Ads 468x60px

Thursday

N Juventus og Bayern München live tekst kommentarer, score og dekning Champions League % Juventus   0  --   2   Bayern München

Kampen er over, og bunnsolide Bayern banker Juventus 4-0 over to kamper. 2-0 i hver sin kamp betyr at det beste laget går videre fra denne kvartfinalen, og dermed er det klart at vi har to tyske lag mot to spanske lag i semifinalene. Denne kampen startet med et lite Juventus-overtak, men etterhvert som kampen skred frem ble det mer og mer tydelig at dette Bayern-laget ikke ville la seg bryte ned. Utover i andre omgang fester gjestene mer og mer grepet på kampen, og får også målet ved kroaten Mandzukic. Samme mann må stå over første semifinale etter å ha fått et billig gult kort i dag, men dette laget er mer enn solid nok til å gå videre over to kamper likevel. Vi takker for følget, og sier på gjensyn!
93 Slutt
93 Og så kommer Bayern på en ny kontring. Robben setter fart til høyre, vender inn og avslutter, men skuddet blokkeres.
92 Lite aktivitet blant de to lagene nå.
91 Mål Bayern München 0 - 2 Claudio Pizarro. Målgivende pasning Bastian Schweinsteiger. Schweinsteiger vender opp mot mål og trer en perfekt vektet pasning opp mot Pizarro som løper på tvers av mål og avslutter på den første touchen til side for Buffon og inn i det lengste hjørnet. Vakkert! Enkelt!
91 Det legges til to minutter i andre omgang.
90 Ballen slås ut til Asamoah som prøver å drible av sin mann. Det ender heller resultatløst, med et umotivert fall av vingen.
89 Frispark til Pirlo på 35 meter, midt foran mål.
88 Schweinsteiger utfordrer til venstre i feltet, men takles av Bonucci.
88 Corner Bayern München Bastian Schweinsteiger. Tas kort, og Bayern holder ballen i laget.
87 Robben kontrer og får avsluttet hardt og lavt mot hjørnet fra 16 meter. Buffon varter opp med en flott redning når han slår den utenfor stolpen.
86 Bayern flytter opp litt folk i et angrep, men Gustavo blir avvinket for offside.
86 Lahm kommer med i angrep og får ballen fra Robben. Får tid til å sikte med innlegget, men serverer det likevel i førsteforsvarer inne i feltet.
85 Begge lag ser ut til å være meget forsont med at gjestene går videre fra dette oppgjøret.
84 Isla jager en lang ball, men klarer ikke å forhindre ballen fra å passere dødlinja.
83 Spiller ut Bayern München Mario Mandžukić. Spiller inn Claudio Pizarro. Dagens mann går av, og må vente til andre semifinalekamp før han skal inn for Bayern i Champions League igjen.
82 Asamoah får ballen på venstrekanten og skjærer inn før han faller. Får ikke frispark på den.
81 Giaccherini får to forsøk på å legge inn, men treffer ikke på noen av de.
80 Spiller ut Bayern München Franck Ribery. Spiller inn Luiz Gustavo.
80 Spiller ut Juventus Claudio Marchisio. Spiller inn Emanuele Giaccherini.
79 Müller kommer til avslutning etter at Martínez legger igjen ved 16-meteren. Skuddet er knallhardt langs bakken og går i retning den lengste stolpen, men går på feil side.
78 Juventus vinner ballen høyt i banen, men klarer ikke å utnytte sjansen, idet Pogba spiller vekk ballen.
78 Bayern triller ball.
77 Schweinsteiger slår inn, men ballen heades unna. Bayern beholder ballen med et innkast høyt i banen.
76 Robben setter fart og faller elegant. Frispark.
75 Mandzukic tar på seg rollen som servitør og slår hardt og lavt inn foran mål. Müller sklir inn og avslutter, men setter ballen til side for mål.
74 Pogba skyter hardt fra langt hold, men skuddet langs bakken blir for enkelt for den tyske landslagskeeperen i mål for Bayern.
74 Bayern forsøker en kontring, men Müller får ikke tatt ned ballen.
73 Nære på for Juventus. Isla setter fart og slår inn langs bakken. Pogba hopper over, og Vucinic er nær ved å få tatt ned ballen rett foran mål. Spissen får derimot en litt hard touch, og Neuer er kjapt ute og fanger ballen.
71 Isla slår inn fra høyre, men Lahm er inne sentralt og klarerer og får samtidig frispark.
70 Denne gangen kommer det en kort variant fra Bayern der Robben får ballen til høyre. Han slår inn med den mindre presise høyrefoten, og Juventus klarerer.
