Ads 468x60px

Saturday

~@Anderlecht en Standard Liege live tekst commentaar en dekking België Jupiler League



Anderlecht:   2  --   2   : Standard Luik

Anderlecht speelt dus 2-2 tegen Standard na een pittig gekruide match. Zulte-Waregem doet de beste zaak.
93'
De Sutter geveld Na een bodycheck door Antonio Eduardo Pereira Dos Santos (Kanu).
92'
Geel Buyens Na een overtreding op Rubenilson Kanu.
90'
Extra tijd We krijgen nog drie minuten extra in deze geladen match.
90'
Poging Ono De bal wordt afgeblokt en verdwijnt in corner.
85'
2-2 !! Guillaume Gillet kopt een vrije trap van Odoi tegen de netten. Met negen tegen tien komt Anderlecht toch nog terug.
83'
Poging Kanu Helaas loopt Tom De Sutter in de weg.
81'
Ook Biglia mag gaan douchen De Argentijnse kapitein ziet terecht zijn tweede geel na een fout op Ezekiel.
78'
Laatste wissel Michy Batshuayi heeft zijn strepen verdiend volgens Rednic. Imoh Ezekiel mag de slotfase volmaken.
78'
Nieuwe gele kaart Geel voor Michy Batshuayi wegens het hinderen van Proto bij een uittrap.
76'
Bal dwarrelt op de lat Cheikhou Kouyaté met een poging die afgeweerd wordt door Kawashima. Via de voet van de Japanner dwarrelt de bal op de dwarsligger.
74'
Voorzet Kanu Eiji Kawashima duwt in hoekschop.
73'
Schot Kanu Geen onaardig schot van Rubenilson Kanu, maar de bal gaat een tweetal meter naast.
68'
Beide teams voeren een wissel door. Frédéric Bulot wordt vervangen door Cissé bij Standard. Bij de thuisploeg gaat Kljestan eraf voor Armenteros.
67'
Geel Deschacht Voor een combinatie van een overtreding en wat protest.
66'
Standard heeft het moeilijk De thuisploeg drukt de Luikenaars op hun eigen helft. Standard komt er voorlopig niet uit.
62'
Druk van RSCA Nu beide teams weer met even veel zijn, gaat Anderlecht op zoek naar de gelijkmaker.
60'
Tweede geel voor Vainqueur Hij gaat iets te fel in duel met Gillet en moet van het veld.
59'
Schot Mpoku Silvio Proto redt met de voet.
56'
Kljestan ontsnapt aan een kaart Na een onopvallende, maar bewuste duw met de elleboog tegen het hoofd van Buyens.
55'
Wissel bij Standard Reza mag gaan rusten. Ono komt in de ploeg.
55'
Kopbal Gillet De bal gaat net over.
54'
Bal tegen de hand van Kanu De verdediger van Standard krijgt de bal tegen de hand in het strafschopgebied. Gumienny beoordeelt het als een aangeschoten bal.
52'
Buyens !!! Yoni Buyens kopt de 1-2 op het bord. Goeie center van Bulot en Buyens is Odoi net te snel af.
50'
Gelijkspel proberen te behouden ? Anderlecht lijkt in eerste instantie dit puntje te willen handhaven.
46'
Tactisch Anderlecht gaat nu in een 4-4-1 voetballen. Guillaume Gillet is doorgeschoven naar het middenveld.
46'
Tweede helft begonnen Krijgen we een even drukke tweede helft ?
19:05
Twee wissels bij RSCA Denis Odoi en Rubenilson Kanu nemen de plaats in van Bruno en Praet.
18:49
RSCA en Standard houden elkaar in evenwicht Na 45 minuten voetballen staat het 1-1 tussen Anderlecht en Standard.
De wedstrijd kon niet beter starten voor paars-wit want na twee minuten kon Lucas Biglia met een prachtig doelpunt al de score openen. De thuisploeg ging nog even op zijn elan door, maar gaandeweg kwamen de Rouches beter en beter in de match. Dit leidde tot de gelijkmaker halverwege de eerste helft via Michy Batshuayi. Daarna kabbelde het spel heen en weer en waren er nog een aantal kansjes voor beide teams.
Kort voor de rust ging het licht even uit bij Milan Jovanovic. De Serviër revancheerde zich tegen Daniel Opare en mocht vroegtijdig gaan douchen.
Buit Standard de numerieke meerderheid uit ? We volgen het zo meteen weer.
45'
Extra tijd Die bedraagt twee minuten.
43'
Praet wordt diepgestuurd Sacha Kljestan met een diepe bal richting Praet. Kawashima komt echter gepast uit zijn doel.
40'
Jovanovic pakt dom rood Daniel Opare met een stevige schoudercharge op Milan Jovanovic. De Serviër reageert en revancheert zich door zijn schouder in de rug van Opare te planten. Terecht rood.
38'
Vrije trap Standard Op een interessante plaats, op een goeie 20 meter van het doel. Reza neemt de vrije trap, de bal wijkt af en verdwijnt tot opluchting van Proto in hoekschop. De corner wordt over gekopt door Yoni Buyens.
36'
Geel voor Biglia Voor een overtreding op William Vainqueur.
33'
De Sutter bijna Milan Jovanovic met een trage voorzet. De bezoekende defensie laat begaan en De Sutter kan ei zo na binnentikken. Kawashima verhindert dit.
30'
Reza net naast Jelle Van Damme met een goeie voorzet vanop links. Reza neemt de bal in één tijd en besluit maar nipt naast de verkeerde kant van de paal.
29'
