Ads 468x60px

Sunday

Anderlecht en Genk live tekst commentaar en dekking Beker van BelgieAnderlecht:  1 --   0   : Racing Genk

Einde wedstrijd De heenwedstrijd in de halve finale van de beker tussen Anderlecht en Racing Genk, eindigt op een magere 1-0.
93'
Hyland rechtstreeks Een vrije trap die om een voorzet vraagt wordt ineens naar doel getrapt door Khaleem Hyland. Silvio Proto zweeft het leer weg.
90'
Gele kaart Fernandez Cheikhou Kouyaté ontzet voor de aanglijdende Fernandez. De Spanjaard glijdt echter door en wordt terecht geboekt.
87'
Laatste wissel Anderlecht Lucas Biglia krijgt een mix van applaus en gefluit bij zijn aftocht. Rubenilson Kanu mag nog enkele minuten opdraven.
82'
Laatste wissel Genk Plet komt de moegestreden Jelle Vossen vervangen.
81'
Iakovenko valt niet super in De invaller heeft al meer dan een bal hoog in de tribune gejast vandaag. Zijn schoten en voorzetten missen precisie momenteel.
79'
Fraaie poging Armenteros Na slap uitverdedigen van Katuku Tshimanga komt Tom De Sutter in balbezit. Hij speelt met een hoge bal Armenteros aan. Die neemt het leer ineens op de slof. De bal vliegt hoog over, maar het was het proberen waard.
76'
Armenteros zoekt de strafschop Onder de neus van een van de zes scheidsrechters - een primeur voor ons land - gaat Armenteros neer in de zestien na een wapperende arm van José Ferreira Nadson. Er is licht contact, maar te weinig voor een strafschop.
75'
Been wisselt De Ceulaer mag gaan rusten. Fernandez is zijn vervanger. Hij komt rechts op het middenveld te staan en Thomas Buffel verhuist zo naar links.
70'
Bijna 2-0 Bij een hoekschop vergeet de Genkse defensie Guillaume Gillet. Hij loopt vrij in en kopt naar de verste hoek. Katuku Tshimanga haalt de 2-0 van de lijn.
67'
Buffel trapt te zwak Tegenprik van Racing Genk. Thomas Buffel snijdt naar binnen. Zijn schot is echter te slap na een lange voorafgaande inspanning.
65'
Deschacht eindelijk geboekt Het foutje teveel van Olivier Deschacht, die voetballend wel zijn match speelt. Nu krijgt de blonde verdediger wel een karton.
64'
Combinatie Nuytinck - Armenteros De Nederlander schuift mee vanuit zijn achterhoede. Hij zet een dubbelpass op met Armenteros. Alleen het schot is niet helemaal zuiver en gaat ruim naast.
63'
Tweede wissel Een van de meest efficiënte invallers van onze competitie komt er in. Oleksandr Yakovenko lost Bruno af.
58'
Lichte gele kaart voor Vossen De frustratie bij Racing Genk is te begrijpen.Twee minuten geleden hangt Olivier Deschacht vol aan Thomas Buffel die kan uitbreken en dat is geen kaart.

Nu gaat Jelle Vossen fel tekeer nadat hij zuiver het leer afblokt, maar krijgt toch een overtreding tegen en ook een geel karton.

In elk geval is het qua intensiteit een echte cupmatch aan het worden.
54'
Koulibaly moet de benen dichthouden Voor de rust Milan Jovanovic, nu Olivier Deschacht... Twee keer op een wedstrijd door de benen gespeeld worden is zeer pijnlijk.
52'
Eerste wissel Anderlecht De ene nieuwkomer vervangt de andere. Een onopvallende De Zeeuw gaat naar de kant. Armenteros krijgt nog een serieus stuk van de tweede helft om zijn kunnen te tonen.
51'
Proto weer bij de uitblinkers vandaag Mirakels heeft hij nog niet moeten verrichten vandaag, op die ene poging van Steven Joseph-Monrose na misschien. Maar toch is hij samen met Milan Jovanovic weer de sterkhouder vandaag.
49'
Poging Genk Khaleem Hyland opent op rechts naar Jelle Vossen. Die probeert voor te zetten maar Olivier Deschacht blokt af in hoekschop.
46'
Tweede helft Die begint met een nieuw gezicht bij de 21 resterende spelers. José Ferreira Nadson komt in de plaats van Steven Joseph-Monrose om de uitsluiting van Mbodji op te vangen.
20:52
Rusten Halfweg staat het gevleid 1-0.

Racing Genk moet zeker niet onderdoen en is zelfs licht de betere ploeg. Helaas voor hen maakt Anderlecht, niet voor het eerst dit seizoen, de schaarse kansen af.

Op slag van rust is een tweede schoonheidsfout in de Genkse defensie misschien wel de doodsteek. Mbodji moet aan de noodrem hangen en krijgt rood.

Wat brengt de tweede helft met 11 tegen 10?
45'+2
Alweer strafschop gemist Het wordt bijna lachwekkend, maar voor de zoveelste keer dit seizoen mist paars-wit een strafschop. Het is nog erger dan het penaltycomplex van onze Noorderburen enkele WK's geleden.

