Ads 468x60px

Sunday

Rosenborg x Brann Bergen live tekst kommentarer, score, og dekning Norge Tippeligaen 1,4,2013Rosenborg :   4  --  0  : Brann Bergen

Der er det over! Rosenborg slår Brann 4-0 på Lerkendal. Førsteomgangen var preget av mange gode sjanser begge veier. Utrolig nok var det 0-0 til pause. Annenomgangen var derimot eid av hjemmelaget. Med full kontroll og pent spill til tider, så parkerte de Brann med 4-0 til slutt. Dagens Ivers på Lerkendal blir Dorsin med to mål og én assist. Jeg takker for meg, så snakkes vi senere! Ha en fin kveld!

93 Slutt 

91 Mål Rosenborg 4 - 0 Mikael Dorsin. RBK-backen blir tomålsscorer! Tarik får ballen på tjue meter, chipper ballen mot Dorsin. Ballen er innom en brannspiller, men den havner til slutt hos Dorsin som snur seg 180 grader og får satt ballen i mål. 4-0!

90 Gamboa knaller til fra 30 meter. Ballen går strake vegen mot krysset, men stryker utsiden av stolpen. Der kunne vi blitt servert en aldeles så liten perle!

88 Spiller ut Rosenborg Jonas Svensson. Spiller inn Daniel Berntsen.

85 Mål Rosenborg 3 - 0 Bořek Dočkal. Tarik vinner opp en ball, og ser ut til å bli felt av Jönsson. Spillet vinkes dog videre for Dockal er der å plukker opp ballen. Han nøler ikke i det hele tatt. Fyrer av skudd kontant til høyre for Leciejewski. 3-0 til RBK!

