdig, men måtte til slutt se ett mål gå bak keeper Sirigu. Det skjedde selvfølgelig etter et flott forarbeid av den lille magikeren fra Argentina. Gjestene var aldri særlig nære å gå opp i ledelsen etter det, og kampen ebbet til slutt ut.
- Barcelona spilte imidlertid ikke opp mot sitt beste i dag, og det var helt fortjent Paris Saint-Germain som tok ledelsen i andre omgang. Gjestene møtte godt taktisk forberedt til kampen, og kjempet Barcelona ut av sin kjente stil. PSG var også laget som hadde de fleste sjansene i denne kampen.
- Der blåser den nederlandske dommeren av kampen, og det ender 1-1. Med det ble det 3-3 sammenlagt, men Barcelona går videre til sin sjette semi-finale på rad på grunn av flere scorede mål på bortebane.

95 Slutt
95 Spillet er igang igjen, og PSG misser på nok en innleggsmulighet på slutten.
94 To spillere, en fra hvert lag, blir liggende nede etter en duell. Det er Lucas og Alba som kolliderer.
93 Det meste foregår i lufta nå.
93 Silva slåt en lang ball til Zlatan, som bryster den ned mot en medspiller. Pique vinner duellen.
92 Maxwell greier endelig å få tak i ballen, og gjestene spiller seg oppover.
91 Hjemmelagt leker seg med småspill nå. PSG jager, men greier ikke å få tak i kula.
91 Det er lagt til fire minutter.
91 Det er lagt til fire minutter.
90 Corner Barcelona Xavi. Tar den kort, til Messi, som får frispark.
90 Gult kort Paris Saint-Germain David Beckham. Prater på seg kortet.
89 Valdes med utspill fra femmeter. Pedro går i bakken etter duellen på midten, og blir liggende og klage litt. Dommer vinker videre.
88 Flott enkeltprestasjon av Inisesta, som skjærer inn fra venstre og tar noen piruetter før han skyter. Dessverre står ikke skuddet i stil med resten, og ender i nettveggen.
86 Mye av spillet blir stykket opp på grunn av frispark og bytter nå. Samtidig skapes det lite på noen av sidene.
85 Gult kort Paris Saint-Germain Thiago Silva. Mister en eventuell neste kamp.
85 Det har vært et langt stopp i spillet på grunn av byttene, men vi er nå igang igjen.
83 Spiller ut Barcelona David Villa. Spiller inn Alex Song.
82 Spiller ut Paris Saint-Germain Marco Verratti. Spiller inn David Beckham. Omvendt bytte fra første kamp.
82 Beckham gjør seg klar til å komme inn.
82 Spiller ut Paris Saint-Germain Ezequiel Lavezzi. Spiller inn Kévin Gameiro.
81 Lucas er aggressiv og greier nesten å blokkere utspillet fra Valdes. Keeperen får likevel ryddet unna.
80 Alba blir liggende nede litt vel lenge, og terger med det på seg motspillerne.
80 Gult kort Paris Saint-Germain Ezequiel Lavezzi. Han klipper ned Jordi Alba og får korrekt advarsel fra dommeren.
79 Lavezzi går står i offside i det Zlatan spiller han igjennom. Ti centimeter på feil side ifølge reprisebildene.
78 Hjemmelaget triller mye ball, som i kjent stil, og venter på at PSG skal løfte presset sitt høyere - noe franskmennene også er nødt til.
77 Barcelona har definitivt ballen mest nå, men vertene tar det liekvel litt mer ro i øyeblikket.
76 Messi spinner rundt og gjør som han vil, før han serverer ballen ut til Alves på høyresiden. Backen slår ballen inn i feltet, mot Messi igjen, men en PSG-forsvarer får hodet på innlegget.
74 Messi spiller flott med Villa igjen, men får ikke avsluttet. Verdens beste fotballspiller viser likevel at han i dag også er verdens viktigste fotballspiller. Kampen har snudd helt etter at han kom inn.