69 Spiller ut Juventus Simone Padoin. Spiller inn Mauricio Isla.
69 Mandzukic legges i bakken av Bonucci og får frispark nærmest på stedet der Schweinsteiger slo inn ballen som førte til mål fra.
68 Juventus kommer til avslutning fra høyresiden, men Neuer bokser unna.
68 Da må altså Juventus score fire mål for å gå videre her, ettersom Bayern har ett bortemål.
67 Spiller ut Juventus Fabio Quagliarella. Spiller inn Alessandro Matri.
66 Kjempesjanse på kontring for Bayern! Robben fører ball fremover og kommer seg løs fra Asamoah. Deretter sprer han ballen perfekt ut til Mandzukic som avslutter like over mål fra 17 meter. Små marginer som skiller ballen fra riktig side av tverrliggeren der.
65 Corner Juventus Andrea Pirlo. Heades unna foran mål.
64 Mål Bayern München 0 - 1 Mario Mandžukić. Og der sitter den for gjestene! Schweinsteiger slår et frispark inn fra kanten og Martínez kaster seg frem for å avslutte. Han får tuppet ballen mot mål med utsiden av foten, men Buffon er lynraskt ute og slår vekk ballen. Der står derimot Mandzukic umarkert og får enkelt sette enn målet fra tre meter. Da er det vel kjørt i Torino?
63 Bayern har full kontroll nå. Triller ball og lar Juventus løpe.
61 Asamoah slår inn, men Quagliarella får ikke tatt ned ballen som kommer bak ham.
61 Müller slår ut til Robben på kant. Vingen faller på baken like før han skal ta ned ballen, men får likevel stoppet den. Ender dog med å rote den ut over sidelinja.
59 Vucinic får med seg ballen på tvers av mål, men klarer ikke å stokke beina nok til å avslutte. Blir til slutt løpt opp og taklet av Schweinsteiger. Kunne fått mer ut av den der, hjemmelaget, ettersom montenegrineren hadde med seg to medspillere.
58 Alaba drar av en mann og drar seg samtidig inn i banen. Skyter med høyrefoten, men skuddet langs bakken går rett på Buffon.
57 I stolpen fra Robben! Nederlenderen får tid til å sikte og curler ballen hardt i stolpen bak en utspilt Buffon. Nære på!
57 Chiellini er med i angrep og spiller vegg. Får tilbake ballen før han går overende i feltet. Ingen straffe, og heller ikke særlig til rop om det.
56 Robben får ballen feilvendt og går overende. Det er kontakt mellom ham og Barzagli, men langt fra nok til å rope på frispark.
54 Quagliarella får avsluttet fra god posisjon, men er både i offside og får skuddet sitt reddet på mesterlig vis av Neuer. Nesten synd at den ikke teller, for prestasjonen til Neuer står det respekt av.
53 Corner Bayern München Bastian Schweinsteiger. Klareres ut til Alaba som skyter fra langt hold, men han sender ballen over mål denne gangen.
53 Pirlo roter det til i eget forsvar. Sender avgårde en kort pasning til Barzagli, som får Ribéry over seg med en gang. Til slutt er det Pirlo selv som rydder opp ved å blokkere til corner.
51 Corner Bayern München Arjen Robben. Heades unna ved første stolpe. Bayern beholder ballen.
51 Corner Bayern München Arjen Robben. Går rett i blokka. Ny corner.
50 Pogba gjør en strålende jobb i å vinne ballen før han gir den ut til Padoin. Han løper fra Alaba før han slår inn, men innlegget når ikke frem.
48 Kjempeskudd fra Quagliarella! Spissen får ballen med seg ut til venstre før han vender opp, drar seg inn og avslutter fra 20 meter. Skuddet er knallhardt og sneier den høyre stolpen til Neuer før den går utenfor. Det er svært lite om å gjøre før den går i mål bak keeper.
47 Pirlo skyter lavt denne gangen, og ballen går via to mann før den mister så mye fart at den spretter ufarlig inn til Neuer.
