Ads 468x60px

Thursday

#Iniesta draait bij: 'Ik vind Pepe een geweldige centrale verdediger'


Andrès Iniesta lijkt de strijdbijl te hebben begraven. De aanvallende middenvelder van Barcelona lag recentelijk in de clinch met Real Madrid-verdediger Pepe, die hem een aansteller en een toneelspeler noemde. De Spaans internationale counterde vervolgens door te stellen dat de Portugees ‘wel vaker mensen beledigt’. Donderdag toonde Iniesta zich heel wat vriendelijker ten opzichte van zijn collega.
/
In een reactie op de bewering dat Barcelona vier wedstrijden op rij het spel van Pepe zou hebben gefilmd, om zo bewijs voor diens ‘grove spel’ te vergaren, liet hij zelfs weten waardering te hebben voor de stopper van de aartsrivaal. “Ik vind hem een geweldige centraler verdediger, die bij een van de beste ploegen ter wereld speelt. Dat ben ik al langer van mening, en dat ga ik niet veranderen omdat hij niet hetzelfde over mij denkt.”
 
Iniesta liet overigens weten nooit beelden van Pepe te hebben gezien. “Echt nooit”, beweerde hij. “Wat anderen daarvan denken is niet relevant.” Ook kwam hij kortstondig terug op de woordenwisseling van afgelopen week. “Ik reageerde op zijn aantijgingen. Ik was het directe doelwit en dan mag je je verdedigen. Wat is gebeurd, is gebeurd”, besloot hij.

In de rubriek "Herman Van Holsbeeck beantwoordt uw vragen" op de officiële Anderlecht-site gaat de manager dieper in op het 'dossier' Maarten Martens: "Indien de kans zich voordoet, laten we die niet liggen."

Afgelopen zomer liet Maarten Martens al weten te willen verhuizen bij AZ. Tot een transfer kwam het niet maar de interesse is blijkbaar nog niet geluwd. “Het spreekt voor zich dat Maarten Martens de kwaliteiten heeft voor RSC Anderlecht”, zegt Van Holsbeeck.

“Indien Martens op een bepaald moment past in het plaatje van Anderlecht en dit financieel ook haalbaar is, dan is dat zeker niet uit te sluiten. Het is moeilijk om nu al te zeggen of dat effectief gaat gebeuren, maar het is alleszins een interessante speler”, besluit de Anderlecht-manager.

Andre Villas-Boas (35) ontkent dat hij op wraak belust is wanneer Tottenham en Chelsea elkaar zaterdag aanstaande ontmoeten. Villas-Boas werd vorig seizoen roemloos ontslagen bij Chelsea.
En nog erger: onder Di Matteo haalde alsnog de FA Cup en Champions League binnen. Villas-Boas is nu terug als manager bij Tottenham maar staat erop de match tegen Chelsea als een ander te behandelen: “Dit is geen vendetta. Sommige dingen werden opgeblazen.”

“Deze wedstrijd beslist de toekomst van beide ploegen niet. Er zijn er nog dertig te spelen. Het zijn drie punten, je wint er geen prijs mee”, vervolgt Villas-Boas.

Chelsea zorgde er als klap op de vuurpijl voor dat Tottenham in extremis geen Champions League mocht spelen daar het onverhoopt Bayern wist te verslaan in de finale.

0 comments:

Post a Comment