73 Nå blir det vanskelig for Paris Saint-Germain.
72 Lionel Messi står for regien. Magikeren setter fart med ballen og serverer til Villa, inne i feltet. Han leverer ballen videre til Pedro, som klinker ballen til venstre for keeper. 1-1, og Barcelona er i øyeblikket videre!
70 Mål Barcelona 1 - 1 Pedro. Målgivende pasning David Villa. Lionel Messi står for regien.
68 PSG får igjen slått ballen inn i feltet, men Valdes er våkent ute og snapper ballen foran Zlatan.
67 Corner Paris Saint-Germain Ezequiel Lavezzi. Tas kort, før det blir slått inn i feltet. Der er Barcelona først på ballen.
67 PSG bryker lang tid på et innkast på venstresiden, noe publikum ikke liker.
67 Barcelona-forsvaret rygger og Pastore får skyte fra 20 meter. Heldigvis for spanierne går skuddet et par meter utenfor. Valdes er ikke blid på eget forsvar.
66 Det kan bli vanskelige siste 25 minutter for franskmennene, om dette skal fortsette slik.
66 Barcelona ser ut til å ha funnet igjen seg selv, med en gang etter at Messi har kommet utpå.
65 Corner Barcelona Xavi. PSG får unna i første omgang, men Barca kommer tilbake. Flere ganger blokkerer PSG-spillerne avslutninger fra rundt boksen.
64 Iniesta spiller vegg med Alba, før han nesten kommer på blank goal. Et PSG-bein hindrer scoring, men gir hjørnespark.
64 Verken Adriano eller Fabregas har hatt noen stor kamp.
63 Spiller ut Barcelona Francesc Fabregas. Spiller inn Lionel Messi.
63 Spiller ut Barcelona Adriano. Spiller inn Marc Bartra.
62 Messi gjør seg klar til å komme inn.
62 Barcelona kommer seg endelig til en liten mulighet igjen. Alves kommer stormende inn i boksen og får ballen. Backen fyrer av på direkten, men skuddet går langt over mål. Det er lite som stemmer nå.
61 PSG med nok en kontring. Zlatan rykker forbi en motspiller, men går i bakken når han møter den neste. Enten frispark eller filming der, dommeren vinker i alle fall spillet videre.
60 PSG har frispark på 35 meter. Det skytes rett på Valdes, som holder enkelt.
60 Barcelona-spillerne får det ikke til å fungere, og bruker mer og mer energi på dommeravgjørelsene på bekostning av spillet.
59 Zlatan sender en flott ball til Veratti på 16 meter. Midtbanespilleren skyter, men ballen sklir av foten. Stor sjanse for PSG igjen!
58 PSG ligger fortsatt godt organisert på riktig side av ballen, og Barcelona sliter både med å skape det riktige tempoet og å skape sjanser. Dette kan gå veien for franskmennene.
57 Villa skyter fra 16meter, via en motspiller og ut over dødlinja. Dommer peker på femmeteren.
56 Corner Barcelona Xavi. Slår inn, men ballen går ut til femmeter.
56 Zlatan har mulighet til å ta en kontring, men velger heller å ta seg god tid. PSG mister muligheten til å skape en sjanse og Barca vinner ballen.
54 Publikum virker desperate etter å få utpå den argentiske juvelen sin. De er helt i ekstase når de roper og heier på Messi under oppvarming.
53 Corner Paris Saint-Germain Barcelona får ryddet unna enkelt.
53 Zlatankommer på venstresiden nok en gang. Svensken slår en flott ball mot Lavezzi foran målet, men Adriano rekker så vidt tilbake for å klarere til corner.
51 Nå må Barcelona score for å gå videre. Lionel Messi begynner oppvarmingen med en gang.
50 Mål Paris Saint-Germain 0 - 1 Javier Pastore. Målgivende pasning Zlatan Ibrahimović. Nydelig kontring i regi av Zlatan! Svensken trer igjennom Pastore, som kommer løpende fra venstresiden. Han legger ballen elegant over en utrusende keepe. 0-1!