47 Samme oppsett for Juvnetus med en mur foran muren.
46 Vucinic er nær ved å tråkle seg gjennom hele Bayern-forsvaret før han tilslutt legges ned på 17 meter. Frispark.
46 Bayern triller i gang andre omgang.
45 Start andre omgang
- Dommer Velasco blåser for halvtid på stillingen 0-0, noe som vil si at Bayern fortsatt har to mål å gå på i denne kampen. Juventus åpnet friskt, og hadde et spillemessig overtak til å begynne med, før Bayern hevet presshøyden og kom seg inn i kampen. Etterhvert klarte Juventus å få overtaket igjen, men uten å skape mange sjansene. Pogba skulle utnyttet muligheten han fikk av Vucinic bedre, mens Bonucci var nær ved å tuppe ballen forbi Neuer et frispark. Begge keeperne måtte plukke frem sitt ytterste ved hver sin anledning, først da Pirlo banket et frispark opp mot krysset, og deretter da Alaba fikk avsluttet etter en corner. Kampen er vidåpen, og avansementet er langt fra avgjort ennå.
48 Pause
47 Corner Juventus Andrea Pirlo. Slås over hele feltet.
47 Vucinic setter fart og drar av to motspillere før han slår ut på kant. Vinner en corner.
47 Det er lagt til to minutter i første omgang.
47 Asamoah er nede i eget forsvar og header unna et innlegg. Den klareringen går i beina på Ribéry som får avsluttet, men det passe svake skuddet går rett på Buffon.
46 Chiellini slår Mandzukic i en hodeduell og kroaten blir liggende. Chiellini henger over Mandzukic og serverer både en advarende pekefinger og noen gloser mot spissen som holder seg til hodet. Passe drøyt av Chiellini, ettersom han planter armen i hodet på Mandzukic.
44 Bayern finner åpningene i forsvaret til Juventus. Etter et par kjappe pasninger får de isolert Robben på kant mot Chiellini. Han drar seg så innover og avslutter med venstrefoten, men godt over det lengste krysset.
43 Nytt oppspill mot spissene til Juventus, men Neuer er ute og fanger ballen.
41 Bra sjanse til Juventus. Pirlo svinger et frispark inn i boksen, og Pogba har løpt seg fri ved bakre stolpe. Ballen kommer ikke så langt, men halvklareres til Quagliarella ved hjørnet av femmeter. Han får avsluttet på mål, og Bonucci tupper ballen forbi den utrusende Neuer. Ballen daler ned like til side for målet.
40 Corner Bayern München Arjen Robben. Heades unna.
39 Corner Bayern München Arjen Robben. Bra sjanse til Bayern! Corneren heades unna ved første stolpe, men ikke lenger enn til Alaba som banker til fra returrommet. Buffon er med på notene og kaster seg lynraskt ut. Får slått ballen til side for mål med en glimrende redning!
39 Ribéry prøver å komme seg rundt på venstrekanten, men ender opp med å måtte slå inn fra en vanskelig posisjon. Det går ikke bedre enn at ballen ender opp bak mål.
38 Bayern spiller seg inn i 16-meteren, men innlegget mot Mandzukic blokkeres av Barzagli.
37 Vucinic gjør en strålende jobb ute til venstre og spiller opp Pogba som er i glitrende avslutnignsposisjon på 18 meter. Han bommer heller grovt i mottaket, og bruker deretter for lang tid til å legge an til skudd. Når det endelig kommer er luken frem mot mål tettet, og skuddet blokkeres. Der skulle han gjort bedre, unggutten med fortid i Manchester United.
36 Lang ball i retning Mandzukic, men Buffon er ute på 14 meter og plukker ned ballen.
35 Spiller ut Bayern München Daniel van Buyten. Spiller inn Jérôme Boateng. van Buyten må forlate banen mens han holder seg til ansiktet/øynene. Boateng erstatter ham.
35 Pogba gjør en god jobb, og får satt inn en viktig takling i duell med Ribéry om en løs ball på midtbanen. Hadde Ribéry vunnet den duellen kunne han satt fart i rom mot et ryggende forsvar.
34 Juventus lar ballen gå hurtig på få touch, og da får de rom mot tyskerne. Asamoah slår inn fra venste, men Alaba klarerer.
33 Brukbar sjanse til Bayern. Müller får ballen fra Mandzukic og banker til, men sender skuddet utenfor mål fra 20 meter.
32 Robben curler ballen inn foran mål, men Barzagli header unna foran Mandzukic.
32 Flott ball opp mot Pogba, men franskmannen får ikke tatt ned ballen som kommer ned over hodet på ham. Utspill fra mål.
31 Pirlo svinger et frispark inn foran mål, men uten å finne noen medspillere.
30 Ribéry er alene mot flere motspillere. Kommer seg løs, men kun ved å bruke armene i duell med Pirlo. Frispark.
30 Bonucci løper hjemover med Mandzukic i ryggen. Vipper ballen opp over ryggen og over hodet på spissen som bakerste mann. Lekent.