De Sutter en Kanu Beide spelers voerden al een aantal pittige duels uit.
26'
Thuisploeg wil penalty Dennis Praet wordt onderuit gehaald in de zestien en claimt een penalty. Gumienny gaat er echter niet op in.
24'
Nuytinck redt Bij Anderlecht werkt de buitenspelval niet. Frédéric Bulot wordt goed diep gestuurd, hij legt de bal achteruit voor Reza. Reza schiet op doel, Proto is geklopt, maar Nuytinck redt nog voor de lijn.
22'
1-1 Michy Batshuayi brengt de bordjes gelijk. Hij wordt diep gestuurd door Reza. Nuytinck verdedigt niet super en kan niet verhinderen dat Michy Batshuayi scoort.
22'
Balbezit 59% voor Anderlecht.
21'
Opare De rechtsachter van Standard heeft het niet altijd makkelijk. Hij verschijnt nog maar voor de tweede keer aan de aftrap dit seizoen.
17'
Vrije trap Kljestan De Amerikaan met een botsende bal. Eiji Kawashima duwt in corner.
14'
Kans voor Reza Reza mag aanleggen aan de rand van de zestien, maar zijn schot gaat een metertje naast.
13'
Van Damme niet populair Telkens Jelle Van Damme aan de bal is, krijgt de linksachter van Standard een klein fluitconcert over zich heen.
10'
Voorzet Bulot Nuytinck kopt de bal weg voor de neus van Michy Batshuayi.
8'
1e gele kaart William Vainqueur ziet geel na een overtreding op De Sutter. De Standard-speler is volgende week geschorst.
6'
Poging De Sutter Hij neemt een voorzet van Bruno in één tijd, maar kan de bal niet goed richten.
4'
Poging Vainqueur Lage schuiver van William Vainqueur. Proto pakt probleemloos.
2'
1-0 !!! Lucas Biglia scoort. Met een schitterende knal met zijn linker haalt hij verschroeiend uit van aan de rand van de zestien. De bal belandt in de winkelhaak, Kawashima kansloos. Terecht loopt de Argentijn naar zijn trainer om hem te bedanken voor het vertrouwen en de gratie.
1'
Match van start De thuisploeg heeft afgetrapt.
17:25
Geen selectie voor ... Bij paars-wit is er geen plaatsje op de bank voor De Zeeuw. Zoals eerder meegedeeld liggen Roland Juhasz en Marcin Wasilewski bij trainer van de Brom in de onderste schuif en zijn ze vandaag ook niet geselecteerd.
Bij Standard is doelman Sinan Bolat ook niet bij de selectie. Hij vond geen nieuwe club en bovendien zijn de andere twee doelmannen goed bezig, oordeelde trainer Rednic.
17:15
De opstellingen Bij Anderlecht komen de verwachte elf namen aan de aftrap. Sacha Kljestan neemt zijn plaats terug in na zijn schorsing woensdag in de beker. Gohi Bi Zoro Cyriac is de enige speler die nog in de lappenmand ligt. Verder kan trainer van den Brom vandaag nog geen beroep doen op Dieumerci Mbokani, die vandaag pas terugkeert van de Afrika Cup.
Bij Standard acteert Daniel Opare wellicht als rechtsachter. Laurent Ciman en Kanu vormen het centrale duo achteraan. Vooraan krijgt Reza de voorkeur op de weer fitte Imoh Ezekiel.
17:00
Opnieuw vuurwerk ? Met de match Anderlecht-Standard wordt straks om 18u de 25e speeldag afgesloten.
In de heenronde wonnen de Rouches met 2-1 na een incidentrijke partij waarbij de Luikse supporters de hoofdrol opeisten.
Anderlecht leed aan de oevers van de Maas één van zijn weinige nederlagen tot dusver in de vaderlandse competitie. Ondertussen is paars-wit aan een nieuwe sterke reeks bezig met elf zeges op rij. Alleen Zulte-Waregem, dat het goed blijft doen, volgt nog in het kielzog van de Brusselaars.
Standard doet het sedert de komst van trainer Rednic niet onaardig. Vooral op defensief vlak wordt er een stuk beter gepresteerd en worden er een pak minder doelpunten geïncasseerd.
De Luikenaars spelen straks wellicht hun laatste titelkansen uit. Mits winst komen ze weer een beetje in de running, bij verlies lijkt de titelstrijd te gaan tussen Anderlecht en Zulte-Waregem.
Volg de klassieker hier LIVE vanaf 18u. !!

Standard Luik zal spelen tegen Anderlecht op 3 februari 2013 17:00 PM GMT op een thuiswedstrijd Jupiler Pro League. Vraag je "waar ik kan kijken gratis Anderlecht vs Standard Luik livestream op de PC"? Anderlecht vs Standard Luik live stream zal beschikbaar zijn in de volgende link op live streaming kanalen met een hoge kwaliteit. Blijf hier tuned voor een live-verslaggeving van de wedstrijd inclusief preview, preparaten, voorspellingen, weddenschappen, nieuws, live score, resultaat, opmerkingen, hoogtepunten en doelpunten van youtube, en herhalingen en je kunt replay van Anderlecht vs Standard Luik kijken van video streaming sites . Dus vergeet niet om online Standard Luik vs Anderlecht streaming gratis Standard Luik te bekijken - Anderlecht dat is vandaag de dag zondag 3,2,2013 België Jupiler Pro League





1 comments:

Anonymous said...

thankx

Post a Comment