50 Fabregas får ballen fra Iniesta på 25 meter igjen. Messi-vikaren tar nok en gang med seg ballen noen meter før han fyrer av - utenfor - igjen.
49 Barcelona ser ut til å ha bestemt seg for å få opp tempoet nå.
49 PSG kommer på venstresiden og Pastore får lagt inn. Barcelona får ryddet unna.
48 Zlatan forsøker en tunell på Busquets, og lykkes nesten.
47 Corner Barcelona Xavi. PSG-forsvaret får headet unna til kast.
47 Adriano, som fikk gult kort i første omgang, mister neste kamp. Det kan bety problemer for Barcelona, som har Puyol og Mascherano ute.
46 Da er vi i gang igjen.
45 Start andre omgang
- For å nevne navn, har Zlatan stått fram som kampens mest markante spiller så langt. Svensken har vært god, men det har også lagkameratene i forvarsfireren også.
- Det er PSG som har hatt de største mulighetene i første omgang, men det er ingenting å si på at det er 0-0 og uavgjort ved halvspilt kamp. Underholdningen har ikke vært så bra som vi hadde håpet på, men det kan raskt forandre seg til lagene står ute på matta igjen.
- Etter at Barcelona begynte best og hadde høyt tempo i spillet, forandret kampen raskt karakter og Carlo Ancelottis menn fikk det mer som de ville.
- Den nederlandske dommeren blåser i fløyta og lagene går mot garderobene.
47 Pause
47 Det er lagt til ett minutt.
46 Corner Barcelona Slår mot Adriano, men Alex er først på ballen. Inieta slår inn mot bakerste stolpe, men ballen er for alle.
46 Litt klabb og babb gjør at Fabregas nesten får en stor mulighet inne i boksen, men Silva får en fot på ballen.
44 Barcelona forsøker å kontre, men PSG-spillerne er raskt på riktig side.
43 Zlatan står klar. Svensken fyrer av, men det harde skuddet går rett i muren. Vertene tar over.
42 Gult kort Barcelona Adriano. Får korrekt gult kort etter å ha taklet Lucas i voldsom fart. Frispark til gjestene på om lag 25 meter.
42 Fabregas får ballen fra Iniesta på 25 meter, tar den med seg og fyrer av. Dessverre går skuddet med god margin over mål igjen.
40 Zlatan blir avblåst for offside i det han nesten når en ball foran Valdes. Reprisen viser at det svensken er hårfint på feil side av streken.
40 Barcelona dominerer ballinnehavet igjen nå. Det er uten å skape det helt store vel og merke.
39 Ancelotti har fått kampen dit han vil ha den. Likevel hjelper det ikke å spille 0-0 borte mot Barcelona i kveld. Skal PSG gå videre, så må de score mål.
38 Xavi slår en fin pasning inn til Villa inne i boksen. Etter et par dårlige touch avslutter spissen, men ballen går langt over mål. Svakt utført.
37 Kampen er i gang igjen. Jallet er straks klar til å komme inn.
37 Jallet blir liggende nede etter en duell, og dommer vinker inn legepersonell.
36 Villa rundet Jallet på venstresiden og skyter et innlegg foran mål. Der er det ingen medspillere.
35 Barcelona må få skrudd opp igjen tempoet snart, om de skal vinne dette.
34 Corner Paris Saint-Germain Godt slått igjen. Denne gangen får Alex bare toppen av hodet på ballen, og den forleges ut til innkast til vertene.
33 Corner Paris Saint-Germain Slår inn i boksen, mot Zlatan. Svensken får tvunget fram en ny corner.
33 Alves er tilbake på banen.
33 Etter å ha vært ute for å skifte sko, må Dani Alves vente lenge for å komme inn igjen. Publikum setter igang en voldsom pipekonsert, men dommer ser ikke ut til å bry seg.