82 Gult kort Brann Martin Pusić.

82 Antiklimaks i forhold til den første omgangen her nå. Dårlig tempo, og mye stopp i spillet. Rosenborg kontrollerer fortsatt.
77 Kampen preges fortsatt av RBK triller mye ball. Kontrollerer. Lite som skjer.
75 Spiller ut Rosenborg Nicki Bille Nielsen. Spiller inn John Chibuike.
73 Spiller ut Brann Kristoffer Larsen. Spiller inn Fredrik Nordkvelle.
72 Brann har vært ekstremt tamme offensivt denne andre omgangen. Litt lite gnist i spillerne utpå her nå.
71 Spiller ut Rosenborg Tobias Mikkelsen. Spiller inn Bořek Dočkal.
71 Tarik spiller Dorsin på overlapp, men Dorsin pådrar seg frispark da han dytter ned Huseklepp.
68 Corner Rosenborg Tobias Mikkelsen. Nielsen står i offside på trykk nummer to.
67 Rosenborg triller mye ball nå.
64 Larsen prøver et skudd fra hjørnet av sekstenemeteren, men skuddet går til innkast..
62 Nielsen jager en lang ball som han til slutt vinner. Sender ballen direkte videre til Mix som kommer på andrebevegelsen. Mix gir den igjen direkte videre til Tarik, som prøver å skyte, men bommer på ballen. Pent spill.
58 Spiller ut Brann Tomasz Sokolowski. Spiller inn Stéphane Badji.
57 Rosenborg leker seg nå! Småspiller utenfor Brann sin sekstenmeter. Ballen ender til slutt hos Svensson som fyrer av skudd. Ballen går ca én meter over mål.
53 Mål Rosenborg 2 - 0 Mikkel Diskerud. Målgivende pasning Mikael Dorsin. For et angrepspill av RBK! Svensson spiller fri Dorsin smart gjennom når han er på vei ned mot dødlinjen. Derifra slår backen inn til Diskerud som bredsider ballen i mål. Der gikk det på skinner!
52 Gamboa går fra egen banehalvdel. Han har muligheten til å spille Nielsen, men velger å skyte. Skuddet er greit, men Leciejewski har kontroll.
49 Mål Rosenborg 1 - 0 Mikael Dorsin. Ballen blir slått inn av Mikkelsen. Først får Tarik en enorm skuddmulighet, men blir blokkert. Etter litt klabb og babb, så får Dorsin tåa på ballen som ender opp i netttaket. Hjemmelaget i ledelsen!
48 RBK med frispark i innleggsposisjon.
47 Corner Brann Erik Huseklepp. Klareres.
46 Da får vi servert de siste 45!
45 Start andre omgang
- Da er det pause etter en fartsfylt første omgang. De første tjue minuttene var det sjanser begge veier nærmest annenhver gang. Brann legger seg godt bakpå når RBK har ball. RBK sliter litt med nøyaktigheten i pasningsspillet. Vi har likevel fått servert en meget underholdene kamp hittil. Vi håper sjansene blir omsatt i mål i annenomgangen. Sees om litt.
45 Pause
45 Gult kort Brann Fredrik Haugen. Feller Mike Jensen etter en mislykket kontringsmulighet for bortelaget.
44 Corner Rosenborg Tobias Mikkelsen. Rett i førsteforsvarer.
43 Corner Rosenborg Tobias Mikkelsen. Klareres.
42 Gamboa med godt treff fra 25 meter. Presser Leciejewski til å strekke seg helt ut. Ballen går til corner. God mulighet!
41 Larsen forserer pent fremover. Til slutt spiller han fri Sævarsson skrått til høyre for Lund Hansen. Backen prøver seg på et skudd, men bommer fullstendig på ballen og faller til latter for alle på Lerkendal.
36 Corner Rosenborg Tobias Mikkelsen. Ender i null og niks.
36 Dorsin skyter ballen hardt i keeperhjørnet. Brann-keeperen er der å stopper skuddet, men Nielsen tar returen. Han står helt alene med ballen tre meter foran mål, men presterer å sette den utenfor. Der skulle hjemmelaget ha tatt ledelsen!
34 Gult kort Brann Kristoffer Larsen. Larsen feller Gamboa på hjørnet av sekstenmeteren.
32 Corner Rosenborg Tobias Mikkelsen. Klarert.
32 Mix prøver å legge ballen i lengste, men Leciejewski strekker seg langt nok ut og får slått den til corner.
29 Corner Rosenborg Tobias Mikkelsen. Mikkelsen slår inn. Ballen blir først klarert, men Jensen henter opp ballen på nytt. Innlegget hans når Rønning som prøver på et eller annet som ligner et volley/brassespark. Samme det, det funket i alle fall strengt tatt ikke.
29 Pusic prøver å slå 45 inn fra dødlinjen, men Reginiussen er der til rett tid.
27 Mix prøver seg fra 20 meter, men skuddet blir blokkert!
27 Begge lagene legger seg godt bakpå når den andre delen har kontroll på ball.
23 Kampen har naturligvis roet seg noe. Preget av mye feilpasninger fra hjemmelaget hittil. Mye slurv.
17 Sjanseorama det første kvarteret!
16 RBK kontrer hurtig i lengderetningen. Kommer til slutt til innlegg fra høyre. I feltet står Nielsen helt alene, men klarer likevel ikke å få ballen på mål. Veldig stor mulighet!
15 Ny sjanse. Fint spill av RBK i angrepsleddet. Nielsen setter opp en fin vegg, og får til slutt skutt meget godt. Leciejewski er dog tidlig nede og redder Brann!
14 innlegget kommer lavt ut til Dorsin som står helt alene. Skuddet blir blokkert!
13 Nytt RBK.frispark. Innleggsposisjon.
12 Demir kommer seg fri ned til dødlinjen. Han slår ballen inn til Huseklepp som igjen leverer en svak avslutning. Veldig god sjanse for bortelaget!
11 Mikkelsen skyter rett i muren.
10 Mix blir felt. Frispark i god posisjon for RBK.
7 Og hei hvor det går! RBK frempå igjen. Billie Nielsen får ballen i fin posisjon på 20 meter. Han prøver skuddet, som går rett over mål!
7 Igjen slipper RBK Huseklepp til. Denne gangen skyter han fra skrå vinkel. Lund Hansen har kontroll.
6 Så er det hjemmelaget sin tur. En fin pasning til Mikkelsen på høyre blir slått direkte inn på Mix, som kommer på et dypt løp. Avslutningen hans går like over mål! Godt spill av RBK der!
5 Corner Brann Kristoffer Larsen. Rosenborg får klarert.
5 Enorm sjanse til Brann! Pusic spiller fri Huseklepp som prøver å vende at Rønning. Rønning får en fot på ballen, som igjen går inn i Reginiussen. Heldigvis for RBK, så henger Lund Hansen med notene. Veldig nære for Brann!
3 Tarik passerer et par mann, men blir stoppet til slutt.
1 Rosenborg blir tildelt frispark på 25 meter. Mikkelsen slår den over alt og alle.
1 Da er vi igang!
0 Kampstart
- Lagene er på vei ut på matta for introduksjon. Tippeliga-hymnen spilles.
- Det går rykter om rundt 13000 solgte billetter. Kanskje noen kjøper på kampdag også. Kan vi nærme oss 15000?
- Rosenborg har fått lagt nytt gress fra Nederland. Akkurat nå ser det ut som en potetåker på noen områder, mens andre ser strålende ut. Været er greit. Overskyet og et par grader.
- De to siste årene har kampene på Lerkendal mellom Rosenborg og Brann vært særdeles målrike. For to sesonger siden stakk Brann av med seieren, i en kamp ingen kommer til å glemme, med hele 6-3. I fjor åpnet Rosenborg Tippeligaen med hjemmekamp mot Brann. Den endte til slutt 3-1.
- Lagoppstilling klar
- I første serierunde gikk begge disse lagene seirende ut av oppgjørene sine. Rosenborg tok tre poeng borte mot Odd etter en perlescoring av Mike Jensen. For Brann sin del så tok kunne de heve armene i været etter tre poeng hjemme mot sterke Vålerenga.
- På på listen over uaktuelle spillere så kan vi finne midtstopper Stefan Strandberg hos hjemmelaget, mens bortelaget må klare seg uten unggutten Kristoffer Barmen og midtstopper Zsolt Korscmar. Kasper Skaanes kommer inn i troppen for Korscmar.
- Velkommen til Lerkendal. Det er runde nummer to i Tippeligaen. Dagens hjemmelag, Rosenborg, skal ta imot rødtrøyene fra Bergen i dagens oppgjør.
Brann Bergen vil spille mot Rosenborg 1. april 2013 til 16:00 PM GMT på en hjemmekamp i Norge Tippeligaen. Er du spør "hvor jeg kan se gratis Rosenborg VS Brann Bergen livestream på PC"? Rosenborg vs Brann Bergen live stream vil være tilgjengelig i følgende link på live streaming kanaler med høy kvalitet.Stay tuned for en live-dekning av kampen, inkludert forhåndsvisning, forberedelser, spådommer,spill, nyheter, live score, resultater, kommentarer, høydepunkter og mål fra youtube, og oppsummeringer og du kan se replay av Rosenborg vs Brann Bergen fra video streaming nettsteder . Så ikke glem å se på nettet Brann Bergen vs Rosenborg streaming gratis Brann Bergen - Rosenborg som er i dag mandag 1,4,2013 Norge Tippeligaen

1 comments:

Anonymous said...

thx

Post a Comment