Guillaume Gillet trapt deze gewoon rechtdoor, op de benen van Laszlo Köteles.
45'
Strafschop en rood voor Mbodji Slechte terugspeelbal van Kalidou Koulibaly. Milan Jovanovic zit er tussen en gaat voorbij Laszlo Köteles. Mbodji loopt Milan Jovanovic aan en wordt uitgesloten.
41'
Biglia's vizier niet zuiver De blonde middenvelder verovert het leer en rukt op. Hij waagt ook zijn kans, maar het schot is zwak.

Ook bij hoekschoppen en sommige passes is de zuiverheid ver te zoeken. Het is er aan te zien dat hij (nog) niet in beste vorm steekt.
38'
Proto weer alert Een diepe bal van Kumordzi naar De Ceulaer. De goalie is echter net sneller op de bal.
37'
Krachtvoer voor Biglia Tijdens een dood moment reikt Milan Jovanovic zijn kapitein een reep aan om extra energie te krijgen.
35'
Jovanovic poort Koulibaly De Serviêr krijgt luid applaus als hij zijn bewaker door de beentjes speelt.
34'
Geel Buffel Na een overtreding blijft Thomas Buffel protesteren en loopt tegen geel aan.
29'
Eerste kans, meteen goal Net als afgelopen weekend tegen Lokeren is de eerste kans raak voor Anderlecht.

Mbodji geeft te makkelijk het leer weg. Bruno speelt Milan Jovanovic goed aan en die scoort via de onderkant van Laszlo Köteles op een diefje.
27'
Kouyaté terug Beide teams staan weer voltallig tussen de lijnen.
26'
Eerste prikje Anderlecht We zijn al over halfweg de eerste helft als er een eerste keer opwinding is aan de Genkse kooi. Een lage voorzet van Milan Jovanovic wordt in hoekschop ontzet.
24'
Kouyaté geveld De Senegalees ligt in het gras en grijpt naar de ribben.

Hij moet even naar de kant voor verzorging.
22'
Simaeys met harde tackle Jeroen Simaeys komt er stevig in. Hij heeft wel de bal, maar toch een gevaarlijke actie. Milan Jovanovic schrikt maar houdt er niets aan over.
16'
Vrije trap Vossen De Genkse kapitein zet zich achter de bal. Hij trapt hard en laag maar te centraal. Silvio Proto kan wegboksen.
15'
De Ceulaer neergelegd net buiten de zestien Weer een snelle aanval van de Limburgers. Voor De Ceulaer gevaarlijk kan worden ligt hij tegen het gras.
12'
Monrose mist alleen voor Proto Steven Joseph-Monrose loopt weg in de rug van de defensie. Hij kan alleen op Silvio Proto af maar trapt pal op de goalie. In de herneming knalt Jelle Vossen over.
10'
Biglia ontsnapt aan kaart De aanvoerder komt te laat en staat vol op de voet van Jelle Vossen. De Argentijn mag blij zijn dat dit geen geel is.
6'
Openingsfase Het is voorlopig voorzichtig aftasten aan beide zijden.
1'
Opstellingen Bij Anderlecht kiest Van Den Brom zoals verwacht voor De Zeeuw naast Lucas Biglia op het middenveld. Daardoor verhuist Rubenilson Kanu naar de bank.

Been dropt Kara Mbodji in de basiself. Hij staat centraal achterin. Kalidou Koulibaly gaat naar de rechtsachter. Julien Gorius zit op de bank. Steven Joseph-Monrose staat op de flank.
1'
Aftrap De partij gaat van start.
19:34
Voorbeschouwing Wie haalt de beste uitgangspositie en baant zich een weg naar De Heizel? Daar gaat het vanavond om in de topaffiche tussen Anderlecht en Racing Genk.

Paars-wit toonde zich de afgelopen dagen zeer actief op de transfermarkt met nieuwkomers als De Zeeuw, Armenteros en Van Den Borre. Voeg daar nog de zo al ruime en sterke kern van de Brusselaars aan toe en je weet dat ze een grote kanshebber zijn om nog eens de dubbel te pakken dit jaar.

Dan moeten ze wel afrekenen met Racing Genk. De Limburgers draaien de jongste wedstrijden iets minder dan voorheen en kunnen een goeie prestatie gebruiken om het vertrouwen een boost te geven.

Het is uitkijken met welke basiselftallen beide coaches beginnen. Gaan ze er meteen vol voor, of krijgen enkele bankzitters en nieuwkomers hun kans?

Volg de partij hier fase per fase LIVE mee vanaf 20 uur!
19:03
Wie wint de 'kleine finale'? Anderlecht-Genk is voor velen al de 'kleine' finale van deze Cofidis Cup. Levert deze heenwedstrijd van de halve finale meteen het verwachte spektakel op? 

Genk zal spelen tegen Anderlecht op 30 januari 2013 19:00 PM GMT op een thuiswedstrijd in Beker van België Beker van Belgie. Vraag je "waar kan ik gratis Anderlecht vs Genk livestream op de PC"? Anderlecht vs Genk live stream zal beschikbaar zijn in de volgende link op live streaming kanalen met een hoge kwaliteit. Blijf hier tuned voor een live-verslaggeving van de wedstrijd inclusief preview, preparaten, voorspellingen, weddenschappen, nieuws, live score, resultaat, opmerkingen, hoogtepunten en doelpunten van youtube, en herhalingen en je kunt replay van Anderlecht vs Genk kijken van video streaming sites. Dus vergeet niet om online Genk vs Anderlecht streaming gratis Genk kijken - Anderlecht dat is vandaag woensdag 30,1,2013

0 comments:

Post a Comment