32 Barcelona har ikke imponert særlig hittil, og det virker som om Ancelotti har lyktes med taktikken.
31 Paris Saint-Germain har hatt en god periode nå.
30 Corner Paris Saint-Germain Slår langt igjen, men denne gangen får vertene ballen unna.
29 Corner Paris Saint-Germain Ezequiel Lavezzi. Blir slått langt inn. Etter litt klabb og babb får nesten Alex headet ballen i mål, men Valdes er der også.
29 Zlatan gjør et flott løp og får lagt inn til Lavezzi på bakre stolpe. Headingen tvinger Valdes til å gjøre en kvalifisert redning.
28 PSG blir feilaktig avblåst for offside i det Moura blir spilt fri på høyresiden. Det kunne blitt farlig.
27 Lionel Messi sitter å biter negler på benken.
25 Ikke mer har vi sagt det, så kjører PSG en strålende kontring på Barcelona! Etter en flott pasning fra Zlatan er Lavezzi nesten helt alene mot Valdes. Angriperen får skutt, men Valdes gjør en flott beinparade.
24 Vi har ennå ikke sett noen veldig store sjanser på Camp Nou.
24 Lavezzi slår en god ball mot Zlatan, som er på vei mot boksen, men Adriano får headet tilbake til keeper.
23 Alba slår en farlig ball inn fra venstresiden inne i boksen. Sirigu er parat og slår ballen ut i feltet, i farlig område. Til slutt ender den opp hos Alba igjen, men har treffer bare nettveggen.
21 PSG tar seg god når de har ballen, og spiller rundt i bakerste ledd. Hjemmepublikum er utålmodige og begynner å pipe.
19 Fabregas vinner et frispak inn på PSGs halvdel, etter å ha blitt dyttet i ryggen. Barcelona velger å ta det kort.
19 Maxwell raider opp venstresiden, men pasningen innover på banen blir brutt av Busquets.
17 Corner Barcelona Xavi. Slår høyt inn denne gangen, men gjestene får likevel ballen unna.
17 Alves slår inn til David Villa inne i boksen. Han fyrer av, men ballen går via en motspiller til corner.
16 Pedro legger inn fra venstre, men Maxwell får ryddet unna.
15 Lavezzi drar seg fri på 18 meter og skyter. Ballen går igjen over målet.
15 Pastore blir spilt gjennom på venstresiden, men får ikke lagt inn. Etter å ha vendt spillet får Lucas skutt fra 20 meter. Enkelt for keeper.
13 Lucas får en skubb i ryggen og går rett i reklameskiltet ved dødlinja til Barcelona, men får ikke frispark.
12 Inisesta ser at keeper står langt ute, og forsøker å skyte fra midtbanen. Skuddet går imidlertid noen meter over målet.
12 Pedro fyrer av fra 20 meter, men skuddet går rett i en motspiller.
12 Hjemmelaget har dominert så langt, men gjestene ser ut til å kunne få sjanser om de greier å utnytte Barcelonas høye forsvar.
10 Lavezzi forsøker å spille en høy ball igjennom til Zlatan, men den er for upresis.
9 Zlatan vinner hodeduell mot Busquets, men blir avblåst for ulovlig spill.
8 Corner Barcelona Xavi. Slår mot Pique, men gjestene får ryddet unna denne gangen.
8 Fabregas mener han blir felt på 16-meterstreken i det han fyrer av et skudd. Dommer vinker videre, mens ballen går langt utenfor til utspill.
7 Barcelona med ballen det meste av tiden. Spiller mye rundt 16-meteren som vanlig.
7 Frisparket går rett i muren fra Fabregas.
6 Frispark til Barcelona 20 meter unna mål, etter at Silva var uheldig og gled på et framspill.
4 Lavezzi stjeler ballen på Barcelonas banehalvdel, og har strak vei mot målet. Pique rekker tilbake og for stoppet sjansen før det blir farlig.