29 Juventus kontrer og Quagliarella prøver et langskudd. Skuddet er hardt nok, men treffer ikke mellom stengene.
29 Spillet fortsetter og Padoin er tilbake.
28 Padoin ligger nede og mottar behandling etter å ha taklet Ribéry.
28 Pogba kommer til innlegg fra dødlinja, og ballen går mellom keeper og forsvar og helt over til Asamoah som kommer på løp ved bakre stolpe. Vingen er ikke rask nok fremme til å bredside ballen inn i åpent mål.
27 Martínez både holder og river ned Quagliarella som er i ferd med å sette fart på en overgangsmulighet. Skal være glad han slipper det gule kortet der, midtbanemannen.
26 Bayern får frispark etter at Ribéry blir hindret. Tyskerne velger å holde ballen i laget.
26 Den er bedre fra Pogba, som er mye involvert i starten. Får en pasning med Ribéry i rygg, men slår blindt ut på Padoin bak der igjen. Vingen slår inn, men treffer hverken Vucinic eller Quagliarella.
25 Pogba får ballen rettvendt i god posisjon og prøver å slå ut til Padoin. Den pasningen blir for svak og stoppes av Bayern.
24 Corner Juventus Andrea Pirlo. Juventus holder ballen i laget.
23 For en redning av Neuer! Juventus setter opp to mann tre meter foran muren som hopper unna i det Pirlo skyter. Skuddet går knallhardt i retning det lengste krysset, men der henger Neuer og bokser ballen unna.
23 Dette er vel cue Pirlo.
23 Pogba jager Alaba og tvinger backen til å heade ballen ned til Padoin. Juventus holder trykket oppe, og Lahm må stemple Marchisio på hælen for å stoppe ham. Frispark på 16,5 meter.
22 Robben prøver seg på ny, denne gangen ved å skjære inn fra venstrekanten. Kommer til skudd fra utenfor hjørnet av 16, men ballen sendes langt over mål og opp på tribunen.
21 Robben angriper til venstre,men stoppes av Marchisio.
20 Pogba spilles opp i mellomrommet foran stopperne, men klarer ikke å ta ned ballen eller legge den igjen til Quagliarella. Ender i stedet opp med å stemple van Buyten og lage frispark.
20 Pirlo bruker litt lang tid med ballen, og dermed kommer Mandzukic stormende bakfra. Løper ham ned og lager frispark på midten.
17 Bayern har hevet laget betraktelig nå, og har mer ball enn i de første ti minuttene.
16 Corner Bayern München Bastian Schweinsteiger. Corneren svinges inn på bakre stolpe hvor Buffon bokser videre. Juventus tar over.
16 Robben avanserer langs venstresiden før han drar seg inn i feltet. Kommer ikke til skudd, men legger heller igjen til Müller. Han skyter fra 20 meter, men skuddet blokkeres. Deretter plukker Mandzukic opp ballen, men han blirhelt korrekt avblåst for offside.
15 Brukbar sjanse for van Buyten og Bayern. Frisparket etter Bonuccis felling blir svingt inn av Ribéry, men van Buyten får ikke styrt headingen fra bakre stolpe mot mål.
13 Gult kort Juventus Leonardo Bonucci. Bonucci feller Müller som er på vei til å løpe forbi ham. Stopperen tar tak i Müller og river ham ned, og det gule kortet er greit.
13 Chiellini prøver å bryte foran Müller, men ender opp med å bomme på ballen og ta tyskeren bak på leggen. Av en eller annen grunn er det frispark til Chiellini.
11 Martínez ligger nede og holder seg til ansiktet etter å ha blitt truffet av en arm etter en duell. Er kjapt oppe igjen.
9 Stor sjanse for Bayern! Ribéry kommer seg rundt på kant og slår inn foran mål der Mandzukic kommer seg foran sin mann. Spissen får likevel ikke avsluttet fritt, og ender opp med å sende ballen utenfor nærmeste stolpe.
8 Marchisio tar med seg ballen fremover og velger å skyte fra drøyt 25 meter. Skuddet sklir av venstrefoten og går langt over og utenfor.
8 Chiellini er oppe igjen.
7 Gult kort Bayern München Mario Mandžukić. Tøff duell på midten. Chiellini klarerer ballen og sparker deretter til Mandzukic som også jager ballen. Stopperen blir liggende og vri seg i smerter, mens Mandzukic får et tvilsomt gult kort. Gjør ikke mye annet galt enn å løpe der, kroaten som dermed må stå over en eventuell semifinale.
6 Pirlo har startet unaturlig svakt. Har allerede gitt bort ballen to ganger, dog uten å ha blitt straffet for det av gjestene.