4 Det ser ut til at PSG skal få kjørt seg. Hjemmelaget legger opp til et meget høyt tempo.
3 Barcelona går i angrep igjen. Iniesta forsøker en stikker til Xavi, men treffer ikke helt. denne gangen.
2 Xavi tar frisparket. Dupper centimetere til side for venstre kryss. Keeper hadde ikke tatt den!
2 Barcelona går i angrep og Fabregas blir lagt i bakken, bare 25 meter fra mål. Farlig nå.
1 PSG begynner med ballen og slår ballen langt mot Zlatan med en gang.
0 Kampstart
- Det er ikke mer enn fem minutter til avspark, og lagene står klare til å entre banen.
- Lionel Messi har scoret 59 mål i Champions League, og har kun Raúl González foran seg på liste over tidenes målscorer. For inneværende år er det imidlertid rivalen Ronaldo som har scoret mest. PSGs Zlatan har scoret 31 mål på 94 kamper i Europas gjeveste fotballturnering for klubblag.
- PSG har på sin side spilt uavgjort i første oppgjør ti ganger, og gått videre halvparten av gangene. To ganger har de imidlertid spilt 2-2 hjemme, og røket ut begge gangene.
- Det meste av statistikk holder hjemmelaget som favoritter. Barcelona har spilt uavgjort i første kamp 23 ganger på borteoppgjør, for så å vinne hjemmekampen 18 av de gangene. Alle de sju gangene de har spilt 2-2 borte, har de vunnet returoppgjøret, sist gang mot Arsenal for fire år siden.
- Tre av gjestenes spillere har en fortid i Barcelona. Thiago Motta, Maxwell og Zlatan Ibrahimovic har alle har sine perioder for katalanerne.
- Barcelona har vunnet hjemmekampen i sine seks siste kvartfinaler i UEFA Champions League.
- I Champions League har ikke Barcelona tapt hjemme på Camp Nou på 20 kamper, som er over tre år siden.
- Sett bort fra Barcelona-matchene har Paris Saint-Germain på sin side spilt mot spansk motstand på hjemmebane i Europa hele ti ganger. Franskmennene har vunnet halvparten av kampene, spilt uavgjort i fire og tapt kun ett.
- Utenom Paris Saint-Germain har Barcelona spilt sju kamper hjemme mot fransk motstand i europacupene gjennom historien. Fem av disse har de vunnet, mens én har endt uagjort og én har endt med tap.
- Også David Beckham er henvist til benken i dag, til tross for at han startet det første oppgjøret.
- Messi er tilbake i stallen til Barcelona, men er henvist til benken fra start av. Verdens beste spiller blir erstattet av Cesc Fabregas. Vikaren gjorde en super jobb i helga, da han like så godt puttet tre mål mot Real Mallorca.
- Dagens kamp er den femte disse to lagene mellom.
- Lagene har bare møtt hverandre få ganger opp gjennom historien: To ganger i Champions League-kvartfinalen i 1995, da Paris Saint-Germain gikk seirende ut med 3-2 sammenlagt. I det tredje oppgjøret lagene i mellom var i finalen av cupvinner-cupen i 1997, da Ronaldo (den gamle) scoret kampens eneste mål på straffe, og Barcelona gikk seirende ut.
- Barcelona er i dag klare favoritter til å ta seg videre til neste runde, etter at de i forrige uke spilte 2-2 i Paris. Katalanerne jakter sin sjette strake semi-finale i Champions League.
- Lagoppstillingene er allerede lagt ut, og vi vil straks gi dere litt statistikk i forkant av kampen, som begynner om drøye 45 minutter.
- Hei, og velkommen til Camp Nou, hvor Barcelona tar imot Paris Saint-Germain i returoppgjøret i Champions Leagues kvartfinale.

0 comments:

Post a Comment