5 Denne gangen er det Ribérys tur til å bli felt. Nytt frispark, denne gangen til Bayern.
5 Juventus kontrer med Marchisio, men han legges i bakken av Lahm. Frispark på midten.
4 Chiellini er med i angrep, men klarer ikke å få nok kontoll på ballen til å avslutte.
3 Bayern legger seg lavt i åpningsminuttene.
2 Vucinic får tatt ned ballen på 18 meter, vendt seg opp og avsluttet, men uten å treffe rent på ballen. Det løse skuddet går rett på keeper Neuer som har full kontroll.
1 Asamoah angriper på venstresiden, men kommer seg ikke forbi Lahm.
1 Juventus tar avsparket.
0 Kampstart
- Det er ventet publikumsrekord her på Juventus Stadium, noe som betyr opp mot 41 000 tilskuere.
- Dagens dommerteam er spansk og ledes av Carlos Velasco Carballo. Han er fra Madrid, er 42 år gammel og har tidligere dømt finalen i Europa League mellom Porto og Braga, i tillegg til åpningskampen i sommerens EM i Polen/Ukraina.
- Bayern har vunnet fire ganger, deriblant tre ganger på rad fra 1973/74-sesongen og frem til 1975/76-sesongen. Deretter gikk det helt til 2000/2001-sesongen før de vant sin hittil siste tittel. I tillegg har de tapt finalen fem ganger, der to av de tapene har kommet siden 2010 og nå senest i forrige sesong.
- Juventus har vunnet denne turneringen to ganger tidligere, i sesongene 1984/85 og og 1995/96. I tillegg har de vært tapende finalist hele fem ganger, senest i 2002/03 da de tapte for AC Milan på straffesparkkonkurranse.
- Begge disse lagene kommer etter all sannsynlighet til å vinne sine hjemlige ligaer denne sesongen. Juventus leder med ni poeng på Napoli syv runder før slutt, mens Bayern allerede har sikret det tyske ligagullet med 20 poengs ledelse på Borussia Dortmund seks runder før slutt.
- Bayern har fått tilbake Javi Martínez etter forrige kamps suspensjon, mens Arjen Robben erstatter Toni Kroos som måtte gå av med skade sist kamp. Forøvrig kan det nevnes at også Bayern fikk et tvilsomt gult kort for filming ved Luis Gustavo. Han må derimot ikke stå over denne kampen, i motsetning til nevnte Lichtsteiner.
- Hos Juventus blir suspenderte Stephan Lichtsteiner og Arturo Vidal erstattet av Simone Padoin og Paul Pogba. Det vil nok være ekstra bittert for sveitsiske Lichtsteiner å stå over, ettersom han fikk gult kort for filming etter 76 minutter selv om reprisene viser at han nok ble snytt for straffe.
- For orden skyld; David Alabas scoring i forrige kamp kom etter 25,02 sekunder. Det er lynraskt dét, men likevel bare den syvende raskeste scoringen i Champions League. Rekorden er det nettopp Bayern som har, da Roy Makaay scoret etter bare 10,21 sekunder mot Real Madrid i kvartfinalen av 2006/2007-utgaven. Real hadde avspark, men Roberto Carlos fikk en dårlig touch på pasningen fra Fernando Gago, og Hasan Salihamidzic snappet opp ballen. Han satte fart fremover før han serverte ballen til Makaay som satte ballen inn i det lengste hjørnet. Bayern røk forøvrig ut for Juventus' landsmenn fra AC Milan, et lag som senere gikk hen og vant turneringen det året.
- Forrige ukes oppgjør mellom lagene var forøvrig første gang disse to møttes i sluttspillet av Champions League. Klubbene har likevel rukket å møtes seks ganger i gruppespillet, der Juventus har tatt tre seire mot Bayerns to.
- Juventus har aldri tapt en kvartfinale mot tysk motstand, mens Bayern jakter sin andre semifinale på to år, og sin tredje på fire sesonger.
- Lagoppstilling klar
- Gjestene fra Tyskland er små favoritter til å gå videre etter 2-0 hjemme på Allianz Arena i München. Der ble det mål allerede etter ett minutts spill da David Alaba scoret fra langt hold med et skudd som gikk via en Juventusspiller. Deretter la Thomas Müller på til 2-0 etter at en offsideplassert Mario Mandzukic hadde plukket opp en retur fra Juventuskeeper Gianluigi Buffon.
- Hei og hjertelig velkommen skal du være til Torino og andre kamp av kvartfinalen i Champions League mellom italienske Juventus og tyske Bayern München!

0 comments:

Post a Comment